Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

Paziurejau pirma serija,Скорая помощь,patiko thumbup.gif Aciu 4u.gif Pirma serijos dali,vis laukiau kada Braginas iseis biggrin.gif Siunciu likusias serijas.

Pšolty,Долгая дорога в дюны,nerealus ma sis serialas wub.gif Kai isgirstu sio serialo pavadinima,is kart ausyse si daina, cia
Atsakyti
QUOTE(Pšolty @ 2014 05 30, 14:35)
Daugelis tavo paminėtų filmų ir man labai patikę.

Dar prisiminiau sia trilogija...
Судьба резидента,Оши́бка резиде́нта, Возвращение резидента smile.gif Man tai is sio serialo viena daina vis skamba ausyse... bigsmile.gif

Apie Семнадцать мгновений весны net nekalbesiu... biggrin.gif Nerudijanti klasika
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 30, 15:49)
Dar prisiminiau sia trilogija...
Судьба резидента,Оши́бка резиде́нта, Возвращение резидента smile.gif Man tai is sio serialo viena daina vis skamba ausyse... bigsmile.gif

Si daina
http://www.youtube.c...h?v=EscDj_b1pVQ

http://poiskm.com/song/26722280-Mihail-Mih...rezidenta\

Na va ,pati su savimi pasisnekejau... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 15:30)
Долгая дорога в дюны,nerealus ma sis serialas  wub.gif Kai isgirstu sio serialo pavadinima,is kart ausyse si daina, cia

Grazi lopsine wub.gif
Atsakyti
paziurejau_ir labai patiko 4u.gif
Была тебе любимая... [4 серии], 2011,
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 14:30)
Pšolty,Долгая дорога в дюны,nerealus ma sis serialas  wub.gif Kai isgirstu sio serialo pavadinima,is kart ausyse si daina, cia

oij sitas filmas man pats paciausias wub.gif turiu tradicija kas kazkuri laika ji vis paziuret blush2.gif
Atsakyti
Последняя исповедь (1-4 серии из 4) (Сергей Лялин) / [2006, драма, история, военный] - LABAI GERAS ir IDOMUS FILMAS 4u.gif
user posted image
Atsakyti
На рубеже. Ответный удар (1-4 серии из 4) (Алексей Молочник) / [2014, боевик, приключения]_tai probegomis "paziurejau", nes nepatinka tokie bajavykai ax.gif blush2.gif kaip ir komedijos blink.gif
user posted image
Atsakyti
na, o jau Найти мужа в большом городе (Брак по-русски) (1-4 серии из 4) / 2014 / РУ /, tai vos istempiau 1 serija_kazkokia LĖKŠTAI BANALI MELODRAMA_ir kam tokias kuria? kokiai publikai? nesuvokiu ax.gif blink.gif
user posted image

P.S> ir kas per diena siandien, kad niekaip nerandu gero, idomaus filmo... ax.gif blush2.gif bet uz tai padariau gera darba - kompa prasivaliau nuo "siuntinuku" cool.gif
Atsakyti
Бесы (1-4 серии из 4) (Владимир Хотиненко) / [2014, драма, детектив, экранизация] - nelabai, bet ziuret galima:(
user posted image
Atsakyti
Спираль (Андрей Волгин) / [2014, боевик]
user posted image
Вий, 2013, фэнтези, триллер, приключения
user posted image
didesnių nesąmonių tikrai nesu žiūrėjus blush2.gif gaila buvo laiko ir akių blink.gif blink.gif
O GAL DAR NEPRIAUGAU IKI TOKIU "GERU
FILMU ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 30 gegužės 2014 - 20:19
QUOTE(Pšolty @ 2014 05 30, 14:35)
Daugelis tavo paminėtų filmų ir man labai patikę. Ir "Таежный роман" ir "Вечный зов" ir "Тихий Дон" ir "Угрюм-река". Daug gerų filmų, nesvarbu, kad pastatymas senas. Bet auksas juk nesensta  mirksiukas.gif

Siandien radau...

Золото (2014)

user posted image
http://kino-star.net.../2014-03-19-233
Gal matete? mirksiukas.gif Kaip supratau,cia nauja "Угрюм-река" ekranizacija.Tik bijau nusivilti,nes perdirbiniai dazniausiai zenkliai nusileidzia originalui... bigsmile.gif

Dar niekaip neissirenku filmo vakarui,o visai noretusi ramiai pavakaroti... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 30 gegužės 2014 - 20:19
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 30, 17:29)
oij sitas filmas man pats paciausias  wub.gif turiu tradicija kas kazkuri laika ji vis paziuret  blush2.gif

Puikus filmas.As is sio filmo lopsine bandziau dainuoti sunui kai buvo mazesnis,bet vis apsizliumbdavau blush2.gif
Atsakyti