Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

oras tai tik grybam dygt biggrin.gif taip smagiai šiltai lyja bigsmile.gif
įdomus dalykas miške vaikštant, nepastebėjot? Nesupuvę pernykščiai lapai visai. Matyt, todėl,kad sniego nebuvo žiemą...
O yra tokia senolių išmintis: ,,Jei žiemą daug sniego, vasarą bus daug grybų''. Dabar kaip ir suprantu,kame šaknys - kai sniegas supūdo nuokritas, grybams būna gera terpė augti.
Atsakyti
Taip.lapų daug,grybų per juos nesimato schmoll.gif Vakar lapuočiuose tik dviejuose vietelėse radau 2 ir kitoje 8 baravykus.Trys gražuoliai išaugę tarp supuvusių pagalių,nei žolytės,nei samanytės,juodoje durpėje,miško pakrašty.Gyvenime ten nėra jų buvę...Pakkirmiję normaliai.O daugiau tuštuma,ten,kur baravykų karalystė,jokio grybuko.Šiandien per 2 val dviese 4 litrus voveraičių,2 šilbaravykiai ir raudonikis.Ataskaita baigta 4u.gif
Atsakyti
Na mergaitės, ataskaita iš mano miško. Grybų daug :)Kad ir ne koks oras atostogoms šiemet papuolė, bet ir nėra to blogo kas neišeitų į gerą smile.gif Lepšių nebeskaičiavau, 12 baravykų, 6 raudonikiukai blush2.gif Grybai siaubingai kirmėlėti verysad.gif
user posted image
Be to šnd turėjau kompanijonę biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Apžiūrėjau,kad yra įkelta grybavimo vietos, tai dar kažkiek parinkau, kas rašėt, ir manau jau kitoj temoj turėsim pilną sarašiuką, o dabar jei kas ne ten grybaujat, kur parašyta tongue.gif , ar iš vis neįrašyta pildykimes wink.gif

hugutel22 - Tauragės raj.
rituker - Labanoro giria
Lerikyte- Prienų raj.
fukse - Nemenčinės miškuose, važiuojant link ežerų
Irjuda - Vilniaus apylinkėse, dažniausiai netoli Dūkštų arba Pagirių miškuose
Vėta - Šiaurės Lietuva
Smala- Nemenčinės miškuose link Tapelių
Minela*- Kėdainių raj. Josvainių miškuose, Medininkų, Kaune
Valentina27- Biržų rajone, Žaliojoje;
aurasta2 - dazniausiai aplink Prienus, kartais link Kazlu Rudos, ar Jurbarko pavaziuojam;
Streamy - Nemencines miskuose;
rastafarinas - Kauno r., link Braziūkų km., link Šakių pusės, nu ir aplink;
Lyžuka - Ruklos poligonas (gal nenušaus biggrin.gif ) ir miškai aplink Jonavą, Vievį, Strošiūnų šilas, retsykiais Varėnos miškai.
Atsakyti
aš su vyru grybaujame Utenos raj. Balčių girininkijoje (galite įtraukti)
Atsakyti

rituker - Labanoro giria
Lerikyte- Prienų raj.
Vėta - Šiaurės Lietuva
aurasta2 - dazniausiai aplink Prienus, kartais link Kazlu Rudos, ar Jurbarko pavaziuojam;
Lyžuka - Ruklos poligonas (gal nenušaus biggrin.gif ) ir miškai aplink Jonavą, Vievį, Strošiūnų šilas, retsykiais Varėnos miškai.
Muzika mano siela - Utenos raj. Balčių girininkijoje

beje vakar buvom voveraičių nulėkę įkonkrečiasvietas, ačiū die neišrinktos, tai per gerą valandą apie 3,5 litro, bet ten jau tiesiog nuėjom, surinkom ir parėjom smile.gif
Atsakyti
O mane kodėl neįtraukėt? tongue.gif Gegužinė,Ruklos poligonas,Gaižiūnai,Naujasodis,Kulvos miškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 01, 13:02)
O mane kodėl neįtraukėt? tongue.gif Gegužinė,Ruklos poligonas,Gaižiūnai,Naujasodis,Kulvos miškai 4u.gif

Persiprašau 4u.gif , vėliau įtrauksiu, gal dar kasnors iš pernykščių lapų iššoks smile.gif

Ale vietos panašios mūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kad daugiau aplink Jonavą nėra kur ganytis smile.gif Kartais į Užusalius patraukiam,bet ten man labai klaidu,viena nedįstu lįsti... schmoll.gif
Atsakyti
O kur aš bigsmile.gif Šoku iš pernykščių lapų: Raseiniai biggrin.gif
Atsakyti
Panevėžio rajonas,Upytės miškas. 4u.gif
Atsakyti

rituker - Labanoro giria
Lerikyte- Prienų raj.
Vėta - Šiaurės Lietuva
Muzika mano siela - Utenos raj. Balčių girininkijoje
Teoleda - Gegužinė,Ruklos poligonas,Gaižiūnai,Naujasodis,Kulvos miškai;
ErikaN - Raseiniai;
IngridaB - Panevėžio rajonas,Upytės miškas.

Na va kaip gausėja mūsų būrelis smile.gif, tik kažkaip nepastebiu grybautojų iš grybų sostinės Dzūkijos miškų smile.gif
Atsakyti