Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

Kas girdėti apie grybus?Palijo.
Norfoje visai fainios knygutės yra apie grybus,perkant už 50 lt,knygutę galima įsigyti už 9,99lt.Su receptais nusipirkau.Aišku viskas yra internete ,bet man popierinis variantas mielesnis.Kaip ir mezgimo žurnalai mielesni man būna popieriniai. ax.gif
Atsakyti
palijo? biggrin.gif nepalijo.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

vakar pavakare toookia liūtis dėjo doh.gif , apie pora valandų šniokštė smile.gif
Atsakyti
Melagės mirksiukas.gif , visiškai nelijo biggrin.gif
Atsakyti
gal pusvalanduką palašnojo schmoll.gif ...
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 07 21, 09:29)
Melagės  mirksiukas.gif , visiškai nelijo  biggrin.gif

nono.gif biggrin.gif ,kitą kartą nufilmuosiu tongue.gif

QUOTE(Teoleda @ 2014 07 21, 10:09)
gal pusvalanduką palašnojo schmoll.gif ...

tai čia jums jau tik likučiai teko mirksiukas.gif
Atsakyti
Palijo kaip reikalas biggrin.gif Ryt miškan, laimės bandyt rolleyes.gif
Atsakyti
nervuojat! biggrin.gif taip reikia miškui lietaus jau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 21, 10:28)
nono.gif  biggrin.gif ,kitą kartą nufilmuosiu  tongue.gif
tai čia jums jau tik likučiai teko  mirksiukas.gif

Kuris čia miškas buvo palaistytas?Man po langais viesuliukas pasisukiojo,paskui kibiriukas prilašnojo ir tiek žinių schmoll.gif ...NERVINA... 4u.gif
Atsakyti
Palijo kokį pusvalandį, bet kas iš to. Kad grybai dygtų, grybiena atsigautų, reikia keleto dienų ištiso merkiančio lietaus. O dabar bijau, kad grybiena jau išdegusi nuo karščio. Buvom sekmadienį miške, tai radom porą baravykų , kokius keturis raudonikius. Sukirmiję, sausi kaip kempinės. Bijau, kad šiais metais nieko gero ir nesulauksim. Žiema grybieną iššaldė, kaitros dabar išdegino. Bet kiek aviečių bigsmile.gif . Ir irešutų šiais metais sako daug.
Atsakyti
mėnesis į priekį saulėtas ir karštas wacko.gif
Atsakyti
Liepos 10 d,"miegančių brolių",tai arba karšta,arba lyja 7 dienas,ar 7 savaites.Nusiteikime 7 savaitėm kepimo schmoll.gif Blyn...Visi "žadėjo" grybingus metus.Na,gal užderės,kaip vienais metais,rugpjūčio paskutinėmis dienomis.Bet jau to malonumo,jog grybauji visą vasarą iki vėlyvo rudens-deja,deja...
Atsakyti