Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 23, 13:32)
Siltnamy auga agurkeliai, dar nedickiai, pora tikru lapeliu turi, vakar paliejau normaliai, dar ant virsaus dusa papyliau, siandien ziuriu, jie man vel pakeipe, ku daryt, vel laistyti? Negi dabar kasdien reiks aplink juos sokineti? Zeme dregna po mulcium, ko jie nori kazi? Dabar turbut negerai laistyti per pacius karscius, vakaro palaukti, nenukeps kazi? Nu bet kokie islepinti, tai jei kur isvaziuoti reikes( beje sianakt isvaziuojam iki sekmadienio), gaila butu, jei numirtu...

Karšta gal jiems tiesiog g.gif Matyt per dažnai į šiltnamį vaikštot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 05 23, 13:34)
Karšta gal jiems tiesiog g.gif Matyt per dažnai į šiltnamį vaikštot smile.gif

karsta tai karsta, bet kas juos palies be manes g.gif ar istvers jie tuos karscius.
Pavaikstau, kai netingiu biggrin.gif Pro sali praeidama, uzmeciau aki, nugi ir uzmaciau, kad paleipusiais nusvyrusiais lapais anie.
Atsakyti
Kad agurkai nebųtų nuleipę.laistau net šiltnamio takus ir pilnai žemę apie juos. Stiklinis šiltnamis,tai ir agro užuolaidas ištiesėm vakar. Manau,tiktų pačius lapus porą kart dienoj sudrekinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 23 gegužės 2014 - 15:15
QUOTE(amarrile @ 2014 05 23, 15:14)
Kad agurkai nebųtų nuleipę.laistau net šiltnamio takus ir pilnai žemę apie juos. Stiklinis šiltnamis,tai ir agro  užuolaidas ištiesėm vakar. Manau,tiktų pačius lapus  porą kart dienoj sudrekinti.

taip ir padariau, atsigavo is kart, bet ryt ir poryt niekas jiems jokio duso nepasiulys, na ka jau padarysi, atsodinsiu, jei ka ax.gif
Tam paciam siltnamy ir paprikos, ir viena is ju taip pat leipsta, bet tik viena, pitonas manrods, ( gal kas auginot, gavau daigeliu, ir neissiaiskinau, ar tai saldzioji,ar aitrioji blush2.gif , sake is loretossodu pirko)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 23 gegužės 2014 - 18:08
Kažkada nuskyniau vieną,šiandien keturis askeriukus.Turiu du daigus anksčiau setus,kovo paskutinę dekadą,atrodo. Tai abu po du šiai dienai atidave.Laiku seti irgi jau augina vaisiukus. Kiekvienais metai buna klausimai apie žūstančias užuomazgas. atkreipkit demesį,kad virs augančių agurkų daigas nevaliojo išmaitinti kitas užuomazgas.reikejo agurkus nuskinti anksčiau,dabar ilgai teks laukti užaugant kitų. bet tai ne anomalija,bet kasdienybe,susidaranti iš smulkmenų rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 24 gegužės 2014 - 14:36
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 23, 18:06)
taip ir padariau, atsigavo is kart, bet ryt ir poryt niekas jiems jokio duso nepasiulys, na ka jau padarysi, atsodinsiu, jei ka  ax.gif
Tam paciam siltnamy ir paprikos, ir viena is ju taip pat leipsta, bet tik viena, pitonas manrods, ( gal kas auginot, gavau daigeliu, ir neissiaiskinau, ar tai saldzioji,ar aitrioji  blush2.gif , sake is loretossodu pirko)

Auginau pitonus ir šiemet auginsiu-man jie džiovinimui liuks. Saldūs jie. mirksiukas.gif

Oi kokie amarilės agurkiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 05 24, 15:32)
Oi kokie amarilės agurkiukai  wub.gif

Aha thumbup.gif Kiekvienais metais pas ją tas pats gražus vaizdas.Sveiki tokie ,lapai gražūs.Man šiltnamy jie amžiais tai nuleipsta,tai nuparksta,tai ir neauginu.
Atsakyti
Pas mane irgi budavo kaip pas amarrile tokiu metu vaizdas, bet siemet... Aisku, pati kalta. Zinojau, kad nebusiu pora dienu ir stropiai paliejau indeliuose. Nors ir nepranasavo karsciu. Ir nuo to laiko jie man vargsta. Dar tie, kur maniskiai, tai jau siltnamyje, kazkur 4a lapeli leidzia. O kuriuos drauge uzsiprase, tai iki siol baisu ziuret.
Atsakyti
Mano agurkam atskiras šiltnamio galas skirtas,tai jie gali augti pagal savo norus,o ne pomidorų biggrin.gif Tik šiemet iš trijų lysvių viena atiteko paprikom ir arbuzams. Įdomu,ar galiu tiketis,kad pastariesiem patiks agurkų klimatas?
Atsakyti
Mano mazgiai, kurie man davė panikos biggrin.gif , štai ir sužydėjo, ir šį bei tą subrandino
user posted image
Šalinau apatinius lapus, ūsus ir kelis mazgius.
Atsakyti
Mano lysvėj (tiksliau - ta yra MB lysvė) x failai blink.gif - agurkai, pasėti prieš 10 dienų, nerodo gyvybės. Išdygo vienas vienintelis daigas. Analogiška merengue veislė pasėta vėliau kitame sklype už 15 km, jau išdygo ir sėkmingai auga. Tiesa, ten žeme legvesnė.
Bet - šalia tų neišdygėlių yra sukasta dar viena lysvė (ta jau mano biggrin.gif ), pasėta 5 dienom vėliau ir šiandien, žiūriu, visi sudygę (pasalimo veislė). Abejos lysvės buvo pridengtos agro.
Eiti į krautuvę naujos sėklos ir atsėti (prieš tai abu pokeliai buvo pirkti ir tos pačios parduotuvės, galiojimas tas pats), nieko nebereikia tikėtis?
Atsakyti
O griovelius sėjimui atskirai darėtės? Gal vyras labai giliai pasėjo g.gif
Atsakyti