QUOTE(Tekšė @ 2014 05 28, 08:35)
Jooooo, Visgi ir Julsita mus apleido
Tikėkim, kad tiesiog džiaugiasi atvėsusiu pavasariu, o ne kažkas rimto joms nutiko.
Ne ne ne,neapleidau.Tai vienintelė tema sm'e,kurią seku ir tikrai viską ščyrai skaitau,tik kadangi žiūrėjimo tempai sulėtėję kokiais 700procentų,tai įsiterpt nespėju-kol pažiūriu kokią rekomenduotą naujieną,jums ji jau seniai ir pamiršta būna.
O pavasariu džiaugiausi ir va jau prisidžiaugiau-mano mažylis šiandien jau su 38,1 temperatūra pabudo ir ką-šį kartą nuo nedarbingumo neišsisuku niekaip
Tikiuosi išsiversiu iki penktadienio,paskui jau turėsiu kas prižiūri mano ligoniuką,nes priešingu atveju po reikalu pakišiu kolegę,kuri nuo pirmadienio išeina atostogų. Jei negrįštu darban aš,ji neišeina atostogaut,o aš labai nenoriu sugriaut jos planų.. Tikiuosi,kad taip ir bus...
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 07:51)
laba ryta, pasisakysiu ir as,
kad ir man nepatinka ta naujoke Varinija kazkaip tema patapo kaip siuksliadeze_gyvenam rodos jau 2014 metus ir filmus keliame bei rekomenduojame siu metu, tai viena, o antra, kiekviena zinome nuorodas, is kur siustis filmus, kur ziureti juos online ir pan. Kazkokia labai nemaloni tema patapo, atejus naujokei i sia tema, kuria
Visgi ispuoselejus ir stengiasi ja kurdama...
kur dingus musu
Visgi? SOS!!!!
Look who's talking,tsakant.. Kad tu žinotum kaip mane erzina tavo padėkos ir baliončikai po kiekviena rekomendacija,ale bet ką-įkvepiu giliau ir toliau skaitau