Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

QUOTE(Teoleda @ 2014 07 21, 14:46)
Kuris čia miškas buvo palaistytas?Man po langais viesuliukas pasisukiojo,paskui kibiriukas prilašnojo ir tiek žinių schmoll.gif ...NERVINA... 4u.gif

Ruklos miškai tikrai palaistyti, beje dar ir šiandien gerą pusvalanduką laistė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 21, 18:53)
Liepos 10 d,"miegančių brolių",tai arba karšta,arba lyja 7 dienas,ar 7 savaites.Nusiteikime 7 savaitėm kepimo schmoll.gif Blyn...Visi "žadėjo" grybingus metus.Na,gal užderės,kaip vienais metais,rugpjūčio paskutinėmis dienomis.Bet jau to malonumo,jog grybauji visą vasarą iki vėlyvo rudens-deja,deja...

10 dieną pas mus tipriai lijo. Poto dar pora palijo ir baigėsi.
Atsakyti
Ar niekas neturite gerų žinių? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 22, 13:54)
Ar niekas neturite gerų žinių? mirksiukas.gif

Nu žinios tokios, kad kaimynas vakar kibiriuką superinių lepšių parsivežė iš miško smile.gif, iš tokio vos ne pelkyno smile.gif, o aš pati neturiu kada nulėkti, darbai, namai ir visa kita doh.gif
Atsakyti
Buvau nieko gero.Voveraitės ,vienas baravykas,kaip keista sveikas,nemažas ir kelios lepšytės jaunos,kotai sukirmyję,galvos gers,ai dar kazlėkai suirmyję.
Senas grybautojas sakė,kai pasikeis šiaurinis vėjas,po dviejų dienų reikia grybauti.
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mergai, ar grybaujat? Taip noriu į mišką kad negaliu lotuliukas.gif , bet lietaus mes nematę jau nežinau kiek doh.gif kai pasako kad kažkur lijo ar lyja, tai persprogti iš pavydo gali biggrin.gif
Atsakyti
Sausra, nėra lietaus, nėra grybų
Atsakyti
Ar yra mūsų tarpe optimisčių,kurios viliasi šiemet baravykų rasti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 27, 20:49)
Ar yra mūsų tarpe optimisčių,kurios viliasi šiemet baravykų rasti? lotuliukas.gif

Aš optimistė biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif rugpjūtį bus.
Atsakyti
Jau smagu biggrin.gif Maniškiai mane "ėda",kad padžioviau krepšius iki kito sezono tipo lotuliukas.gif Palaistė šaligatvius apie 20 min.Ar kitos gavote bent kiek lašelių? 4u.gif
Atsakyti
Nieko apart dundėjimo negavome, sako kaune ledais davė, nu ledų nereikia, bet tokio ramaus naktinio lietaus nepakenktu tongue.gif
Atsakyti