Visada jų panaši kaina ir labai abejoju kad pigs, nes čia žiūrėk dygsta, čia žiūrėk jau nebėra
na as pernai irgi siunciausi is Panevezio po 25 uz kila man rodos dar + siuntimas autobusu mokejau....salde man ten, saldytus siunte......
Kadangi nelabai kas pas mus valgo grybus,tai vakar baravykų per valandą neliko turgelyje,susveriojau į dėžutes po pusę kilogramo ir bobutės beveik nesiderėję pusantro kibiro išpirko po 12,5olt.Šiandien avietėmis prekiavau,tai viena bobutė klausė,ar neturiu vėl grybų??????
.Man pats procesas-grybavimas.Rytoj vėl važiuojame gal bus mūsų vietoje vėl pridygę,tuo labiau raudonikiai pasirodė. Bet jau dabar jei rasiu-džiovinsiu,bus per kalėdas dovanų.
.Man pats procesas-grybavimas.Rytoj vėl važiuojame gal bus mūsų vietoje vėl pridygę,tuo labiau raudonikiai pasirodė. Bet jau dabar jei rasiu-džiovinsiu,bus per kalėdas dovanų.
Gal kas yra iš Kretingos raj., įdomu kaip ten su grybais? Vyras buvo prieš dvi dienas dar miškas tuščias buvo, o jame grybauja kiekvienais metais ir parveža tik baravykus ir raudonikius
Sėkmės grybautojoms
Sėkmės grybautojoms
Mes šiandien ne mažiau 500 partysėm,neskaičiavau,bet krepšiai mūsų po 20 ltr ir pilnutėliai su kaupu,bei pusė maximos maišelio.atrado mūsų slaptą vietą ...Ją pasilikdavome pasigardžiavimui,o dabar apšluota kaip reikals...Susiparinau .Pas mus irgi dygsta kur juoda žemė,po lazdynais,beržai ir vietomis samanytė,Žodžiu,mišriakas.Atsibodo tvarkyt,galvojau,parduosiu,bet ir vėl gaila .Man irgi pats procesas svarbus,o valgau beveik viena,dar džiovinti į trasą eina,o marinuoti tik "ant greito",jei nėra ką ant stalo padėt kokiam svečiui
Pasufleruokit mergytės bent jau į kurią pusę aplink Kauną pasiduot. Nu labai norisi ir man tokio derliaus....
Nebeužteks grybautojoms karūnų . Šiandien turguje tik vienas vyrukas turėjo gal dešimt plastikinių dėžučių mažų baravykų. Po 25 litus. Mes vakar padarėm pertrauką grybavime ir išvažiavome riešutauti. Rezultatas - dubuo riešutų ir 47 baravykai .
QUOTE(Teoleda @ 2014 08 22, 22:50)
.Man irgi pats procesas svarbus,o valgau beveik viena,dar džiovinti į trasą eina,o marinuoti tik "ant greito",jei nėra ką ant stalo padėt kokiam svečiui
o as nuvalau, i maiselius ir i saldikli zalius... paskui pakepini ant sviesto su svoguneliais prie bulvyciu , i troskinius.... neapsakoma taip sakant, jau sakiau nepirksiu siemet, bet pamaciau ir silpana pasidare....o grybauti nemoku ir misku nei zinau ir bijau, tai kai paskaiciuoji tai tas pats nusipirkti gal net ir pigiau iseina jei vaziuoti ir nerasti ir dar pasiklysti....
Papildyta:
QUOTE(fikuse @ 2014 08 23, 09:25)
ne, nu sakau- silpna ir cia aplin kaune kazkur????
Toledada, neina jum atrasyti, pilna AZ ko gero....
QUOTE(***nora*** @ 2014 08 23, 09:12)
ne, nu sakau- silpna ir cia aplin kaune kazkur????
Visai netoli Kauno, Jonavos rajone