Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 17:55)
Kiba apie mane? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man labai gražiai į mūsų gretas įsijungė Nanita 4u.gif  Tokia saviakė išart mirksiukas.gif  Ir kitos taip pat. Lotutę tik gal išgązdinom biggrin.gif

Noretum lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 27, 00:16)
Čia va mano mažulis blush2.gif

thumbup.gif su praejusiu 4u.gif

laba vakara, nieko neziuriu, nes dukrelei lele reikia iskirpt ir rubus "pasiut", nes ryt darzelin nori nestis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 27, 15:59)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ph34r.gif

QUOTE(ErikaN @ 2014 05 27, 16:04)
Itariu supratau apie ka cia  smile.gif

Sveikos 4u.gif
Cia apie mane- mano megstama grebli ir mano teisybes paieskas mirksiukas.gif
ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 27, 21:44)
Sveikos 4u.gif 
Cia apie mane- mano megstama grebli ir  mano teisybes paieskas mirksiukas.gif
ph34r.gif

kartais ir as uzlipu ant to grieblio lotuliukas.gif friends.gif
Atsakyti
Сестра моя, любовь 2014 paziurejau, zinokit toks visai nieko bigsmile.gif
as ignora naudojau forume viena karta ir sitoj temoj ir senokai ir tai buvo susije su musu temukes naujoke ax.gif Itariu reiks sita funkcija panaudoti vel, tol kol pasidarys kai kas isvadas (jei pasidarys) g.gif nes UZKNISA NEREALIAI doh.gif itariu tuos ateis "Rojaus obuoliuku" pasiulymai ir visi kiti ir dideliais kiekiais blink.gif nu kiek galima doh.gif Nu ne pilnatis, bet vis tiek erzina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 27 gegužės 2014 - 22:22
laba ryta, pasisakysiu ir as, kad ir man nepatinka ta naujoke Varinija blush2.gif kazkaip tema patapo kaip siuksliadeze_gyvenam rodos jau 2014 metus ir filmus keliame bei rekomenduojame siu metu, tai viena, o antra, kiekviena zinome nuorodas, is kur siustis filmus, kur ziureti juos online ir pan. Kazkokia labai nemaloni tema patapo, atejus naujokei i sia tema, kuria Visgi ispuoselejus ir stengiasi ja kurdama...
kur dingus musu Visgi? SOS!!!!

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Pradėjau žiūrėt Žit dalše. Jūs dauguma gal jau matę, nes prieš kiek laiko buvo apie jį kalbėta. Ohoho, kokia intriga nuo pat pradžių. Gal ir MB patiktų, bet jis žiūri savo Šuler.

Jooooo, Visgi ir Julsita mus apleido verysad.gif Tikėkim, kad tiesiog džiaugiasi atvėsusiu pavasariu, o ne kažkas rimto joms nutiko.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar pažiūrėjau "Nadiežda" (4 serijos). Nieko toks vienam vakarui, iš tų kur pažiūrėjai ir pamiršai.

Geros visoms dienos ir daugiau pozityvo smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar,kadangi neturejau ka ziureti,daviau antra sansa,serialui Врачиха,ir ka,labai net patiko bigsmile.gif antra.trecia serija,nepaligisnsi su pirma,zymiai idomesnes.Paziurejau su malonumu,kaimukas mano tema wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 28, 08:35)

Jooooo, Visgi ir Julsita mus apleido verysad.gif  Tikėkim, kad tiesiog džiaugiasi atvėsusiu pavasariu, o ne kažkas rimto joms nutiko.

Ne ne ne,neapleidau.Tai vienintelė tema sm'e,kurią seku ir tikrai viską ščyrai skaitau,tik kadangi žiūrėjimo tempai sulėtėję kokiais 700procentų,tai įsiterpt nespėju-kol pažiūriu kokią rekomenduotą naujieną,jums ji jau seniai ir pamiršta būna.
O pavasariu džiaugiausi ir va jau prisidžiaugiau-mano mažylis šiandien jau su 38,1 temperatūra pabudo ir ką-šį kartą nuo nedarbingumo neišsisuku niekaip doh.gif Tikiuosi išsiversiu iki penktadienio,paskui jau turėsiu kas prižiūri mano ligoniuką,nes priešingu atveju po reikalu pakišiu kolegę,kuri nuo pirmadienio išeina atostogų. Jei negrįštu darban aš,ji neišeina atostogaut,o aš labai nenoriu sugriaut jos planų.. Tikiuosi,kad taip ir bus...
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 28, 07:51)
laba ryta, pasisakysiu ir as, kad ir man nepatinka ta naujoke Varinija blush2.gif kazkaip tema patapo kaip siuksliadeze_gyvenam rodos jau 2014 metus ir filmus keliame bei rekomenduojame siu metu, tai viena, o antra, kiekviena zinome nuorodas, is kur siustis filmus, kur ziureti juos online ir pan. Kazkokia labai nemaloni tema patapo, atejus naujokei i sia tema, kuria Visgi ispuoselejus ir stengiasi ja kurdama...
kur dingus musu Visgi? SOS!!!!

Look who's talking,tsakant.. Kad tu žinotum kaip mane erzina tavo padėkos ir baliončikai po kiekviena rekomendacija,ale bet ką-įkvepiu giliau ir toliau skaitau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 28 gegužės 2014 - 08:29
QUOTE(Julsita @ 2014 05 28, 09:28)
Ne ne ne,neapleidau.Tai vienintelė tema sm'e,kurią seku ir tikrai viską ščyrai skaitau,tik kadangi žiūrėjimo tempai sulėtėję kokiais 700procentų,tai įsiterpt  nespėju-kol pažiūriu kokią rekomenduotą naujieną,jums ji jau seniai ir pamiršta būna.
O pavasariu džiaugiausi ir va jau prisidžiaugiau-mano mažylis šiandien jau su 38,1 temperatūra pabudo ir ką-šį kartą nuo nedarbingumo neišsisuku niekaip  doh.gif  Tikiuosi išsiversiu iki penktadienio,paskui jau turėsiu kas prižiūri mano ligoniuką,nes priešingu atveju po reikalu pakišiu kolegę,kuri nuo pirmadienio išeina atostogų. Jei negrįštu darban aš,ji neišeina atostogaut,o aš labai nenoriu sugriaut jos planų.. Tikiuosi,kad taip ir bus...
Papildyta:

Look who's talking,tsakant.. Kad tu žinotum kaip mane erzina tavo padėkos ir baliončikai  po kiekviena rekomendacija,ale bet ką-įkvepiu giliau ir toliau skaitau

Julsita,laikykites 4u.gif Ale is kur tos ligos doh.gif as vakar buvau sveikas zmogus,siandien snargliai iki smakro,kosulys,jauciuosi kaip sena kliacia doh.gif Sunus irgi kosti,mokykloje puse klases nera,serga. doh.gif
Tikiuosi surasite kas maziu priziures 4u.gif Situacija nepavidetina.Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 27, 21:44)
Sveikos 4u.gif 
Cia apie mane- mano megstama grebli ir  mano teisybes paieskas mirksiukas.gif
ph34r.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 27, 21:49)
kartais ir as uzlipu ant to grieblio lotuliukas.gif  friends.gif

Tokia matyt jau mūsų dalia vis ant to grėblio užlipt biggrin.gif

Julsita, sveikit graičiau 4u.gif

O aš tai žinokit vakarais per teliką žiūriu detektyvą lengvą Balabol http://serialu.net/balabol/
Tik mano žiūrėjimas mirk iš juoko: pradžios niekada nematau, nes man prasideda per anksti, o pabaigos irgi nevisada sulaukiu lotuliukas.gif
Labas visoms smile.gif
Atsakyti