Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

QUOTE(georgiana @ 2014 07 04, 07:24)
buvom grybauti Birstono apylinkese deimt voverusku ir didziausi plotai sernu isknista; butent tos vietos kur rudukus skinam rudeni:((((

Rudukai puikiai auga ir išknistose vietose smile.gif
Atsakyti
Na tai vakar vistik neiškentėm ir nulėkėm patikrinti tų grybingų vietų, tai rezultatas nenuvylė: 10 baravykų (visi sveiki), na beveik smile.gif , keletas raudonikių, umėdžių, irgi mažai teko išmesti ir 2/3 kibiro voveruškų smile.gif, sakyčiau kaip antram grybavimui šiais metais pats tas, pasikepiau paprastai tik su svogūnu ir morkyte, krapais, raudonėliu, nu kaip skaniai valgėsi wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Vakar pažįstamas mane vežėsi "savo" baravykynų apžiūrėt biggrin.gif Rezultatas: 2 raudinikiai, keliolika lepšiukų, be proto tų rudmėsių ( oranžinės) ir 19 baravykų smile.gif Visi grybai žiauriai kirmėlėti. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2014 07 04, 08:30)
Sveikos smile.gif Vakar pažįstamas mane vežėsi "savo" baravykynų apžiūrėt biggrin.gif Rezultatas: 2 raudinikiai, keliolika lepšiukų, be proto tų rudmėsių ( oranžinės) ir 19 baravykų  smile.gif Visi grybai žiauriai kirmėlėti. smile.gif

Širdis vos nestoja tokius grožius pamačius... Kaip laukiu dienos, kada pavyks ištrūkti į mišką ir nors kirmelėtus grybus surasti... ax.gif
Atsakyti
geraiiiiiiiiiiiiiiii. erzinkit, erzinkit mane , kol pas mus grybai beveik nedygsta.
A paskui jau aš biggrin.gif
Atsakyti
Nu tikrai, mergai, duodat vaizdo, baltai pavydu biggrin.gif Po darbo važiuosiu patikrinti savo vietas jei kas nesutrukdys, ataskaitą pažadu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 03, 15:13)
tolokokai. Į abi puses ar vieną?

tololokai tai tikrai. Į abi puses, bet vis gi jei tik dėl krepšiuko važiuoti brangu gaunasi verysad.gif dažniausiai jei jau važiuojam tai ir mėlynių ir bruknių, na kad taip abidna nebūtų jei grybų nebūtų, bet aš vis vien tik grybauju biggrin.gif
Atsakyti
Mano ataskaita tokia: voverusku yra nemazai, pasislepusios po lapais. Jusu visu teisybe, kad nezinodamas kur auga, nerastum. Umedziu priauge tiltai, bet as ju neimu. Priauge daug musmiriu, bet ne raudonu. Radau juoduku, bet net maziukai sukirmije. Keli lepsiukai ir du raudonvirsiai, bet pakirmije neblogai. O kas labiausiai sunervino, tai vel mano draugeliai sernai doh.gif Per juos nenuejau i savo geriausias vietas. taip toli ejau, per kirtimus, sabakstynus lindau, ir prie pat plotu mano pradzios girdziu kaip kiaule zviegia ne savo balsu, tai as tik ant kulno ir tekina atgal lotuliukas.gif . Tai vat tokia ataskaita 4u.gif
Atsakyti
Lerikyte, šiandien Tavo nuotaika pagal paveikslėlį biggrin.gif . Na ką padarysi, pernai pati vis girdavaisi gausiais derliais, o mes tik seiles varvinom. Buvom ir mes šiandien miške. Aš daugiau pasivaikščiojau, nei naudos buvo. O vyras pririnko krepšiuką baravykų (8), lepšiukų ir pačioje pabaigoje užėjo visą guotą voveraičių. Tai bus vakarienei ir dar kitos dienos pietums. Ir dar, prisikepėm baravykų thumbup.gif . Su šviežiomis bulvytėmis - gardumėlis.
Atsakyti
Aš nepiktai.... mirksiukas.gif
ateis ir pas mane grybai biggrin.gif
kolkas dar kažkodėl ir ūpo labai didelio neturiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 04, 08:23)
teko išmesti ir 2/3 kibiro voveruškų smile.gif,

O kas su tom voveraitem negerai,kodel jas reikejo ismesti? unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad dėl sakinio konstrukcijos ne taip supratote.
Atsakyti