Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Otaip @ 2015 07 27, 17:54)
Pas man, regis - voratinklinė erkutė jau puola, bandau muilas+česnakas.

labai gerai agurkus saugo Nutrivan. Aš vis vargdavau su erke, su ligom, baigdavosi agurkai vos prasidėję. Pernai tą nusipirkau ir purškiau kas 10 d. Tai ne nuodas, nėra karencinio laikotarpio, tik sustiprina daržoves. Iki pat rudens agurkai tiek šiltnamy, tiek lauke derėjo. Šiemet nuo pat pradžių purškiu, gražiai auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anna Bergman: 28 liepos 2015 - 07:10
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 07 28, 08:10)
labai gerai agurkus saugo Nutrivan. Aš vis vargdavau su erke, su ligom, baigdavosi agurkai vos prasidėję. Pernai tą nusipirkau ir purškiau kas 10 d. Tai ne nuodas, nėra karencinio laikotarpio, tik sustiprina daržoves. Iki pat rudens agurkai tiek šiltnamy, tiek lauke derėjo. Šiemet nuo pat pradžių purškiu, gražiai auga.

Patiko aprašymas 4u.gif drinks_cheers.gif .
O gal kur ne netu galima įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2015 07 28, 19:39)
Patiko aprašymas  4u.gif  drinks_cheers.gif .
O gal kur ne  netu galima įsigyti?

daug kur buvo - ŽS, senukuose, dar kažkur
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 07 28, 19:56)
daug kur buvo - ŽS, senukuose, dar kažkur

4u.gif

Kam įdomu - muilas su česnaku sustabdė erkutės plitimą bigsmile.gif , bet visviena ieškosiu Nutrivan, kažkaip muiluoti agurkėliai ne kaip man ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Padekit..kodel is to pacio pakelio,vienas salia kito augantys agurkai-vienas veda silpnai,bet skanius agurkus,o kitas veda labai daug bet agurkai be proto kartus? Visas agurkas kartus-valgyt neimanoma verysad.gif
Raut lauk ar kazka imanoma padaryt?

Auga siltnamyje.abu vienodai laistomi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 07 rugpjūčio 2015 - 14:18
QUOTE(Čiolienė @ 2015 08 07, 15:17)
Padekit..kodel is to pacio pakelio,vienas salia kito augantys agurkai-vienas veda silpnai,bet skanius agurkus,o kitas veda labai daug bet agurkai be proto kartus? Visas agurkas kartus-valgyt neimanoma verysad.gif
Raut lauk ar kazka imanoma padaryt?

Auga siltnamyje.abu vienodai laistomi.

Neesu kompetentinga labai, bet pas mane ir nevienodai veda.kai kurie gausiai,kai kurie maziau.o del to,kad is to pacio pakelio, mazu sekla negera buvo.kartumas gal del dregmes stokos.as laistau ir siltnamy,ir lauke kasdien
http://valstietis.tv.../Kartus-agurkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo girene: 07 rugpjūčio 2015 - 14:43
Laistau kasdien.abu vienodai..
Atsakyti
Sveikos,
pririnkau 2 kibirus agurku per dideliu marinavimui doh.gif .Reikia raugti,bet niekad nebandziau.Gal galite koki patikrinta recepta imesti?
Atsakyti
agurkų konservavimo temoj radau šį receptą, gal tiks

QUOTE(orcha @ 2012 07 23, 19:24)
Aš darau taip 1 litras vandens 2 šaukštai druskos, 1 arbatinis cukraus. Cukraus galima ir nedėti. Įstiklainius dedu j. serbentų ir vyšnių lapų, krapų, česnako ir žinoma agurkus. Užpilu aukščiau parašytu sūrymu ir uždedu plastmasiniais dangteliais. Tris dienas rūgsta, po to nupilu skystį nuo agurkų ir užverdu jį. Verdančiu užpilu agurkus ir užsuku metaliniais dangteliais. Visada neužtenka to skysčio, tai dapilu paprasto virinto vandens. Laikosi puikiai, nešaudo.

Aš , kai raugiu, dedu 1 l vandens 1 šaukštą druskos ir ištirpus užpilu 3 l stiklainiuse sudėtus agurkus. Ant agurkų užmetu krieno lapo. Iškart išnešu į šaltą rūsį. Nieko nevirinu ir nekaitinu. Tik sudedu į stiklainius agurkus su vyšnių lapais ir krapais bei česnako skiltele ir uždarau plastikiniu dangteliu . Jie rūsy po truputį rišrūgsta ir stovi tokie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infinita.: 09 rugpjūčio 2015 - 07:05
Prasti agurkai šiemet pas mane verysad.gif Neturėjau galimybės pakankamai prilaistyti per sausrą, dar žemė ne kokia buvo būtent toj lysvelėj, tai truputį liūdna. Nusprendžiau kitais metais šiltnamy daugiau auginti. Jau ir veisles išsirinkau: Merengue, Melody ir Aztec (čia is saintlinos bandysiu nusikopijuoti,gal ir mums patiks smile.gif
Atsakyti
Siandien isigijau Akord H agurku seklu, gal kurios esat auginusios? Beje kas auginote Atomic H, tai pakuote pakeista.
Atsakyti
Sveikos,
parekomendukite labai ankstyva veisle tinkancia lauke ir siltnamyje
Atsakyti