Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

QUOTE(saintlina @ 2014 07 13, 22:51)
super, Lerikyt  thumbup.gif
Aš tik voveraičių krepšį partempiau. Pas mus žmonių jau pilna.. Bet tik palei pagrindinius kelius. Po paskutinio škvalo miško keliukai užversti medžiais, kur nėr medžių - vandens išplauti pusmetrio gylio grioviai ant keliukų. Aš su savo džipuku dar įlendu kai kur, bet giliau važiuot nedrįstu, reik benzopjūklą vežtis..

oho noeko sau blink.gif
Atsakyti
Sveikos:)

O link Balbieriškio ne pušynai? Ar čia aš kažką maišau g.gif ,nes pvz nuoPrienų link Marijampolės važiuojat tai ten tas Prienu šilas
Atsakyti
Balbierieskyje kiek zinau irgi misrus miskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 14, 06:46)
oho noeko sau  blink.gif

va taip va atrodo pas mus dabar

user posted image

šitoj foto šeši medžiai paeiliui guli..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 liepos 2014 - 08:53
QUOTE(saintlina @ 2014 07 14, 09:51)
va taip va atrodo pas mus dabar

Nu jo g.gif Be pjūklo niekaip schmoll.gif Bandysiu gal po darbo nulėkti į mišką, bet lietaus mes gavom visai ant durniaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 14 liepos 2014 - 09:47
ataskaita:5 val jau buvau miške,didžiai nusiteikusi rasti baravykų lotuliukas.gif A nė pasiutusio gun_bandana.gif
Visiškai negyvas miškas,net šungrybių nėra.Radau 2 mažus raudonikučius ir porą lepšiukų biggrin.gif .Kadangi nuotaika "ant arklių",nusitrenkiau į kitą pusę,į voveruškynus.Ten smagiau- voveraičių 13 litrų,gražios,nemažos.Tik klausimas: kur man jas dėti?Dukra litriuką pasiėmė,kaimynė tiek pat,o kitos nuvalytos krepšyje geltonuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 14, 13:49)
Tik klausimas: kur man jas dėti?Dukra litriuką pasiėmė,kaimynė tiek pat,o kitos nuvalytos krepšyje geltonuoja biggrin.gif

Aš irgi miške renku tol, kol randu, 'stop' nėra. O paskui nežinau, ką su jom daryt. Sekmadienį irgi nemažai radau, bet kai grįžau namo - na, perdaug.. mes voveruškų nei šaldytų, nei marinuotų nemėgstam, tai dalį išviriau, o kitas vaikas susidėjo ir nunešė priduoti smile.gif Jau kelintą kartą taip daro, ir būna baisiai patenkintas, kad turi pinigų ledams, čipsams ar dar kam. Bet pats į mišką neina grybaut biggrin.gif
Man šiandien panika - dvi savaitės po erkės įsisiurbimo, ir gerklę pradėjo skaudėt. Bet gal prie encefalito gerklės neskauda? Minimi peršalimo požymiai.. karščiavimas, galvos, raumenų skausmai. Ale va tuoj nuo gerklės ir temperatūra gali pakilt doh.gif Ir žinok dabar - ar nuo erkės, ar nuo gręžinio vandens. Praeis dar dvi savaitės ir eisiu skiepytis doh.gif
Atsakyti
Aš jau tokių vaikų neturiu,kurie sutiktų priduoti ,o anūkai per maži dar biggrin.gif Dėl erkės galiu "paguosti",jog tos 2 sav nėra rodiklis,reikia laukti ir stebėti iki mėnesio.Turėjau Laimą,aplėkiau infekcines .Endemiką ir ką-ogi jie liepė laukti iki mėn ir tik tuomet daro tyrimus.Sugeriau tuos antibus ,bet neesu tikra,jog pasveikau,nes po gydymo vėlgi reikia laukti 9 mėn.ir tik tada daro tyrimą.O nuo encefalito pasiskiepijau jau prieš 3 metus.Suprantu Jūsų nerimą,bet greičiausiai gerklė nuo gręžinio vandens 4u.gif .Jei būtų kas rimčiau,tikrai pajustumėt baisius gripo simptomus.Neduok Dieve,aišku.
Atsakyti
Gal kas buvot ar zinot aplink lekecius ar yra grybu?
Atsakyti
Sveikos, vakar po darbo trumpam nulėkiau apsižvalgyti. Ataskaita: 1 didelis sukirmijęs baravykas, 1 gražus tikras raudonikis, apie 1.5 litro voveraičių ir nemažai skroblinių lepšiukų. Tik jie rupūžiukai mažiukai po lapais, po šakom, vos eina pamatyti. Tai tiek 4u.gif
Atsakyti
buvau šiandien porai valandėlių, grįžau su pilna pintine lepšiukų.
Atsakyti
Nulekiau pagrybauti, bet negrybavau, o sienavau biggrin.gif Per puse valandos krepsas skrobliniu lepsiuku, ju milijonas, bet beveik visus ismeciau doh.gif
Atsakyti