Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

Tai, kad pas mus ir palei pelkes samanos išdžiūvę.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 31, 15:38)
Manau kokiuose pelkynuose tai daug ir lieaus nereikia, ten vistiek savaime gana drėgna  g.gif

nea... išdžiūsta viskas net braška.

palijo. neramiai ir nerudeniškai cool.gif
Atsakyti
truputį pašlapino,kaip kunigas su krapyla tongue.gif
Atsakyti
Nugis Vilniuje lyja ir perkūnija pagriaudėjo, tai gal pušynai irgi gaus truputį lietučio bigsmile.gif
QUOTE(Vėta @ 2014 07 30, 21:25)
Optimistės  biggrin.gif . Kas pirma pasigirs pririnkusi krepšį grybų, bus šių metų grybų karalienė.

Tai kad jau grybų nemažai buvo ir šiemet čia, va radau šioje temoje ax.gif
QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 22, 14:42)
Vakar grybavom  nail.gif
user posted image

QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 27, 19:53)
Biržuose grybai dygstaaaa...
user posted image

QUOTE(Valentina27 @ 2014 06 30, 21:31)
Na mergaitės, ataskaita iš mano miško. Grybų daug smile.gif
user posted image

QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 13, 17:14)
šios dienos derlius
user posted image

Atsakyti
Mes plaukiaaaaaaaaam, pila ne kaip is kibiro, o kaip is 10 kibiru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 07 31, 19:39)
Mes plaukiaaaaaaaaam, pila ne kaip is kibiro, o kaip is 10 kibiru  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

cool.gif cool.gif ateis katino dienos ir pas mus į kiemą
Atsakyti
pas mus vakar pylė lietus, bet nemanau, kad jo užteks. Kad nors kokias tris dienas taip, tai gal kažkiek atmirktų mūsų pušynai.
Atsakyti
Buvau miške,iš karto buvo aišku nei vienos mašinos.Bet viltis..............Kelios sudžiuvę voveraitės ir kartieji baravykai.Va tie tai auga. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
buvau vakar Ruklos pusėje,pusantro litro voveraičių.Kai kurios net visai gražios,riebios.Labai daug spuogelių,kai kur net prisėta,palikau augti smile.gif Daugiau nė šungrybio nemačiau,sausa,traška,braška,lapų kaip rudenį.Tai va tokios žinios iš gamtos prieglobsčio 4u.gif
Atsakyti
Mes šeštadienį važiuodami prie ežero, užsukome ir į pušynus, tai anei vieno normalaus grybo, įskaitant ir voveraites, tik ūmėdžių matėm, kurių nerenkame schmoll.gif
Atsakyti
prieš porą dienų vienas sudžiuvęs lepšys ir raudonikis.
Atsakyti
Prieš keletą dienų vyrai tris voveraites parnešė biggrin.gif .
Atsakyti