Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

Oho kiek merginu netoli manes Nemencines miskuose grybauja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 24, 20:53)
Joninės kitaip smile.gif
user posted image
Nusprendžiau, kad man jau reikia akinių naujų, nes tik šeštadienį grybavau, o šiandien pilna peraugėlių  biggrin.gif

QUOTE(Vėta @ 2014 06 25, 14:49)
Sveikos, grybautojos. Ačiū naujai šeimininkei už namučius. Šiais metais jau buvome porą kartų grybauti. Štai rezultatas:
šiandienos - grybukai labiau pakirmiję, kiek išeis dar nežinau - gamybos procese  biggrin.gif .
user posted image
Prieš savaitę - išvirtų buvo visas litras. Grybukai labai sveiki, didelė išeiga.

user posted image

Smagu rasti kraštietę su panašiais  pomėgiais - sveika, Valentina  4u.gif . Konkurentėmis nebūsime, aš grybauju kitame pakraštyje  biggrin.gif .

Merginos, moterys - čia jau tokie grybai? doh.gif thumbup.gif
Jėz, kaip noriu jau į mišką. Aš šioj temoj naujokė [nu negalvojau, kad IR TOKIA tema SM yra biggrin.gif ], irgi, žinokit, fotografuoju savo trofėjus biggrin.gif . Tik šių-metinių tai dar nėra, bet kaži ar rasčiau?... g.gif Grybauju Kauno raj. biggrin.gif
Lėksiu prie progos triniti.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 26, 20:09)
Merginos, moterys - čia jau tokie grybai?  doh.gif  thumbup.gif
Jėz, kaip noriu jau į mišką. Aš šioj temoj naujokė [nu negalvojau, kad IR TOKIA tema SM yra  biggrin.gif ], irgi, žinokit, fotografuoju savo trofėjus  biggrin.gif . Tik šių-metinių tai dar nėra, bet kaži ar rasčiau?...  g.gif  Grybauju Kauno raj.  biggrin.gif
Lėksiu prie progos  triniti.gif  biggrin.gif

Labukas, o Kauno raj., tai kur tiksliau, i kuria puse? Nes as irgi is Kauno, bet dazniausiai vaziuojam uz Prienu grybaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Pralėkiau savo vietas,nei vieno raudonikio
Kelios lepšės,ruduokės ir voveruškos,šilbaravikis. ax.gif
Atsakyti
birstonas gybais nekvepia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 06 26, 19:15)
Labukas, o Kauno raj., tai kur tiksliau, i kuria puse? Nes as irgi is Kauno, bet dazniausiai vaziuojam uz Prienu grybaut mirksiukas.gif

O, mes tai link Braziūkų km., link Šakių pusės, nu ir aplink.
O jau buvot gal, ar radot kažką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 26, 22:36)
O jau buvot gal, ar radot kažką?  smile.gif

Jo, buvom jau uz prienu paleke, tai radom pora raudonikiu, voverusku biski, zyduku dar pora. Nu pradeda po biski pradeda dygti. Voverusku mazu labai nemazai maciau, bet tokiu dar nerenkamu kruopyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurasta2 @ 2014 06 27, 07:26)
Jo, buvom jau uz prienu paleke, tai radom pora raudonikiu, voverusku biski, zyduku dar pora. Nu pradeda po biski pradeda dygti. Voverusku mazu labai nemazai maciau, bet tokiu dar nerenkamu kruopyciu smile.gif

O, tai jau džiugios žinios thumbup.gif
O aš iš "gerų laikų" pailiustruosiu pomėgį: biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 27 birželio 2014 - 13:57
Biržuose grybai dygstaaaa... Šnd pralėkiau vėl savo šabarktyną- pilna mažiukų pelšiukų smile.gif Eidama link mašinos, sutikau grybautoją, kuris nešėsi tris lepšiukus, raudonviršį ir kelias ūmedes. Sako jis man: "nėra grybų" biggrin.gif Kai pamatė mano krepšį- nebesakė nieko biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Toj vietoj kur aš grybauju ir pernai būdavo daug grybautojų,bet visi vaikščiodavo gražiojoj miško pusėj , niekas nelysdavo į džiunglynus, o ten lobiai smile.gif
P.S. Už krepšiuko matosi miškas kuriame aš " nardau" ( atžėlęs, apipelkėjęs kirtimas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentina27: 27 birželio 2014 - 18:56
Valentina27, nu net silpna pasidare toooki grozi pamacius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ryt snekinsiu vyra, reik vieteles savo vel tikrint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 27, 19:53)

ohoho!!
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 26, 21:36)
O jau buvot gal, ar radot kažką?  smile.gif

Mes ten siandien buvom,tai voveraiciu nemazai radom bigsmile.gif
Atsakyti