Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

Pas mus ir kalba, kad baravykai baigiasi, o as trecia diena sedziu be masinos, nusisausiu biggrin.gif
Atsakyti
Kas zino kokios siemet baravyku kainos turgui ??? g.gif Ypac domina Vilniuje . Noreciau saldymui nupirkt .
Atsakyti
Man voveraites patys skaniausi grybai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 08 27, 22:23)
Matet?  blink.gif  bigsmile.gif  doh.gif
https://www.facebook...204778459610398

Koja per borta ir miskan  doh.gif Kazkoks prakeikimas man cia siemet  biggrin.gif

Bet ar tas geltonas zenklas nereiskia kad miskas nupurkstas chemikalais? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 08 28, 10:43)
Kas zino kokios siemet baravyku kainos turgui  ??? g.gif Ypac domina Vilniuje . Noreciau saldymui nupirkt .

turbūt kaip ir visur 25 - 30 lt kg
Atsakyti

Koja per borta ir miskan  doh.gif Kazkoks prakeikimas man cia siemet  biggrin.gif

Net tris kartus perziurejau thumbup.gif
Atsakyti
Žvaigždė jau tas video patapo smile.gif
Atsakyti
sos reikia skubaus patarimo: užvakar užmarinavau kelis puslitriukus baravykų. Beverdant marinate pagal receptą labai nuvirė vanuo. Aš juos karštus supyliau į stiklainius ir hermetiškai uždariau, bet grybai liko neapsemti pilnai. Gal per pora pirštų nuo stiklainiuko viršaus pritrūko vandens. Dabar pabijojau kad gali sugesti. Labai būtų gaila. Nežinom tokių vietų kad prisigrybauti kalnus ir nesukti del to galvos ax.gif .
Ką patartumėt daryti? Ar atidaryti ir uzvirinti iš naujo įpilant dar vandens, ar palikti taip, tikintis kad niekas neatsitiks? Patarkit prašau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 08 28, 15:27)
Ką patartumėt daryti? Ar  atidaryti ir uzvirinti iš naujo įpilant dar vandens, ar palikti taip, tikintis kad niekas neatsitiks? Patarkit prašau  bigsmile.gif

Nepalikčiau, pernai man taip buvo. Užvirinau, pripyliau dar truputį marinato, vėl iškaitinau stiklainius ir iš naujo užsukau. Dėl šv. ramybės ir botulizmo baimės.

KUR APLINK KAUNĄ GRYBAUT?
Atsakyti

Geras thumbup.gif Gal iššifravote,kuriame krašte?Nervina tokie vaizdeliai biggrin.gif
Atsakyti
Iššifravome, komentaruose yra parašyta.
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 08 28, 10:42)
Pas mus ir kalba, kad baravykai baigiasi, o as trecia diena sedziu be masinos, nusisausiu  biggrin.gif

Ieškok kokio bičiulio negi nėra???Brolis šiandien grybavo kažkur link Lyduvėnų,baravykų ir raudonikių be protoooooooo....Tik be džipo sakė ten niekaip,o pėstute toli kulniuot,kažkokie statūs šlaitai dar ten g.gif ...žmogaus nematė nė vieno,negrybauta.O Rakavinėje vakar tik lepšių rado ir baravykų kotų biggrin.gif .Gaila,aš toli,o tai ir be džipo pėdinčiau kelis km,kad tik rasčiau tiek,kiek video biggrin.gif
Atsakyti