Oho kiek merginu netoli manes Nemencines miskuose grybauja
QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 24, 20:53)
Joninės kitaip
Nusprendžiau, kad man jau reikia akinių naujų, nes tik šeštadienį grybavau, o šiandien pilna peraugėlių
Nusprendžiau, kad man jau reikia akinių naujų, nes tik šeštadienį grybavau, o šiandien pilna peraugėlių
QUOTE(Vėta @ 2014 06 25, 14:49)
Sveikos, grybautojos. Ačiū naujai šeimininkei už namučius. Šiais metais jau buvome porą kartų grybauti. Štai rezultatas:
šiandienos - grybukai labiau pakirmiję, kiek išeis dar nežinau - gamybos procese .
Prieš savaitę - išvirtų buvo visas litras. Grybukai labai sveiki, didelė išeiga.
Smagu rasti kraštietę su panašiais pomėgiais - sveika, Valentina . Konkurentėmis nebūsime, aš grybauju kitame pakraštyje .
šiandienos - grybukai labiau pakirmiję, kiek išeis dar nežinau - gamybos procese .
Prieš savaitę - išvirtų buvo visas litras. Grybukai labai sveiki, didelė išeiga.
Smagu rasti kraštietę su panašiais pomėgiais - sveika, Valentina . Konkurentėmis nebūsime, aš grybauju kitame pakraštyje .
Merginos, moterys - čia jau tokie grybai?
Jėz, kaip noriu jau į mišką. Aš šioj temoj naujokė [nu negalvojau, kad IR TOKIA tema SM yra ], irgi, žinokit, fotografuoju savo trofėjus . Tik šių-metinių tai dar nėra, bet kaži ar rasčiau?... Grybauju Kauno raj.
Lėksiu prie progos
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 26, 20:09)
Merginos, moterys - čia jau tokie grybai?
Jėz, kaip noriu jau į mišką. Aš šioj temoj naujokė [nu negalvojau, kad IR TOKIA tema SM yra ], irgi, žinokit, fotografuoju savo trofėjus . Tik šių-metinių tai dar nėra, bet kaži ar rasčiau?... Grybauju Kauno raj.
Lėksiu prie progos
Lėksiu prie progos
Labukas, o Kauno raj., tai kur tiksliau, i kuria puse? Nes as irgi is Kauno, bet dazniausiai vaziuojam uz Prienu grybaut
Pralėkiau savo vietas,nei vieno raudonikio
Kelios lepšės,ruduokės ir voveruškos,šilbaravikis.
Kelios lepšės,ruduokės ir voveruškos,šilbaravikis.
birstonas gybais nekvepia
QUOTE(aurasta2 @ 2014 06 26, 19:15)
Labukas, o Kauno raj., tai kur tiksliau, i kuria puse? Nes as irgi is Kauno, bet dazniausiai vaziuojam uz Prienu grybaut
O, mes tai link Braziūkų km., link Šakių pusės, nu ir aplink.
O jau buvot gal, ar radot kažką?
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 26, 22:36)
Jo, buvom jau uz prienu paleke, tai radom pora raudonikiu, voverusku biski, zyduku dar pora. Nu pradeda po biski pradeda dygti. Voverusku mazu labai nemazai maciau, bet tokiu dar nerenkamu kruopyciu
QUOTE(aurasta2 @ 2014 06 27, 07:26)
Jo, buvom jau uz prienu paleke, tai radom pora raudonikiu, voverusku biski, zyduku dar pora. Nu pradeda po biski pradeda dygti. Voverusku mazu labai nemazai maciau, bet tokiu dar nerenkamu kruopyciu
O, tai jau džiugios žinios
O aš iš "gerų laikų" pailiustruosiu pomėgį:
Biržuose grybai dygstaaaa... Šnd pralėkiau vėl savo šabarktyną- pilna mažiukų pelšiukų Eidama link mašinos, sutikau grybautoją, kuris nešėsi tris lepšiukus, raudonviršį ir kelias ūmedes. Sako jis man: "nėra grybų" Kai pamatė mano krepšį- nebesakė nieko
Toj vietoj kur aš grybauju ir pernai būdavo daug grybautojų,bet visi vaikščiodavo gražiojoj miško pusėj , niekas nelysdavo į džiunglynus, o ten lobiai
P.S. Už krepšiuko matosi miškas kuriame aš " nardau" ( atžėlęs, apipelkėjęs kirtimas)
Toj vietoj kur aš grybauju ir pernai būdavo daug grybautojų,bet visi vaikščiodavo gražiojoj miško pusėj , niekas nelysdavo į džiunglynus, o ten lobiai
P.S. Už krepšiuko matosi miškas kuriame aš " nardau" ( atžėlęs, apipelkėjęs kirtimas)
Valentina27, nu net silpna pasidare toooki grozi pamacius
Ryt snekinsiu vyra, reik vieteles savo vel tikrint
Ryt snekinsiu vyra, reik vieteles savo vel tikrint
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 26, 21:36)
Mes ten siandien buvom,tai voveraiciu nemazai radom