Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

ooo, kaip gerai, kad jusu tema uztikau - esu prisiekusi grybautoja, uzuodziu grybus kaip suo smile.gif) megstu grybus ir valgyti, bet vis tiek - grybauti - pats didziausias malonumas.

kaip kokiam zvejui smile.gif

net sunku patiketi, kad jau grybai dygsta, imu krepsi ir i miska - kaip tik dabar sodyboje ilsimes prie Sartu ezero. Yra ten geru tasku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumatra_sumatra @ 2014 06 15, 16:17)
ooo, kaip gerai, kad jusu tema uztikau - esu prisiekusi grybautoja, uzuodziu grybus kaip suo smile.gif) megstu grybus ir valgyti, bet vis tiek - grybauti - pats didziausias malonumas.

man labai džiugu skaityti tokius sakinius, bet labai nuliūstu, kai žmonės pabėga sad.gif būtų smagu,kad nepabėgtumėt 4u.gif

Valentina, ohohoho!!
Atsakyti
Sveikos, as ir vis skaitau, skaitau, groziuosi nuotraukom jusu thumbup.gif , ir pati sugalvojau pagaliau parasyt mirksiukas.gif
Laaabai megstu grybaut, paskaicius jusu postus buvau nulekus savo vieteliu patikrint, bet dar nieko neradau doh.gif verysad.gif
Bet siandien vaziavom is Kauno i Alytu ir atgal, tai pakelej jau voversuku nemazai pardavineja. Beje, tuo paciu marsrutu pries kokias 3 dienas vaziavom, tai tik uogytes pardavinejo, siandien jau ir grybu buvo, dygt pradejo reiskias ir mano miskuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurasta2: 16 birželio 2014 - 21:09
Hai, grybautojos smile.gif
Aš jau irgi išsišiepus penktadienį vakare voveruškas rinkau. Neištempė vyras iš miško kol tempt nepradėjo. Džiaugsmas gi koks - aiškiai niekieno negrybauta,voveruškos nemažos wub.gif Gaila, vėlai nuvažiavom, tai savo vietų nespėjau visų aplėkt. Raudonikių dar prie keliuko radom.
Ir, mergai, už Valkininkų palei kelią, mačiau, du krepšius baravykų pardavinėjo blink.gif Visai netoli mūsų, bet savo plotuose nieko panašaus dar neradau.

Papildyta:
QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 15, 09:40)
Sveikos, vakar buvau savo pelkėje, na ir galiu pasakyti, kad lepšiukai dygsta ( bent jau mūsų kraštuose)  smile.gif 78 vnt. :

WOW bigsmile.gif bigsmile.gif
Ale aš tokiam miške nė vieno grybo nerasčiau turbūt.. pripratus prie pušynų, tokiam fone nesugebėčiau įžlibint blink.gif
Atsakyti
O vat aš nemokėčiau spygliuočių miške.Penktadienį tik šiaip buvome pasivaikščioti pušyne.Nieko.O va vakar jau mūsų lapuočių miške pirmi pranašai,3 raudonikiai,4 lepšiukai,ūmedėlė.Karališka vakarienė buvo su šviežiomis bulvėmis. wub.gif
Atsakyti
Gal kuri pakomentuos kaip siemet reikalai su erkemis,ar labai ju daug ,ar galiu ramiai vaziuot grybuku aplankyt,ar stresuot kaip pernai reikes blush2.gif ?
Atsakyti
Na, nežinau, kaip su tom erkėm, šiemet iš trijų buvimų miške nei vienos neparsinešiau, ankstesniais metais kiekvienu kartu vis rasdavau po kokią erkę ant rūbų. Na va o tėtis, žvejys tai šiemet po kiekvienos žvejybos grįžta su "draugėm" , arba bežvejodamas , sako, randa rapojančias. Visa laimė, kad dar nei viena nebuvo įsisegus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 06 17, 12:18)
Gal kuri pakomentuos kaip siemet reikalai su erkemis,ar labai ju daug ,ar galiu ramiai vaziuot grybuku aplankyt,ar stresuot kaip pernai reikes  blush2.gif ?

Pasiskiepijome su mb šiemet.Ai nutarėme nebe rizikuoti. ax.gif Brangu,bet atsibodo ta rizika.Kai pasiskiepijome,nebematau erkių.O prieš tai užtekdavo į pievą išeiti triušiams žolės,iškarto ant kelnių rasdavau kelias ropojančias.Sodyboje,kad ir pjauname žolę,mažėlis su draugais šventė,tai draugas parsivežė erkę. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 06 17, 11:18)
Gal kuri pakomentuos kaip siemet reikalai su erkemis,ar labai ju daug ,ar galiu ramiai vaziuot grybuku aplankyt,ar stresuot kaip pernai reikes  blush2.gif ?

bent jau pas mus dar nesu nėkart iš miško parsinešus ar užmačius unsure.gif Tfutfutfu
Atsakyti
Dekui visosms uz informacija 4u.gif .
Atsakyti
nugis orai kokie blink.gif Aš taip nežaidžiu.. tokiam šalty grybai nustos augt blink.gif Nuo kitos savaitės einu atostogų, pažiūrėjau prognozę - ogi visas dvi savaites toks 'džiaugsmas' nusimato blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 birželio 2014 - 08:28
Labas visoms 4u.gif
Nulekiau siandien i savo vieteles. Laimikiu galiu pavadinti tik voveraites, tos tai jau dygsta ir paauge, bet neperauge. O daugiau tai pavieniai kokie 9 perauge arba sudziuve lepsiukai.
Atsakyti