Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2014 05 29, 22:29)
Сашка žiūriu ir jau 88 serija. Maniau, kad visa vasara lauksiu 100 seriju, o siandien online uzmaciau, kad jau ikelta iki 92 serijos 4u.gif greiti kurejai cool.gif  cool.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as dasikasiau iki 30 serijos ir palikau tam laikui kai nebus ka ziuret blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 30, 09:32)
Abejoju,kad nematete,bet jeigu neziurejote,tai cia vyriskoji versija ,,isdavyste ...kerstas ir bausme..." Pagrindini heroju suvaidino charizmatiskas Ilja Sakunovas.Pradzia intriguojanti,bet iki pabaigos tai visiska pasaka... mirksiukas.gif Aleksandras Diuma ilsisi... lotuliukas.gif

user posted image

Įveikiau prieš nkokius 6 metus visą,bet eina jis sau doh.gif Kaip sakei-pradžia nieko,bet toliau točniai Santa Barbara

QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 09:46)
Labas rytas  4u.gif

Paiurejau Врачиха,nieko toks,vienam kartuj tiko.O ka toliau ziureti,nzn.,nerandu kazkaip nieko  unsure.gif Po Sklifo bei Fizruko badauju.Muilo operu nenoriu,kriminalo nemegstu,zodziu v poiskax as.

O SKORAJA POMOŠČ nebandei? Man tai patiko.
O man eilė atėjo 3-iamsezonui Čiužoi rajon. Vaikas sergantis mieliau guli ir filmukus žiūri,nei kažkuo lavinančiu užsiimt bando,tai ir mamka gauna vąšeliu pamojuoti ir filmus pažiūrėti.Ryt jau darbukan trauksiu.Nors iš ligos sunkiai kapstoms-4 ryto vėl 38,8 temperatūra užkilo. Trečia diena antibus geriam,gal gi jau pradėsim sveikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 30, 11:16)
Įveikiau prieš nkokius 6 metus visą,bet eina jis sau  doh.gif  Kaip sakei-pradžia nieko,bet toliau točniai Santa Barbara

As ji irgi pries kokius 6 metus ziurejau,tuomet tik del pagrindinio aktoriaus,na patiko jis man tuomet,toks vertas erotiniu fantaziju atrode... mirksiukas.gif Santa Barbara,itariu,nusileidzia siam ,,kinematografijos sedevrui".O va serialas su Satunovu Три цвета любви paliko labai gera ispudi,toks rimtas filmas,ne muilas.Tik kad dabar pas man naujas favoritas atsirado... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 30, 10:24)
O va serialas su Satunovu  Три цвета любви paliko labai gera ispudi,toks rimtas filmas,ne muilas.Tik kad dabar pas man  naujas favoritas atsirado... lotuliukas.gif

Peržiūrėjau tavo rekomenduotą "Три цвета любви" ir neradau nieko patrauklaus. Man jis grynų gryniausias muilas ir dar senas, kaip karas. Tik dėl to, kad šiuo metu turiu laiko į valias ir tuo metu nebuvau nieko kito atsisiuntusi, šiaip ne taip jį įveikiau. Na jau toooks ištemptas, toooks nuobodus, kad apie kažkokias daugkartines jo peržiūras neina net kalba.
Ir iš viso šiuo metu labai retas filmas tikrai vertas dėmesio. Dauguma sysalai ir tiek. Va pvz: Я больше не боюсь, Дом с лилиями, 1943, Бабушка на сносях, 1001 na tokie skystalai, tokie muilai, kad ėtau vajėtau. Kai kurių negalėjau niekaip įveikti, nervai nelaikė.
Будет светлым день vienas iš tokių, kuriuos galima sužiūrėti vienam kartui. Iš senesnių, kurie verčia susimąstyti - Московская сага, Галина, Пепел, Пётр Лещенко - Всё , что было, Есенин, Жизнь и приключения Мишки Япончика... ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Pšolty @ 2014 05 30, 12:36)
Peržiūrėjau tavo rekomenduotą "Три цвета любви" ir neradau nieko patrauklaus.  apie kažkokias daugkartines jo peržiūras neina net kalba.

Nesmagu,kad apviliau su rekomendacija... blink.gif Man sis filmas patiko.Tiesa,maciau ji senai,galbut dabar irgi vertinciau kitaip,bet tada kai ji ziurejau 2003 metais, buvo visai nesenai subirejusi sovietine sistema,sis filmas buvo toks atviresnis,net keista,kad Rusijoje cenzura praleido kai kurias scenas...Manau,kad kai turesiu laisvesnio laiko paziuresiu darsyk...
Papildyta:
Ir iš viso šiuo metu labai retas filmas tikrai vertas dėmesio. Dauguma sysalai ir tiek. Va pvz: Я больше не боюсь, Дом с лилиями, 1943, Бабушка на сносях, 1001 na tokie skystalai, tokie muilai, kad ėtau vajėtau. Kai kurių negalėjau niekaip įveikti, nervai nelaikė.

Is siu filmu maciau tik Бабушка на сносях (vienam kartui visai nieko,bent jau neigiamu emociju nesukele,visai pozityvus) ir dvi pirmas serijas Я больше не боюсь (daugiau nepajegiau iveikti).Sutinku,kad daug muilo prifilmuota...Ypac paskutiniu metu,todel ir linkstu prie senesniu filmu...
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 30, 11:16)
Įveikiau prieš nkokius 6 metus visą,bet eina jis sau  doh.gif  Kaip sakei-pradžia nieko,bet toliau točniai Santa Barbara
O SKORAJA POMOŠČ nebandei? Man tai patiko.
O man eilė atėjo 3-iamsezonui Čiužoi rajon. Vaikas sergantis mieliau guli ir filmukus žiūri,nei kažkuo lavinančiu užsiimt bando,tai ir mamka gauna vąšeliu pamojuoti ir filmus pažiūrėti.Ryt jau darbukan trauksiu.Nors iš ligos sunkiai kapstoms-4 ryto vėl 38,8 temperatūra užkilo. Trečia diena antibus geriam,gal gi jau pradėsim sveikt  g.gif

Ne namacius.Vertas demesio?Tuoj vaikas loptopa atlaivins paziuresiu pirma seria online.

Nevisai i tema bet gal cia greiciau atsakysite.Kokiu programeliy reikia i adroid telefona,kad galeciau multikus,filmus atsisiust?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 13:15)
1.Ne namacius.Vertas demesio?Tuoj vaikas loptopa atlaivins paziuresiu pirma seria online.

2.Nevisai i tema bet gal cia greiciau atsakysite.Kokiu programeliy reikia i adroid telefona,kad galeciau multikus,filmus atsisiust?

1. Kai aš mėgėja filmų apie daktarus,tai man patiko. Kaip ErikaN sakė,kažkas panašaus š Sklifą tik,aišku,be Bragino. Pamėgink,gal patiks. O aš,žiūrėdama pirmą seriją,pagalvojau,kad tai, amerikietiškojo lyg,Ligoninės priimamojo rusiška versija
2. Aš tikrai neatsakysiu,bet va plančetėj aš filmus online galiu žiūrėt tik youtube,jei per googlę įvedu paaieškoj kokį pavadinimą,tai nuorodų išmeta,atidaryt atidaro,bet rodyt nerodo. Gal ir kokios programėlės reikalingos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 30, 13:15)
Ne namacius.Vertas demesio?Tuoj vaikas loptopa atlaivins paziuresiu pirma seria online.

Vertas mirksiukas.gif
Atsakyti
Будет светлым день vienas iš tokių, kuriuos galima sužiūrėti vienam kartui. Iš senesnių, kurie verčia susimąstyti - Московская сага,  Галина, Пепел, Пётр Лещенко - Всё , что было, Есенин,  Жизнь и приключения Мишки Япончика... ir pan.

Man patinka istoriniai arba biografinio zanro,dar klasikos ekranizacijos--
Достоевский,Братья Карамазовы,Война и мир,Галина,Дети Арбата,Берия. Проигрыш, Жена Сталина,Брежнев,Утесов. Песня длиною в жизнь...Geru filmu yra nemazai,visu ir neisvardinsiu...
Is senu dar patiko Вечный зов,Тихий Дон,Угрюм-река...Taciau nerasau,kad rekomenduoju siuos filmus,tiesiog dabar kiti laikai ir kiti mados vejai...Siuolaikiniuose filmuose daugiau dinamizmo,daugiau veiksmo,bet maziau geros,stiprios vaidybos ir is tiesu isgyvento jausmo...
Московская сага maciau,patiko,man patinka filmai-sagos,tad patiko ir Вера, надежда, любовь(sis patiko dar ir del keliu asmeniniu niuansu)
Есенин,aciu kad priminete,kazkada nebaigiau ziureti iki pabaigos,mielai kuri vakara pabaigsiu... bigsmile.gif
Patinka karines tematikos filmai,bet kai kurie labai jau tendencingi...Dar patinka filmai,kur veiksmas rutuliuojas kariniuose daliniuose,pvz.Граница: Таежный роман, Голубка (tai irgi labai asmeniska...)
Dar stengiuosi perziureti filmus,kur pagrindiniai veikejai gydytojai...Nes...bet tai irgi ne forumo platybems...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 30 gegužės 2014 - 12:58
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 30, 11:11)
as dasikasiau iki 30 serijos ir palikau tam laikui kai nebus ka ziuret  blush2.gif

o as paziurejau visas 92 serijas ir db palauksiu savaitele, kol sukurs likusias _ 8 paskutines serijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 30, 12:46)
Man patinka istoriniai arba biografinio zanro,dar klasikos ekranizacijos--
...

Daugelis tavo paminėtų filmų ir man labai patikę. Ir "Таежный роман" ir "Вечный зов" ir "Тихий Дон" ir "Угрюм-река". Daug gerų filmų, nesvarbu, kad pastatymas senas. Bet auksas juk nesensta mirksiukas.gif
Aš vakar parsisiunčiau vieną senieną - "Долгая дорога в дюнах " ir planuoju artimiausiu laiku skaniai sužiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pšolty: 30 gegužės 2014 - 13:43
QUOTE(Pšolty @ 2014 05 30, 14:35)
Daugelis tavo paminėtų filmų ir man labai patikę. Ir "Таежный роман" ir "Вечный зов" ir "Тихий Дон" ir "Угрюм-река". Daug gerų filmų, nesvarbu, kad pastatymas senas. Bet auksas juk nesensta  mirksiukas.gif
Aš vakar parsisiunčiau viena senieną "Долгая дорога в дюнах " ir planuoju artimiausiu laiku skaniai sužiūrėt smile.gif

Man labai retai patinka filmai,kuriuos ziuriu pries tai perskaiciusi romana,bet va "Вечный зов" ir "Тихий Дон" tos retos isimtys is taisykliu,kuomet ir romanai ir filmai patiko vienodai...
O,"Долгая дорога в дюнах ",tai jau tiesiog KLASIKA,pamenu kaip istustedavo kiemas ,kai per TV ejo sis serialas,visi prilipdavo prie TV ekranu.O i Lilita Ozoliņa tuomet isimylejo turbut puse vyru... bigsmile.gifO i Juoza Kisieliu puse tuometines TS moteru...Turejau garbes pamatyti gyvai si ,dabar jau a.a.aktoriu spektaklyje ,, Pabudimas".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 30 gegužės 2014 - 14:01