Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

ačiū atsakiusioms smile.gif kitiems metams pasižymėjau veislių, o šiemet bandysiu tą Rodničioką.
Atsakyti
L.K., auginu ant vertikalių virvių, matau pranašumą lyginant su lauke augančiais pelei žeme: mažiau vietos užima, agurkai švarūs, nepabalęs/nepageltęs šonas, nereikia mindžioti augalų, surenkami VISI agurkai (nelieka sėklinių arklių), augalai ilgiau dera ir būna žali (galiu lyginti, nes kaimynė augina tik palei žemę).
Taip, šoninius ūglius (paliekant po 2 užuomazgas) reikia šalinti 0.5 m aukštyje. Su partenokarpiniais nieko niekada nedarau, auga kaip moka, derlius fantastiškas, bet sunku man su tuo diedu iš mydobro...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 17, 15:52)
Man patys pačiausi tai Piccolo di Parigi. Ir šviežiam vartojimui, ir konservavimui, ir rauginimui. Iš salotinių- Marketmore. Be jų dar kokios 3-4 veislės kasmet vis pabandymui, bet apsistoti kol kas neturiu ties kuom...

Ar jie labai plečiasi ? Kas kiek mazdaug cm. sodinat-sejat?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 18, 17:29)
Taip, šoninius ūglius (paliekant po 2 užuomazgas) reikia šalinti 0.5 m aukštyje. Su partenokarpiniais nieko niekada nedarau, auga kaip moka, derlius fantastiškas, bet sunku man su tuo diedu iš mydobro...

O kas su tuo diedu negerai? Jau porą kartų uzsakinejau - viskas gerai. Jau esu atsisiuntus porą rūšių agurkų ir vakar dar porą užsisakiau. Tame tarpe ir radnicioka ☺Nezinau, kiek jis tikras, bet pabandysiu☺
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2016 02 18, 14:09)
Nu Radničiokas man tikrai geriausias kol kas blush2.gif Iš kiek veislių augintų, tai toj pačioj žemėj, tom pačiom sąlygom, taip pat laistomiems, bet Radničiokas viskam atspariausias, nekartus ir gausus.
Šįmet išbandysiu pramoninę veislę-Octopus ir Pasalimo. Jei jau Kėdainių ūkininkai tokias augina, vadinasi, neveltui biggrin.gif

Va va. O kai prieš kelis metus žiūrinėjausi Radničioko sėklų, tai mane išdurnino. Sėklos iš UA gautos. Parvežė.
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2016 02 18, 19:59)
Ar jie labai plečiasi ? Kas kiek mazdaug cm. sodinat-sejat?

Vat apie juos mažiausiai šokinėjau. Tik mano sėklos iš UK, ne LT. Čia pirkta ta pati veislė augino trumpus ir storus vaisius, o jei kasdien jų nerinkti, tai būdavo teniso kamuoliukai... Sėju tik lauke, dviem eilės (35 cm atstumu) kas ~15 cm. Maniškis sukala tokią konstrukciją, aš permetu špagatą ir parišu iš abiejų pusių po agurką

Chiro, kad neina su juo tvarkingai susitarti dėl sėklų, vis tuoj važiuoja į užsienį jų parvežti. Arba aš vis užtaikau ant jo išvažiavimo...Antrus metus "perku" agurkus.
Atsakyti
bet sunku man su tuo diedu iš mydobro...
[/quote]
Nezinau,kaip jums taip gaunasi, man viskas atejo laiku, matyt jums ,kaip mano drauge sako, neliamta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2016 02 19, 11:35)
Vat apie juos mažiausiai šokinėjau. Tik mano sėklos iš UK, ne LT. Čia pirkta ta pati veislė augino trumpus ir storus vaisius, o jei kasdien jų nerinkti, tai būdavo teniso kamuoliukai... Sėju tik lauke, dviem eilės (35 cm atstumu) kas ~15 cm. Maniškis sukala tokią konstrukciją, aš permetu špagatą ir parišu iš abiejų pusių po agurką

Tai maniškiai iš ten pat biggrin.gif užsieniečiai lotuliukas.gif o iš pat pradžiu skabot juos ar paliekat viska savo valiai?
Atsakyti
bambuziuke, matyt nelemta lotuliukas.gif bet aš atkakli, bandysiu trečią kartą cool.gif

vaidastep, nieko jiems nedarau, tik prie progos padedu lipti (apvynioju) tuo špagatu į viršų. Ir svarbiiausia, kad jie veda jau nuo pat žemės.
Atsakyti
[quote=bambuziuke,2016 02 19, 12:24]
bet sunku man su tuo diedu iš mydobro...
[/quote]
Nezinau,kaip jums taip gaunasi, man viskas atejo laiku, matyt jums ,kaip mano drauge sako, neliamta biggrin.gif
[/quote]
O kaip pas ji atsiskaitot tik per pay pal?
Atsakyti
[/quote]
[/quote]
Kartu su užsakytom sėklom atsiunčia lapuką su mokėjimo duomenimis: sąskaitos nr., suma ir t.t.
Atsakyti
[quote=*AMRI*,2016 02 19, 14:40]
[/quote]
[/quote]
Internetine bankininkyste gi galima , paprasta bankine kortele
Atsakyti