Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Varinija @ 2014 05 29, 08:51)
Fizrukas -jega.Vien Nagijevo charizma ka reiskia... biggrin.gif

kaip suprantu, tai komedija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 29, 09:14)
kaip suprantu, tai komedija? g.gif

komedija,bet tokia su cinkeliu,relaksui... smile.gif
Siaip Nagijevas man labai patiko seraile Крот,nors jis ten ir blogiukas,bet vistiek grazuoliukas,vertas grieko...(tik aisku ne kaip filmo personazas).Dar Город соблазнов vien tik del Dimockos ziurejau,nors pats serials man lekstokas pasirode... bigsmile.gif O Катя tai ir del Nagijevo ir del Katerinos Spicos bei Ingeborgos Dapkunaites mielai perziurejau.Katerina man viena is idomesniu jaunesniosios aktoriu kartos ststoviu...O Ingeborga -kinematografijos perlas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 gegužės 2014 - 08:36
QUOTE(Varinija @ 2014 05 29, 09:24)

dekui uz issamia info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 05 29, 08:32)
]
Nemacius as, gal todel neziurejau, kad biografinis  g.gif Kazkaip nelabai tokius megstu  blush2.gif

Aš ir siunčiuosi,ns nemačius,o tų laikų biografiniai man visai nieko

QUOTE(Ingaja @ 2014 05 29, 08:45)
Reiks gal ir man pabandyt paziuret  g.gif Bet pirma gal Fizruka reiktu  biggrin.gif

Jo,Fizrukas liuks,mes su vyru jį prieš miegą krimtom. Dabar Dva oca i dva syna 2-as sezonas į trasą eina

QUOTE(Varinija @ 2014 05 29, 09:24)
Siaip Nagijevas man labai patiko  seraile Крот,nors jis ten ir blogiukas,bet vistiek grazuoliukas,vertas grieko...(tik aisku ne kaip filmo personazas).Dar Город соблазнов vien tik del Dimockos ziurejau,nors pats serials man lekstokas pasirode... bigsmile.gif O Катя tai ir del Nagijevo ir del Katerinos Spicos bei Ingeborgos Dapkunaites mielai perziurejau.Katerina man viena is idomesniu jaunesniosios aktoriu kartos ststoviu...O Ingeborga -kinematografijos perlas. smile.gif

O man Nagijevas komedijose fainiau žiūri. Kuchnia tai turbūt pats pačiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 29, 09:59)
O man Nagijevas komedijose fainiau žiūri. Kuchnia tai turbūt pats pačiausias  wub.gif

Komedijiniai vaidmenys jam is tiesu tinka, drinks_cheers.gif ,bet va cinickas blogiukas irgi ,,prie veido pritinka"... bigsmile.gif
O, taip , Кухня liuks,kaip as ja cia primirsau... lotuliukas.gif
Kaip matau jau naujas sezonas pasirode Кухня в Парижe...Super biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 gegužės 2014 - 09:30
QUOTE(Varinija @ 2014 05 29, 10:14)

O čia tai thumbup.gif naujiena. Einu jieškoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 05 24, 21:52)

Ar kas pradejo ziureti si muila?Pirmas dvi serijas vos iskentejau,tas aukos veidas vare i nevilti,tokia issigandusi,visa drebanti,mamos-despotes ibauginta...Na toks briedas pasirode...o paskui nieko...suintrigavo...Ta psichologe tokia sukta,itariu ,kad ji yra Dmitrijaus mama... g.gif Gal kas mate jau visas serijas?Nes online radaiu tik 8,o kiek zinau t.b.16...Kazkaip nesinori pusiaukeleje atsitraukti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 29, 10:14)

Cia ne sezonas, cia atskiras filmas, rodomas kol kas tik kino teatruose ir dar neturintis piratinio varianto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 29, 11:47)
Cia ne sezonas, cia atskiras filmas, rodomas kol kas tik kino teatruose ir dar neturintis piratinio varianto biggrin.gif

Nieko tokio,sukramtysim ir kaip atskira flima, bent vienam karteliui tiks...Kaip supratau,online jau pasirodys nuo birzelio 1 d...

user posted image
Atsakyti

Bet kai įvedi googlėj pavadinimą,tai meta ir filmą ir serialą šituo pavadinimu. Tai gal bus ir taip,ir taip g.gif
https://www.google.l...-HerH7AaYmoGwCQ
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2014 05 29, 12:29)
Bet kai įvedi googlėj pavadinimą,tai meta ir filmą ir serialą šituo pavadinimu. Tai gal bus ir taip,ir taip  g.gif
https://www.google.l...-HerH7AaYmoGwCQ

Ai ne,va ką radau:
Сразу после 3 сезона сериала Кухня на СТС смотри премьеру полнометражного фильма «Кухня в Париже» с 1 мая в кино! Этот фильм станет логичной связкой между 3 и 4 сезонами сериала.
Atsakyti

Va cia radau ... tongue.gif Tik kokybe labai prasta

http://nowfilms.ru/1...rizhe-2014.html

O ketvirtas sezonas jau pradetas filmuoti nuo balandzio 1 dienos..Taip kad neuzilgo pamatysime... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 29 gegužės 2014 - 11:43
Дорога домой / Геракл (1-12 серии из 12), 2014 m., - nieko toks ax.gif
user posted image
Atsakyti