http://www.delfi.lt/...i.d?id=59467315
Tik nelabai aš žiūriu į tas mėnulio fazes. Norisi į mišką ir lekiam.
QUOTE(regium @ 2014 07 13, 09:50)
Sveikos grybautojos.Gal kuri turit informacijos,kuriai menulio fazei esant labiausiai dygsta grybai.Buna vaikstai po dregna miska,o grybu nera.Pasirodo ne tas menulis.Tai koks jis turi buti.Pasidalinkit,jei negaila savo ziniomis.
man sakyčiau irgi pilnatis geriausia nors tai prieštarauja kaip ir visiems dėsniams..
šios dienos derlius
Vau , Lerikyte. Tau čia už visas laukimo kančias .
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 13, 16:14)
Eina sau - Maždaug, iš kur tie lobiai? Ar ten yra baravykų?
- Ar tik lepšiukai tokie gražūs?
Papildyta:
QUOTE(aurasta2 @ 2014 07 12, 12:26)
Wow, kokie faini raudonikiai
QUOTE(Vėta @ 2014 07 13, 17:27)
Vau , Lerikyte. Tau čia už visas laukimo kančias .
aha
užvakar irgi panašiai radom. Dar dygsta matosi.
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 13, 17:54)
ohoho mausiu ryt iš pat ryto...
geriausias dopingas, ne kitaip
QUOTE(rastafarinas @ 2014 07 13, 18:06)
Eina sau - Maždaug, iš kur tie lobiai? Ar ten yra baravykų?
Prienų rajonas, kai dygsta tai dygsta ir baravykai. Dabar nedygsta visiškai.
[quote=Lerikyte,2014 07 13, 18:14]
šios dienos derlius
Opapa....
šios dienos derlius
Opapa....
QUOTE(Lerikyte @ 2014 07 13, 17:08)
aha
Aišku.
[/quote]
Otai Lerikyte, tai kaip supratau Prienu rajone db tik baravykai nedygsta? O kaip su silbaravykiais reikalai, ar radot? Mes ryt planuojam tuos krastus aplankyt, tavo postas buvo nemaza paskata
Ir dar klausimux, voverusku neradot? Nes foto ju nesimato
[/quote]
Otai Lerikyte, tai kaip supratau Prienu rajone db tik baravykai nedygsta? O kaip su silbaravykiais reikalai, ar radot? Mes ryt planuojam tuos krastus aplankyt, tavo postas buvo nemaza paskata
[quote=aurasta2,2014 07 13, 22:09]
[/quote]
[/quote]
mūsų pusėje kitokio tipo miškai, voveraitės čia retenybė, šilbaravykiai pasirodo tik rudenį. Pas mus drėgni, mišrūs miškai. Važiuokit link Balbieriškio, jei lepšiukų norit.
[/quote]
[/quote]
mūsų pusėje kitokio tipo miškai, voveraitės čia retenybė, šilbaravykiai pasirodo tik rudenį. Pas mus drėgni, mišrūs miškai. Važiuokit link Balbieriškio, jei lepšiukų norit.
super, Lerikyt
Aš tik voveraičių krepšį partempiau. Pas mus žmonių jau pilna.. Bet tik palei pagrindinius kelius. Po paskutinio škvalo miško keliukai užversti medžiais, kur nėr medžių - vandens išplauti pusmetrio gylio grioviai ant keliukų. Aš su savo džipuku dar įlendu kai kur, bet giliau važiuot nedrįstu, reik benzopjūklą vežtis..
Aš tik voveraičių krepšį partempiau. Pas mus žmonių jau pilna.. Bet tik palei pagrindinius kelius. Po paskutinio škvalo miško keliukai užversti medžiais, kur nėr medžių - vandens išplauti pusmetrio gylio grioviai ant keliukų. Aš su savo džipuku dar įlendu kai kur, bet giliau važiuot nedrįstu, reik benzopjūklą vežtis..