Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

buvau ir aš šiandien-nieko džiaugsmingo schmoll.gif Apie litrą voveraičių degtuko dydžio,dar tik kur-nekur užuomazgos matosi.Šungrybių nemažai,bet anei lepšio,nei raudonikio.Buvau spygliuočiuose,penktadienį aplankysiu "džiumbrynus",gal ten smagiau pasirodys smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Nulekiau siandien patikrinti to pacio misko kitas vietas. Radau 3 raudonikius (tuos tokius kietus, tamsius smile.gif ), voverusku sociai ir pacios tos, nei mazos, nei peraugusios. Gaila kad nenuejau i geriausia vieta, sutikau serniukus, pabijojau kad ju mamka neatlektu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 06 20, 14:07)
sutikau serniukus, pabijojau kad ju mamka neatlektu  biggrin.gif

brrrrrrrrrrr unsure.gif
Atsakyti
niekas negrybaujat? 4u.gif
Atsakyti
Vakar grybavom nail.gif
user posted image
Atsakyti
Emigruoju į Biržus thumbup.gif
Atsakyti
Vakar isvarem pasivaiksciot i Kleboniskio miska,tai miske sausa,viskas braska,nesitikejau nieko rast,tai ir neradau lotuliukas.gif Tik melyniu stikline radom 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ataskaita is Maisagolos misko,pora litru vovierusku,daugiau nyc nieko smile.gif

Valentina 27,oho bigsmile.gif vyruj nerodysiu,o tai dar nualps biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
siandien ir mes apsukom savo vieteles, tai siek tiek voverusku, bet nemazai dygstanciu maciau, tokiu kruopyciu smile.gif dar pora raudonikiu jaunuciu, viena umedike ir pora zyduku. Viskas verysad.gif
Nu sriubytei del kvapo uzteko biggrin.gif
Atsakyti
Utenos rajone, netoli Tauragnų ežero tėtis vakar parnešė nemažai voveraičių, baravyką, lepšiukų. Jau paskanavome visi. Labai drėgna miške, todėl voveraitės dygsta linijomis.
Atsakyti
neįtikėtina,kad kažkur drėgna,pas mus sachara smile.gif
Atsakyti
Na mes,jau antra savitė, lietaus sulaukiam kiekvieną dieną, va ir šnd, ką tik, nušniokštė kaip reikalas. Žolės pjovimą vos išsiderinam su lietumi smile.gif Miške šlapia, kol kas... smile.gif
Atsakyti