Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

QUOTE(Vėta @ 2014 08 26, 16:29)
Kalnas grybų - 586.

tikrai,kad kalnas, šaunuoliai!
Atsakyti
Grybautojos is siaures Lietuvos, bukit geros, padarykit kokiu nerealiu fotkiu grynai is misko. Nieko nera graziau uz grybukus miske! Kuri nors juk turit ismanuju telefona grybaudamos biggrin.gif Bent pora kadru akiai ir sirdziai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 08 26, 15:29)
Kalnas grybų - 586.

doh.gif thumbup.gif
Ašai tik puvėką baravyko sekmadienį teradau lotuliukas.gif
O taip reiktų bent poros į kamerą užsąldyt... - Nu jau visai nežinau, vienur bile kiek kg (kaip ten 15min rašė), o kitur - 0... sad.gif
Atsakyti
WOUuuuu Vėta thumbup.gif
Man šiandien grybavimas vėl sėkmingas, du žmonės per 4 val. , 6 krepšiai grybų mixo : baravykai ( jau drįstu teigti, kad pas mus jie į pabaigą), raudonviršiai ( šitų pats bumas) ir visokie makavykai, šilbaravykiai, šilkaslėkiai ir t.t. ( šitų tiltai). Visi grybai išdalinti, todėl nors vienas vakaras ramus smile.gif
Atsakyti
Valentina, pavydžiu. Aš išdalinau tik mažą dalį, todėl tik dabar baigiam darbus. 3,5 l marinuotų baravykų galvučių, 3l baravykų su pomidorų padažu ir kalnas džiovyklėje. Kada išdžius, gal už paros.

Mergaitėms dėl nuotraukų, nesinešu į mišką telefono, nei fotoaparato. Nėra kada fotografuoti, matot kada baigiam tvarkyti grybus. Bet pasistengsiu šeštadienį nufotografuoti. Žadam pasikviesti gimines. Tie galės rinkti baravykus, o aš fotosesiją padarysiu biggrin.gif . Mums grybų jau per akis doh.gif .
Atsakyti
Kažkas prašė reportažo iš miško smile.gif Pažiūrėjau ką telefone turiu, neturiu kažkokių akinamų grožių, bet kitą grybavimą pasistengsiu ką nors gražaus įamžint biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Alpstu nuo tokių grožių. Bet grybų jau nebereikia. Valentina, būtų malonu susitikti, apie grybus pakalbėti. Būnate kada rajono centre?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėta: 26 rugpjūčio 2014 - 23:26
Būnu būnu biggrin.gif Nuo kitos savaitės būsiu labai dažnas svečias mieste biggrin.gif
Atsakyti
O man atostogos baigiasi, ketvirtadienį jau į darbą. Tai gal ir dirbate rajono centre? Parašysiu į a.ž.
Atsakyti
QUOTE(Valentina27 @ 2014 08 27, 00:24)
Kažkas prašė reportažo iš miško smile.gif Pažiūrėjau ką telefone turiu, neturiu kažkokių akinamų grožių, bet kitą grybavimą pasistengsiu ką nors gražaus įamžint biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Tobula wub.gif thumbup.gif aciu aciu aciu!
Atsakyti
user posted image

Vakar dienos grybai, grybauta po darbo nuo 17 iki 19 val. Ten kur sekmadienį buvo kalnai grybų, vakar neradome nei vieno, bet ten kur nespėjome surinkti sekmadienį susirinkome vakar. Baravykai jau dideli, mažiukų užvakavau tik 2 litrus. Iš pradžių visai nebuvo sukirmijusių grybų, o vakar labai daug išmečiau, nes kotai labai sukirmiję. Vakar grybus apviriau, o šiandien lauke mišrainės darymas. Kažkas rašėt, kad užvakavot su tomatu, prašau recepto 4u.gif .
Atsakyti
Valentina27, o jau kokio grožio nuotraukos wub.gif
Papildyta:
Pas mus grybai jau baigiasi, pirmadienį tėvai buvo, tai apie 100 baravykų rado, vakar aš viena virš 50... Miškas stipriai tuštėja...
Savaitgaliui planuojam į Varėną palėkti, kaip manot, ar verta?
Atsakyti