Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

QUOTE(ErikaN @ 2014 07 15, 21:23)
Nulekiau pagrybauti, bet negrybavau, o sienavau  biggrin.gif Per puse valandos krepsas skrobliniu lepsiuku, ju milijonas, bet beveik visus ismeciau  doh.gif

et, kaip smagu juos rauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 15, 21:33)
et, kaip smagu juos rauti biggrin.gif

Tikrai taip thumbup.gif
Atsakyti
Nenervuokit biggrin.gif ...gal pus mus tie lepšiukai neauga,arba aš žioplė nežinau,kur jų dygimo vietos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 16, 11:23)
Nenervuokit biggrin.gif ...gal pus mus tie lepšiukai neauga,arba aš žioplė nežinau,kur jų dygimo vietos schmoll.gif

Nesinervuok mirksiukas.gif Aš žinau bent kokias 6 vietas Bedančiuose. Jie auga pas mus tokiuose krūmynuose- skroblynuose, žemė ten kažkaip visada drėgnesnė, toks kaip pūvinys. Visada būdavo ant tokių takelių, o šiemet atvirose vietose mažiau, slepiasi kur daugiau žolių, pavėsio. Šiaip gal kokius tris metus jų ten nebuvo tokiais kiekiais, kokiais vakar radau. Bet iš krepšo liko tik sriubai lotuliukas.gif
Išneštas taisyti telefonas, įmesčiau nuotrauką bendro vaizdo kaip atrodo vieta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 16 liepos 2014 - 10:32
dvi pintinės lepšiukų šiandien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 16, 14:39)
dvi pintinės lepšiukų šiandien  thumbup.gif

thumbup.gif nu kai sekasi žmogui tai sekasi:)

Lerikyte, čia man toks nekuklus klausimas iškilo blush2.gif , jei nenorit neatsakykit smile.gif, gal jūs labai lankstus darbo grafikas ar aplamainedirbate:), kad žiūriu vis grybaujat ir grybaujat mirksiukas.gif ,nes man pvz po darbo jau kažkaipnelabai buna kada palekti, o per savatgalius tai irgi reikia ištaikyti laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 16, 14:51)
thumbup.gif  nu kai sekasi žmogui tai sekasi:)

Lerikyte, čia man toks nekuklus klausimas iškilo  blush2.gif , jei nenorit neatsakykit smile.gif, gal jūs labai lankstus darbo grafikas ar aplamainedirbate:), kad žiūriu vis grybaujat ir grybaujat  mirksiukas.gif ,nes man pvz po darbo jau kažkaipnelabai buna kada palekti, o per savatgalius tai irgi reikia ištaikyti laiką smile.gif

lankstus, nes dirbu namie smile.gif todėl derinuosi pati su savimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 16, 14:39)
dvi pintinės lepšiukų šiandien  thumbup.gif

thumbup.gif Šaunuolė, jei niekas nebuvo mano vietose, pririnkčiau ir aš drąsiai tongue.gif biggrin.gif . Bet šiandien turbūt nelėksiu verysad.gif , ir namai, ir kiemas, ir skrandžiai šeimynos norėtų kad namie vakarą praleisčiau biggrin.gif
Atsakyti
Esu boba be valios lotuliukas.gif du krepsai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 07 16, 19:21)
Esu boba be valios  lotuliukas.gif du krepsai  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif gerulė, neveltui bendravardė biggrin.gif
gal sveikesni?
nes pas mus sveikesni vėliau pradėjo darytis.
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 16, 19:42)
biggrin.gif  biggrin.gif gerulė, neveltui bendravardė biggrin.gif
gal sveikesni?
nes pas mus sveikesni vėliau pradėjo darytis.

lotuliukas.gif tikrai. Nu toks trumpas tas grybavimo sezonas, reikia atsigriebti lotuliukas.gif
Del sveikumo nezinau, uosvienei nuveziau, ziuresiu ka pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 16, 19:42)
biggrin.gif  biggrin.gif gerulė, neveltui bendravardė biggrin.gif

Ir dar ta pacia dienos gimusios mirksiukas.gif , tik as vyresne 12 metu tongue.gif
Atsakyti