Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 05 18, 16:05)
tongue.gif Ir man tik nuo to momento pasidarė įdomu tongue.gif Gaila kad taip ir neparodė tų hmmm...jausmų užsimezgimo ir kaip ten buvo, o iškart jau ir gyvena kartu g.gif
Nu kas tiesa tai tiesa, tokio bijoti galima doh.gif Labai jau grėsmingas ir milžiniškas doh.gif Jau maniškis Žaliaakis крупный мужчина, bet šitas musiau dvigubai doh.gif
O ar yra kokis filmas, kur jis būtų "kokio tai labai įsimylėjelio amplua"?

Yra,tik pavadinimo nepamenu. Ramsiau,atsimeni,kur priskynes kvietku is ligonines kliombo lyg seselei nese. Tau dar labai juokinga buvo,kai atsiremes sepos vos nenuverte
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 18, 16:55)
Mmmm..... Žinau tą, bet nesiryžau žiūrėti....Šitiek serijų doh.gif Dar yra ir Вероника. Беглянка. O gal rizikuoti g.gif
Dzin tos serijos irnesakyk.gif Pirmą žinok tikrai siūlau pažiūrėti. Tikrai. Nesigailėsi, pamatysi. Paklausyk manęs biggrin.gif
O dėl antro tai mes padrūškės su tavimi biggrin.gif nes aš antro irgi rodos nežiūrėjau, man laiko pritūko ar kas ten buvo, nepamenu, v.ž. kažkas pamaišė man, tai taip ir liko. Nu bet niekada nevėlu.
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 18, 16:59)
Yra,tik pavadinimo nepamenu. Ramsiau,atsimeni,kur priskynes kvietku is ligonines kliombo lyg seselei nese. Tau dar labai juokinga buvo,kai atsiremes sepos vos nenuverte

Prisimenu bigsmile.gif Tą tai prisimenu,paskui ten pas juos labai gražiai buvo kai anas ją į triobą kaime nešė ant rankų blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 05 18, 17:00)
Dzin tos serijos irnesakyk.gif Pirmą žinok tikrai siūlau pažiūrėti. Tikrai. Nesigailėsi, pamatysi. Paklausyk manęs biggrin.gif
O dėl antro tai mes padrūškės su tavimi biggrin.gif nes aš antro irgi rodos nežiūrėjau, man laiko pritūko ar kas ten buvo, nepamenu, v.ž. kažkas pamaišė man, tai taip ir liko. Nu bet niekada nevėlu.

Nu bandysiu. Katras pirmesnis - ar Beglianka ar Poteriannoe sčastje? Gal iki kol pasirodys ekranuose mano Брат за Брата3 ir sugebėsiu peržiūrėti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aūūūūūūūūūūūūūū 4u.gif

Tekšė turi gerą savybę: pažiūrėjo-pamiršo biggrin.gif Taip buvo ir su Veronika.
Aga, Dječenka toks mielas King Kongas wub.gif

Einu sėt agurkų. Ir ko tik tos sėjėjos neprisigalvoja doh.gif Šiandien kaimynka sakė, kad jei agurkus sėji piRmadienį, antRadienį, tRečiadienį arba ketviRtadienį, būna kaRtūs, o va nuo penktadienio iki sekmadieno - ne biggrin.gif

Pabaigiaus Fizruką. Žiūriu po biškį Белые розы надежды
http://kinozal.tv/de...s.php?id=770320
Kažin, ar ne antrąkart g.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa, o kas tas PPS ? Aš tik PMSą žinojau kol buvau jauna tekšė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 18, 18:52)

Tiesa, o kas tas PPS ? Aš tik PMSą žinojau kol buvau jauna tekšė biggrin.gif

Patrulno Postovaja Služba lotuliukas.gif
Krištoline,negi mudvi nežiūrėjom pirmo sezono g.gif Man tai vyrelis rekomendavo kaip "tau patiks" ir kažkaip netikiu,kad galėjau ir su tavim nepasidalint šita rekomendacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 18, 15:37)
ErikaN,va cia galima visas 12 seriju perziureti 4u.gif

Ма-моч-ки! / Ой, мамочки! ( 2012)

http://filmix.net/61...ochki-2012.html

Man ziauriai nuobodus ir dirbtinis toks blush2.gif Iki Sklifo-kaip iki menulio, jei vertinti desimtbalej sistemoj-vos 5 traukia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 18 gegužės 2014 - 19:23
QUOTE(Julsita @ 2014 05 18, 19:31)
Patrulno Postovaja Služba  lotuliukas.gif
Krištoline,negi mudvi nežiūrėjom pirmo sezono  g.gif  Man tai vyrelis rekomendavo kaip "tau patiks" ir kažkaip netikiu,kad galėjau ir su tavim nepasidalint šita rekomendacija  g.gif

nu as tikrai nemaciusi g.gif matyt pamirsai biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Ramsius,2014 05 18, 18:26]
........ Katras pirmesnis - ar Beglianka ar Poteriannoe sčastje? .......

1-й сезон: Вероника. Потерянное счастье 2-й сезон: Вероника. Беглянка

As maciau pasirodo tik antra sezona ir man labai patiko, dabar reiks pasiziureti pirma sezona, nes kaip supratau atsiliepimai geri 4u.gif
Atsakyti
Laaaaaaaaaaabai wub.gif thumbup.gif
Melodrama,tik ka baigiau ziuret...
2 serijos po 1,5 val.Laikas neprailgo... bigsmile.gif

Память сердца ( 2014)

http://filmix.net/me...erial-2014.html
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 18, 20:22)
Man ziauriai nuobodus ir dirbtinis toks blush2.gif Iki Sklifo-kaip iki menulio, jei vertinti desimtbalej sistemoj-vos 5 traukia blush2.gif

Oi su Sklifu net nelygint-čia toks ramus,bet man tai vis tiek visai nieko. Tikrai peržiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 18, 20:22)

O man patiko... tongue.gif Ir visai nenuobodus...Situacijos labai netgi gyvenimiskos...O Sklifas...toks labai jau vietomis ,, amierikoniskas"...Na realiai ne visai taip jau ,,intensyviai" ligoninese ir priemimo skyriuje gyvenimas verda... lotuliukas.gif Nors is esmes patiko abu serialai...Tik jie labai skirtingi,tad palyginti juos tarpusavy sunkoka...
Atsakyti
Žiūriu Две сестры (1-2 сезоны: 32 серии из 32) / 2008-2009 / РУ / DVDRip Sugundė tas Djačenko tongue.gif Nežinau ar jau mačiusios, bet man patinka thumbup.gif
Atsakyti