Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

gavo paryčiais užvakar lietaus, o toliau kolkas nieko.
Atsakyti
mes lietaus paskutini karto gavom pirmadienio ryta. Vakar aplink kazkur lijo, gal kliuvo ir mano miskui g.gif Laukiam rytojaus...
Atsakyti
Optimistės biggrin.gif . Kas pirma pasigirs pririnkusi krepšį grybų, bus šių metų grybų karalienė. Mano vyrai grasinasi penktadienį keliauti į mišką, bet aš netikiu stebuklais. Lietaus gavome šį rytą, žada dar ryt į pavakarę, bet ar to užteks?
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 07 30, 21:25)
Optimistės  biggrin.gif . Kas pirma pasigirs pririnkusi krepšį grybų, bus šių metų grybų karalienė. Mano vyrai grasinasi penktadienį keliauti į mišką, bet aš netikiu stebuklais. Lietaus gavome šį rytą, žada dar ryt į pavakarę, bet ar to užteks?

Mintis gera thumbup.gif
Pasmus trumpai, bet stipriai šiandien apie 7 val nulijo ir dabar dar apsiniaukę, gal vėl ką suorganizuos dangus smile.gif
Atsakyti
Kaip pas mus smagiai lyja thumbup.gif
O krepšio dydis turi reikšmę dėl karalienės vardo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Na aišku, kad turi biggrin.gif . Netinka krepšelis velykiniams margučiams. Geriau jau bulvinis keselys biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2014 07 31, 11:23)
Na aišku, kad turi  biggrin.gif . Netinka krepšelis velykiniams margučiams. Geriau jau bulvinis keselys  biggrin.gif .

Ar taip, ar šiaip manau čia lyderė aiški tongue.gif Lerikytė biggrin.gif
Atsakyti
kažkiek apniukę,apie "smagų" lietų,kaip Raseiniuose,tik pasvajot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 31, 11:26)
Ar taip, ar šiaip manau čia lyderė aiški  tongue.gif  Lerikytė  biggrin.gif

nu kad jau kažin biggrin.gif nebent iškart sudžiovintų eisiu tą kašiką rinkt, NESSSSS lietaus taip ir negavom biggrin.gif bijau kad nebūtų kaip aną kartą per žinias: tai va lietingosios dienos jau praėjo dabar bus karšta ir t.t. o mes vieni į kitus: ,,KĄąąąąąą? taip nė lašo juk ir negavom'' biggrin.gif kaip ir šiandien griaudžioja kampais, bet be rezultato kolkas.
Atsakyti
Lyja ramiu rudenišku lietumi. Bet juk nuo vieno karto grybiena neatsigaus g.gif ?
Atsakyti
Pas mus ir lynoja, bet miškui tai kol kas tikrai jokios naudos, turėtų lyti kelias paras, kad miške pasijustų.
Atsakyti
Manau kokiuose pelkynuose tai daug ir lieaus nereikia, ten vistiek savaime gana drėgna g.gif
Atsakyti