Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

Sveiki,
Sa!Gyvenkite draugiskai,nepilnatis atrodo unsure.gif biggrin.gif

Ramsiau,su svente,tave ir tavo sunu smile.gif

Pradejau ziureti,Vracixa,nekabina.Primitivus mano manimu,siuzetas daug kart matytas,girdetas,nzn.gal duoti dar sansa jam,ziureti antra serija?Gal ka idomesnio toliau rodys? g.gif
Atsakyti
Emociskai labai sudetingas filmas,bet privercia susimastyti...
Pati auginu tokio amziaus paaugli sunu... unsure.gif

Все умрут, а я останусь (2008)

http://filmix.net/dr...tanus-2008.html

Ir sis vertas demesio,apie moteri,istekejusia uz smurtautojo...

Обет молчания (2011),2 serijos

http://filmix.net/me...aniya-2011.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 27 gegužės 2014 - 10:23
Varinija, pasakykit man, kada jūs spėjate tiek serialų per dieną peržiūrėti?

Peržiūrėjau Nadežda, nieko blatno, privityvaus žanro serialiukas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 20, 15:16)
P.S. tik nesijuokit, bet man toks jausmas, kad du nic'ai o žmogus vienas ir tas pats bigsmile.gif 
Dievaži vaidenasi, gana dirbt, varau namo biggrin.gif

Taikliai didis.gif
QUOTE(lotutee @ 2014 05 20, 20:26)
vadinasi jus jūsų jausmas apgavo  biggrin.gif  biggrin.gif  net nepažįstu Varijina, taip kad tikrai negalime būti vienas ir tas pats asmuo smile.gif

lotutee, manau kad kalba ne apie tave cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 07:41)
O aš galvoju, ko temos senbuvės pritilę, negi stengiasi visas Varinijos rekomendacijas peržiūrėt g.gif  Bandžiau - niekaip schmoll.gif 

patiko mintis drinks_cheers.gif thumbup.gif

Visgi, tark savo svarų žodį mirksiukas.gif
Atsakyti
Per savaitgalį pažiūrėjau U nas būdiet rebionok. Visai nieko toks.

Varinija, Jūs formuojate blogą įspūdį apie save. Toks rekomendacijų kiekis įtakoja nuomonę, kad tiek ir peržiūrite. Lyg tais rašėte, kad čia ir seniau matyti, bet ne visi seka temą, o paskaičius pora lapų, susidaro tam tikra nuomonė. Dar kas kokiom vaikų teisėm apskųs, kad tik filmus žiūrit(juokauju) mirksiukas.gif
Per ilgą temos gyvavimo laikotarpį nusistovėję tam tikros tradicijos - ne vien tik filmus rekomenduojam, bet ir paplepam/papletkavojam. Daugelis ateina tik rekomendacijų pasirinkti, bet, manau, irgi džiaugiasi, kai randa ne tik rekomendaciją, bet ir nuomones apie filmą.
Naujokes priimam, gerbiam ir mylim, bet... nuo Jūsų rekomendacijų kiekio daugeliui susisuko galvos, ką ten pažiūrėt - įsiterpt nelabai spėjam.
Žinom ne vieną vietą, iš kur siųstis ar žiūrėt tiesiogiai, ten toks filmų ir serialų kiekis, mokam skaityt, mokam ieškot pagal žanrus ar aktorius.

Visgi, reikalauju kuriant naują temą, o gal ir dabar įvesti vienos supermamos rekomendacijų per parą limitą. Reitingą kaip kinozale lotuliukas.gif Kas už? Bet kur ta Visgi prapuolus? Nėr temoj tvarkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2014 05 27, 14:49)
Varinija, pasakykit man, kada jūs spėjate tiek serialų per dieną peržiūrėti?

Peržiūrėjau Nadežda, nieko blatno, privityvaus žanro serialiukas schmoll.gif

Filmus ziuriu tik nakties metu,sumigdziusi vaikus,per dienas prie kompiuteriu tikrai nesedziu,didziaja dali is ju maciusi anksciau,tai dabar tik imetu nuorodas...Nesu serialu ir filmu manjake,ziuriu netgi labai rezervuotai...
Nadezda bandziau pradeti ziuret,bet neuzkabino,tai meciau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 16:07)
Visgi, reikalauju kuriant naują temą, o gal ir dabar įvesti vienos supermamos rekomendacijų  per parą limitą. Reitingą kaip kinozale lotuliukas.gif  Kas už? Bet kur ta Visgi prapuolus? Nėr temoj tvarkos biggrin.gif

Aš už, nes temoj tikra kažkokia bezabrazija pasidarė smile.gif
Nu nei viena naujokė neįnešė tiek sumaišties, nesuprantu jos tikslo, ar ji tokia pati nenuorama, ar dėmesio trūkumas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 27 gegužės 2014 - 15:24
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 16:07)
  Per ilgą temos gyvavimo laikotarpį nusistovėję tam tikros tradicijos - ne vien tik filmus rekomenduojam, bet ir paplepam/papletkavojam. Daugelis ateina tik rekomendacijų pasirinkti, bet, manau, irgi džiaugiasi, kai randa ne tik rekomendaciją, bet ir nuomones apie filmą.
Žinom ne vieną vietą,  iš kur siųstis ar žiūrėt tiesiogiai, ten toks filmų ir serialų kiekis, mokam skaityt, mokam ieškot pagal žanrus ar aktorius.

Sakote,kad zinote ne viena vieta is kur siustis ir ziureti filmus...Smagu,dziaugiuosi uz Jus smile.gif Nes pati asmeniskai nesu tokia pazengusi kompiuteriste.Man kai kuriuos nuorodos buvo tikras atradimas.Super,kad mokate skaityti,as irgi moku atsirinkti ir pagal zanrus ir pagal autorius,bet va imestos i tema nuorodos vercia pasmalsauti,pabandyti ar uzkabins.Toje gausoje internet.platybiu filmu galima ir pasiklysti,todel mielai pasinaudoju sios temos mamyciu rekomendacijomis...O pati i temute stengiuos ikelti tik tu filmu nuorodas,kurie man paliko ispudi,uzkabino...Tai kas Jus taip erzina??Nespejate isiterpti?O kai spejate tai pasidrabstote purvais??
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 27, 16:23)
Aš už, nes temoj tikra kažkokia bezabrazija pasidarė  smile.gif
Nu nei viena naujokė neįnešė tiek sumaišties, nesuprantu jos tikslo, ar ji tokia pati nenuorama, ar dėmesio trūkumas  g.gif

Na nesusireiksminkite taip... mirksiukas.gif Demesio stoka nesiskundziu... lotuliukas.gif Ir nenuorama niekad nebuvau... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 27 gegužės 2014 - 15:38
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 16:36)
Na nesusireiksminkite taip... mirksiukas.gif Demesio stoka nesiskundziu... lotuliukas.gif Ir nenuorama niekad nebuvau... bigsmile.gif

Jau net nebejuokinga darosi, man atrodo tuoj bendrausit pati su savimi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 27, 15:23)
3
Nu nei viena naujokė neįnešė tiek sumaišties,

Oi netiesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 16:36)
Sakote,kad zinote ne viena vieta is kur siustis ir ziureti filmus...Smagu,dziaugiuosi uz Jus smile.gif

Bet vis laikėte mus kvailėmis, iš kažkur besisiunčiančiomis, o nežiūrinčiomis tiesiogiai per filmix.net. Jei sekėte temą turėjote paskaityti, kad esam kalbėję, kad dažnai žiūrint tiesiogiai kokybė būna prastesnė.
Viskas. Tai paskutinė mano reakcija į Jūsų postus 4u.gif
Atsakyti