Nesinervuok Aš žinau bent kokias 6 vietas Bedančiuose. Jie auga pas mus tokiuose krūmynuose- skroblynuose, žemė ten kažkaip visada drėgnesnė, toks kaip pūvinys. Visada būdavo ant tokių takelių, o šiemet atvirose vietose mažiau, slepiasi kur daugiau žolių, pavėsio. Šiaip gal kokius tris metus jų ten nebuvo tokiais kiekiais, kokiais vakar radau. Bet iš krepšo liko tik sriubai
Išneštas taisyti telefonas, įmesčiau nuotrauką bendro vaizdo kaip atrodo vieta
Lerikyte, čia man toks nekuklus klausimas iškilo , jei nenorit neatsakykit , gal jūs labai lankstus darbo grafikas ar aplamainedirbate:), kad žiūriu vis grybaujat ir grybaujat ,nes man pvz po darbo jau kažkaipnelabai buna kada palekti, o per savatgalius tai irgi reikia ištaikyti laiką
Lerikyte, čia man toks nekuklus klausimas iškilo , jei nenorit neatsakykit , gal jūs labai lankstus darbo grafikas ar aplamainedirbate:), kad žiūriu vis grybaujat ir grybaujat ,nes man pvz po darbo jau kažkaipnelabai buna kada palekti, o per savatgalius tai irgi reikia ištaikyti laiką
Šaunuolė, jei niekas nebuvo mano vietose, pririnkčiau ir aš drąsiai . Bet šiandien turbūt nelėksiu , ir namai, ir kiemas, ir skrandžiai šeimynos norėtų kad namie vakarą praleisčiau