Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 17:55)
Kiba apie mane? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man labai gražiai į mūsų gretas įsijungė Nanita 4u.gif  Tokia saviakė išart mirksiukas.gif  Ir kitos taip pat. Lotutę tik gal išgązdinom biggrin.gif

neišgązdinote neišgązdinote liezuvis.gif orai atvėso dažniau paskaitinėsiu jūsų rekomendacijas ir vieną kitą serialiuką paveizėsiu, tiesiog neturiu tiek laiko kaip kaikurios ištisai sėdėti ir serialus žiūrėti, turiu užsiėmimo ir be jų, o dar ne tik rusiškus serialus žiūriu biggrin.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 27, 17:57)

man cia dvi personos atrodo kaip "dva v odnom" blush2.gif

na nejaugi aš tokia panaši lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 28, 09:28)
Look who's talking,tsakant.. Kad tu žinotum kaip mane erzina tavo padėkos ir baliončikai  po kiekviena rekomendacija,ale bet ką-įkvepiu giliau ir toliau skaitau

nesupratau..jei ka ax.gif ir jei gerai dar akys rodo, tai cia lygtais lietuviskas forumas ir viskas rasoma lietuviu kalba, o pati tema, skirta rusu filmams ir serialams, tai kartais galima ir rusu kalba parasyti. O rodyti viesai savo mandrumo, kad moku naglai parasyt ir dar anglu kalba, tai tikrai nereikia. Cia ne vaiku darzelis:)
o kita vertus, jei tamstos tevai nemoke, kad reikia padekoti kitiems uz varga ir rekomendacija, tai jau nepykite, ponia, bet...kitokia as nebusiu.

geros dienos ir maloniu akimirku ieskant aukles:)

o i tema, tai ziuret nieko neziuriu, nes nebeturiu, kada:)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 13:40)
1.nesupratau..jei ka ax.gif ir jei gerai dar akys rodo, tai cia lygtais lietuviskas .forumas ir viskas rasoma lietuviu kalba, o pati tema, skirta rusu filmams ir serialams, tai kartais galima ir rusu kalba parasyti. O rodyti viesai savo mandrumo, kad moku naglai parasyt ir dar anglu kalba, tai tikrai nereikia. Cia ne vaiku darzelis:)
2.o kita vertus, jei tamstos tevai nemoke, kad reikia padekoti kitiems uz varga ir rekomendacija, tai jau nepykite, ponia, bet...kitokia as nebusiu.

3.geros dienos ir maloniu akimirku ieskant aukles:)
o i tema, tai ziuret nieko neziuriu, nes nebeturiu, kada:)

1. Pasitaisau: Смотри,кто заговорила A dabar nebus per mandra?
2.Matyt neišmokė.
Man užkliuvo tamstos pasisakymas Varinijos atžvilgiu,matai suerzino tave jos postai,per kuriuos tema šiukšlynu virto (ar kažkaip panašiai),o kad pas tave jau n kartų buvo prašyta (ne mano,o kitų narių),kad nedėkot taip dažnai.Net ir Visgi rašė,kad ji jau žino,kad tu jai dėkinga ir nereik kaskart to daryt,bet kur tau-ar gi tu išgirdai? O va temos naujokės"neklausymas" tave jau ir supykdė. Jei nesupratai,tai paaiškinsiu,kad tai tamsta turima galvoje kitos narės poste pasakyme "dva v odnom"
3. Ačiū,jau radau ax.gif
Na ir gali nesivargint atsakinėt,aš daugiau temos neteršiu šiuo klasimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotutee @ 2014 05 28, 12:55)
na nejaugi aš tokia panaši  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne,ne tu mirksiukas.gif senbuves zino,apie ka kalbu biggrin.gif

Julsita nelipk ant grieblio lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juliukui sveikatytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nanita sveik 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 28 gegužės 2014 - 14:49
laugh.gif Ačiū už rekomendaciją ,,Sladkaja žizn,,
Nepatiko, filmas apie nieka, pagrindinė herojė siaubingai erzinanti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 28, 14:10)
[B]Jei nesupratai,tai paaiškinsiu,kad tai tamsta turima galvoje kitos narės poste pasakyme "dva v odnom"

nu tep Sim@ kai buvo naujoke lygiai taip pat elgdavosi doh.gif Tik jai dar paveiksliukus iseidavo ikelt, dar labiau uzkinsdavo hihihi.gif Per laika savo didziule pasiula suvalde, adaptavos ax.gif Niekis pakibirksciuosim ir vel ziuresim filmus bigsmile.gif
Atsakyti
gal ką nors girdėjote apie '1943' tęsinį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 28 gegužės 2014 - 15:45
QUOTE(TaGre @ 2014 05 28, 16:45)
gal ką nors girdėjote apie '1943' tęsinį?

O tau temoje karo mažai ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mūsų karo kaip tik antras sezonas jau:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 28, 17:36)
O tau temoje karo mažai ? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Mūsų karo kaip tik antras sezonas jau:lotuliukas:

temoj užtenka, net per daug biggrin.gif
bet man reikia ketvirto sezono, o čia tik antras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2014 05 28, 15:10)
-ar gi tu išgirdai?

ne. nes nezinau, kaip galima isgirsti virtualioj erdvej? g.gif blink.gif
---------------------
o su Varinija, jei jau tapome 2 in 1, tai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 28 gegužės 2014 - 17:14
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 18:08)
ne. nes nezinau, kaip galima isgirsti virtualioj erdvej? g.gif  blink.gif
---------------------
o su Varinija, jei jau tapome 2 in 1, tai
user posted image

Sima, nejaugi vaikų darželio grupėje esi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Atvesus orams,viliuosi,praveso ir ikaitusi atmosfera... bigsmile.gif

Nuo birzelio 2 dienos startuoja Куприн Яма, Aleksandro Kuprino apysakos ekranizacija.Vaidina tikras aktoriu zvaigzdynas,mano megiamos Liza Bojarskaja,Katerina Spica,Michailas Porecenkovas ir kt.Kazkada si Kuprino kurini tevai slepe nuo vaiku,o ir isleistame Kuprino apysaku rinkinyje,sios apysakos net nebuvo,sovietine cenzura nepraleido...Man anais laikais pasiseke,nes namu bibliotekoje Kuprino Яма buvo...Pasislepusi skaiciau...Labai,labai lauksiu premjeros... smile.gif

http://rufilm.tv/ser...-onlayn-sd.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 28 gegužės 2014 - 20:53