Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Mano kuklia patirtim, tai sraigės ir šliužai žalos pridaro tik jauniems daigeliams. Didesnių augalų nelabai įveikia ir žalos nepridaro.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 02, 16:32)
Mano kuklia patirtim, tai sraigės ir šliužai žalos pridaro tik jauniems daigeliams. Didesnių augalų nelabai įveikia ir žalos nepridaro.

Ryja,bet tik mažosios visokių spalvų ir šliužai,ne vynuoginės.Tos maliukės ir mažesnius daigus tik apkramto,o va vynuoginė tai net koto nepalieka,tik priseiliotą taką biggrin.gif Žalos tai nepridaro,tik kraštus apkramto arba skylučių pridirba,vienžo,grožio neprideda .Bet tikrai nečiulpia schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 06 02, 17:05)
vaidastep sake, kad stiebus minkstus rado, tai panasu i puvini (gryba). kad sraiges viska is eiles ryja, tai as tikiu, bet kai nuesta, tai matosi, kad nuesta, o ne minksta.

Grybas tikrai ,ner pas mane jokiu sraigiu ,sendien roviau lauk visus tai net saknynas numires isitraukia tik stabariukai doh.gif reikes atset visus agurkus tik jau kitoj vietoj ,kaip gaila tokie grazus buvo daigai doh.gif
Atsakyti
vakar paliejau daigelius. Kol pakepiau duonos su česnaku, žiū pro langą - du guli blink.gif . Ateinu, čiupt čiupt - taip ir liko pirštuose kaip gėlė nuskinta verysad.gif - nukirstas kotelis žemėje (bet negiliau nei 1 cm gylyje). Kurklių darbas? g.gif Skatinos....

T.p. vyro lysvėj atsėjau iš naujo sėklą, t.p. ir nebuvo nieks išdygę. Kol vėl purenau žemę, pririnkau arba neišsiritusių sėkliukių, arba tokių nusibaigusių gemaliukų. Matyt ne laiku pasėjus buvau - per tą pačią šutrą kai ji buvo gegužės viduryje.
Atsakyti
Man toks vaizdas, kad šiemet daugumai agurkai normaliai nedygsta g.gif Mano mama jau trečią kartą atsėja juos doh.gif vis po kelis tik sudygsta.
O ir pas mane vazonėliuose labai lėtai juda jų augimas. Skilčialapių stadijoj ir stovi jie antra savaitė.Aš visada sėju į vazoniukus juos, nes kitaip šliužai mažiukus nuėda.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 03, 07:46)
Man toks vaizdas, kad šiemet daugumai agurkai normaliai nedygsta g.gif

pas mane visai gerai sudygo. Na, viena kita vietelė tuščia, bet visumoj tikrai neturiu kuo skųstis.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 03, 08:24)
pas mane visai gerai sudygo. Na, viena kita vietelė tuščia, bet visumoj tikrai neturiu kuo skųstis.

drinks_cheers.gif ir musu darze gerai sudygo, net per tankiai, mama kaip visad su atsarga prisejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2014 06 03, 09:46)
Man toks vaizdas, kad šiemet daugumai agurkai normaliai nedygsta g.gif Mano mama jau trečią kartą atsėja juos doh.gif vis po kelis tik sudygsta.
O ir pas mane vazonėliuose labai lėtai juda jų augimas. Skilčialapių stadijoj ir stovi jie antra savaitė.Aš visada sėju į vazoniukus juos, nes kitaip šliužai mažiukus nuėda.

Sejau vazoneliuse,augo kaip ant mieliu kol siltnami buvo ,kai issodinau i lauka ir psio,pamiriojo doh.gif jauciu per anksti as juos istysiau laukan blush2.gif
Atsakyti
Pas mane irgi dviem eilem seti. Vienoj sudygo visi iki vieno smile.gif o kitoj gal kas penktas biggrin.gif nors abi puses mano. Vyras nesikesino biggrin.gif
Atsejau. Dabar jau sudygo ir kitoj pusej gerai. Bet kad labai jau dziaugsmingai augtu nepasakyciau...net siltnamy tik ilgieji Baby auga dar normaliai. Kiti kazkokie susisuke sad.gif
As galvoju gal jiems zeme rugsti pas mane... Nes kazkaip ne vienais metais neauga man jie normaliai...
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 06 03, 08:49)
Sejau vazoneliuse,augo kaip ant mieliu kol siltnami buvo ,kai issodinau i lauka ir psio,pamiriojo  doh.gif jauciu per anksti as juos istysiau laukan blush2.gif

dėl to tiesiai į lauką geriau sėt, nereikia adaptacijos.
Atsakyti
Laba diena,
gal kas galetu patart, kada artimiausiu metu geriau agurkus lauke set..? per tuos keistus orus ir darbus suvelinau mazumele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 06 03, 14:21)
dėl to tiesiai į lauką geriau sėt, nereikia adaptacijos.

100 procentu pritariu,bet kaip tam lauke knibzdete knibzda kurkliai tai neina suprast ar sekla bloga ir neisdygo ar tie gyvuliai suede doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti