Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Apuokas @ 2014 05 27, 16:46)
Oi netiesa  lotuliukas.gif

Eik tu mirksiukas.gif , nuo tada kai aš esu, nu gerai gerai, neseniai gal ir bus 2 metai, o gal ir ne, bet tokios naujokės dar nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 05 27, 16:46)
Oi netiesa  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 27, 16:59)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ph34r.gif

Itariu supratau apie ka cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 27, 16:39)
Jau net nebejuokinga darosi, man atrodo tuoj bendrausit pati su savimi  doh.gif

Zinokite man irgi nebejuokinga,kad puldinejate...Rodos sioje temuteje nei vienos forumietes neizeidinejau... unsure.gif Geriau pasiziurekite koki gera filma,nei kad mano persona aptarinekite... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 16:51)
Bet vis laikėte mus kvailėmis, iš kažkur besisiunčiančiomis, o nežiūrinčiomis tiesiogiai per filmix.net. Jei sekėte temą turėjote paskaityti, kad esam kalbėję, kad dažnai žiūrint tiesiogiai kokybė būna prastesnė.
Viskas. Tai paskutinė mano reakcija į Jūsų postus 4u.gif

Tikrai nelaukiu Jusu reakcijos i savo postus.Tiesiog Jus klaidingai interpretavote.Nesiulau Jums ziureti filmus per online,tiesiog pati siuo metu gyvenu be TV...Ir kvailemis nieko nelaikiau ir nelaikau... bigsmile.gif Cia jau Jusu interpretacijos...
Atsakyti
Varnija,ale tikrai,atrinkite pries dedant nuoroda,patiiii pacciaausiaaa,filma,kuri ziurejote ir tada dekite,nes toks ispudis,kad jus neisranki ir ka beziuretumete jus zavi.
Google visi mokame nauduotis,ir jai norisi tokios "paklodes"filmu,ivairiu zanru,ivedame tiesiog Russkie filmy vsex zanrov,ir ismeta.. nuo virsaus Supermama.lt.Rusiski filmai ir serialai,su psl. Kur Varnijos nuorodos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 27 gegužės 2014 - 16:21
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 27, 17:04)
Itariu supratau apie ka cia  smile.gif

Kiba apie mane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man labai gražiai į mūsų gretas įsijungė Nanita 4u.gif Tokia saviakė išart mirksiukas.gif Ir kitos taip pat. Lotutę tik gal išgązdinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 17:55)
Kiba apie mane? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man labai gražiai į mūsų gretas įsijungė Nanita 4u.gif  Tokia saviakė išart mirksiukas.gif   Ir kitos taip pat. Lotutę tik gal išgązdinom biggrin.gif

a vot niugadala lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man cia dvi personos atrodo kaip "dva v odnom" blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 27 gegužės 2014 - 17:00
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 27, 17:57)

man cia dvi personos atrodo kaip "dva v odnom" blush2.gif

Na va, o išmanęs tyčiojotės, kai aš Senos pažįstamos nuo Krištolinės ledi neatskirdavau hihihi.gif
Ir iš viso, einu šaltibarščių daryt irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 18:11)
Na va, o išmanęs tyčiojotės, kai aš Senos pažįstamos nuo Krištolinės ledi neatskirdavau hihihi.gif 
Ir iš viso, einu šaltibarščių daryt irnesakyk.gif

man ne pagal nikus,o bendravimo maneros biggrin.gif

einu darza raveti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 27, 17:19)
Varnija,ale tikrai,atrinkite pries dedant nuoroda,patiiii pacciaausiaaa,filma,kuri ziurejote ir tada dekite,nes toks ispudis,kad jus neisranki ir ka beziuretumete jus zavi.

Mano nikas Varinija,ne Varnija...cia tarp kitko... smile.gif
Esu pakankamai isranki,bet neprisirisu nei prie zanro,nei prie aktoriu,neuzsiciklinu ties vieno tipo filmais.Filmo pasirinkimas man priklauso nuo tuometines nuotaikos.Vienasyk norisi lirines melodramos,kitasyk nervamas pakutenti kokio suspenso tipo fimo,kai norisi pramankstinti smegenys--gero detektyvo,kai pervergstu darbe--tiesiog jau matyto seno gero filmo... smile.gif O suzaveti mane paskutiniu metu ,tai is viso ,,misija neimanoma",tad nuo rusisku filmu tikrai nesvaigstu,tiesiog laisvalaikui praleisti,pailseti ,stresui nuimti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 27 gegužės 2014 - 17:49
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 16:36)
O kai spejate tai pasidrabstote purvais??

hmmm... aišku geriau būtų patylėt, nes pati esu naujokė ir nesu labai aktyvi rašytoja, daugiau gal stebėtoja, bet.... visų pirma, niekas jūsų purvais nedrabsto, bent jau aš to nepastebėjau. O antra, pati provokuojate (kaip čia pavadint) konfliktines situacijas. Beje, ką galvoju g.gif Gyvenime lygtai visi žmonės kaip žmonės, tad kas gi daros, kai bendraujam virtualiai? g.gif Dėmesio stoka gyvenime, išsilieti nėr ant ko, niekas neišklauso ar apima malonumas pasidrabsčius purvais? Patinka čia būt - bendraukim, nepatinka - eikim į kitą temą, o gal kartais patylėkim.... Bet ne moralų skaityt čia renkamės, ane? Aš pvz. šiandien noriu pažiūrėt vertą dėmesio filmą. Ką pasiūlysit? mirksiukas.gif

p.s. siūlau visgi skelbti paiešką Visgi help.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 18:46)
Mano nikas Varinija,ne Varnija...cia tarp kitko... smile.gif
Esu pakankamai isranki,bet neprisirisu nei prie zanro,nei prie aktoriu,neuzsiciklinu ties vieno tipo filmais.Filmo pasirinkimas man priklauso  nuo tuometines nuotaikos.Vienasyk norisi lirines melodramos,kitasyk nervamas pakutenti kokio suspenso tipo fimo,kai norisi pramankstinti smegenys--gero detektyvo,kai pervergstu darbe--tiesiog jau matyto seno gero filmo... smile.gif O suzaveti mane paskutiniu metu ,tai is viso ,,misija neimanoma",tad nuo rusisku filmu tikrai nesvaigstu,tiesiog laisvalaikui praleisti,pailseti ,stresui nuimti...
unsure.gif
Del niko atiprasau,pastebejau per velai,kad ne taip parasiau,pervelu buvo keisti.
Bet,vienu zodziu neturiu zodziu.Kaip zirniais i siena unsure.gif doh.gif
Jei man keleta forumieciu darytu tas pacias pastabas,pagalvociau,ka darau ne taip.Jei nan aisku nenusispjaut i kitus nomuone.
Atsakyti