Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXVI Tema)

QUOTE(Varinija @ 2014 05 26, 20:04)
Вий (1967),pamenu kaip vaikysteje drebejau pasislepusi po kaldra... viy-1967.html[/url]

nemanau, kad kas gali pralenkti šią ekranizaciją
vieną naują pastatymą bandžiau žiūrėti, visiškas niekalas,
likęs tik pavadinimas, o viskas taip suvulgarinta,
manau, kad rimeikų darytojai bando išvažiuoti ant senųjų filmų populiarumo
va čia naujasis su Ditkovskytre
Вий 3D (2014)
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 26, 14:15)
Была тебе любимая (2011),4 serijos
Давай поцелуемся (2014),7 serijos

QUOTE(daibava @ 2014 05 26, 22:39)
čia naujasis su Ditkovskytre
Вий 3D (2014)

dekui uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nieko nežiūrėjau, nieko nemačiau ax.gif Visą savaitgalį šventėm, baliavojom ir kepėm karštyje doh.gif Sesės jubiliejus, MB gimtadienis, o šiandien ir mažajam stuktelėjo jau 8 doh.gif Gegužės pabaiga pas mane turtinga gimtadieniais doh.gif

Čia va mano mažulis blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 26 gegužės 2014 - 23:18

Вий 3D (2014)

Sitas fantastinis, man labai patiko, neprimena to senojo baubo, bet paaiskinta viskas moksliskai:maziau rusams gerti reikia, tai nesivaidens nei bobos karstuose, nei baubai biggrin.gif Visumoj padarytas linksmas, nuotykinis filmas, kas man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visai patiko,apie moters,patirusios vyro smurta, likima
4 serijos

Мамочка моя (2012)

user posted image

http://novunku.at.ua...jn/22-1-0-10455
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 27, 00:16)

Fainulka Ramsiukas wub.gif Sveikinimai jam ir nuostabiai mamytei 4u.gif

O aš galvoju, ko temos senbuvės pritilę, negi stengiasi visas Varinijos rekomendacijas peržiūrėt g.gif Bandžiau - niekaip schmoll.gif
Atsakyti

grazuolis thumbup.gif sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 27, 07:41)
O aš galvoju, ko temos senbuvės pritilę, negi stengiasi visas Varinijos rekomendacijas peržiūrėt g.gif  Bandžiau - niekaip schmoll.gif

lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
O aš galvoju, ko temos senbuvės pritilę, negi stengiasi visas Varinijos rekomendacijas peržiūrėt g.gif  Bandžiau - niekaip schmoll.gif

Na taip...mano toks prastas g.gif skonis... unsure.gif rolleyes.gif Man irgi ne visos rekomendacijos patinka,na bet nesikoneveikiu,kad ,,uzima eterio laika".Ko Jus cia taip prie manes kabinejates? mirksiukas.gif Ar temos senbuvem dera buti tokioms arogantiskoms?? bigsmile.gif
Papildyta:

Sveikinimai mazajam 4u.gif O tortas atrodo laaaabai skaniai... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 27, 07:48)
lotuliukas.gif

Sorry,bet man tai primena-- pacios paplojom ir pacios sau pasiplojom... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 26, 22:58)
dekui uz rekomendacijas 4u.gif

4u.gif smile.gif
Papildyta:
nemanau, kad kas gali pralenkti šią ekranizaciją
vieną naują pastatymą bandžiau žiūrėti, visiškas niekalas,
likęs tik pavadinimas, o viskas taip suvulgarinta,
manau, kad rimeikų darytojai bando išvažiuoti ant senųjų filmų populiarumo

Aciu 4u.gif
Bandysiu kuri vakara paziureti vien del Ditkovskytes.O siaip sutinku,kad visi tie remix,ai zenkliai nusileidzia originalams,ir daznai tampa tik bevertemis kopijomis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 08:27)
Na taip...mano toks prastas g.gif  skonis...  unsure.gif rolleyes.gif

A kur taip parašyta? blink.gif Tikrai taip nesakau - kaip tik bandau naudotis rekomendacijomis, žiūriu dienom naktim iki nuprotėjimo rolleyes.gif Tai kas čia prie ko kabinėjasi?
Atsakyti

Sveikinimai mažuliui ir mamai 4u.gif

Pritariu, jokio šanso biggrin.gif

Na taip...mano toks prastas g.gif  skonis...  unsure.gif rolleyes.gif Man irgi ne visos rekomendacijos patinka,na bet nesikoneveikiu,kad ,,uzima eterio laika".Ko Jus cia taip prie manes kabinejates? mirksiukas.gif Ar temos senbuvem dera buti tokioms arogantiskoms?? bigsmile.gif

Nu kad apie skonį niekas nieko nerašė g.gif Jūs turbūt nepažįstat arogantiškų žmonių, kad taip rašot. Keistuolė Jūs esat ir tiek.
Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 27, 08:44)
Jūs turbūt nepažįstat arogantiškų žmonių, kad taip rašot. Keistuolė Jūs esat ir tiek.

Kadangi jau randuosi tame amziaus tarpsnyje tarp ,,..baby net ir...baba jagodka opiat",tai patikekite,teko pazinti ivairiausiu zmoniu... bigsmile.gif Kaip ir Jus myliu rusiskus filmus,tad sioje temoje planuoju apsistoti ilgam,taip kad teks su manimi susigyventi... mirksiukas.gif O kad esu keistuole,tai isgirdau pirmasyk... tongue.gif Esu draugiska,empatiska ir pozityvi...Taip kad siulau ,,MIR...DRUZBA...ZEVACKA..." 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varinija: 27 gegužės 2014 - 08:13
Na taip...mano toks prastas g.gif  skonis...  unsure.gif rolleyes.gif Man irgi ne visos rekomendacijos patinka,na bet nesikoneveikiu,kad ,,uzima eterio laika".Ko Jus cia taip prie manes kabinejates? mirksiukas.gif Ar temos senbuvem dera buti tokioms arogantiskoms?? bigsmile.gif

Sorry,bet man tai primena-- pacios paplojom ir pacios sau pasiplojom... tongue.gif
Papildyta:

o kur apie skoni parasyta? gal ka praleidau? lens.gif visos mes skirtingos ir ne visu skoniai sutampa,juk tai normalu mirksiukas.gif

o prie ko cia tas plojimas? g.gif nedarykim is muses dramblio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Varinija @ 2014 05 27, 09:06)
Kadangi jau randuosi tame amziaus tarpsnyje tarp ,,..baby net ir...baba jagodka opiat",tai patikekite,teko pazinti ivairiausiu zmoniu... bigsmile.gif Sioje temoje planuoju apsistoti ilgam,taip kad teks su manimi susigyventi... tongue.gif O kad esu keistuole,tai isgirdau pirmasyk... mirksiukas.gif Esu draugiska,empatiska ir pozityvi...Taip kad siulau ,,MIR...DRUZBA...ZEVACKA..." 4u.gif

idomu kaip man savo amziu apibudinti biggrin.gif g.gif nei baba,nei jagodka lotuliukas.gif

Atsakyti