Prisiduodu ir aš Vakar miške buvau, grybų yra ir net nemažai, bet... visi kirmėlėti, negali nei baravyko, nei lepšės paimt, nesvarbu ar didelis grybas ar mažas- visi kiaurai suėsti Ir kas bebūtų keista- miškas šlapias, aš su savo "kaliošėliais" vietomis nei perbrist negaliu, bet grybai sausi kaip kempinės, voveraitės ir tos gatavai džiovintos jau
Sveikos, nulėkiau vakar po darbo į Šiluvos pušyną. Grybautojų sočiai, nugrybauta kaip reikiant, bet voveraičių prisirinkau ir aš. yra jau ir didelių, ir dar labai daug mažučių. Bet sausa , braška viskas.
nu kokia graži nuotrauka
O tokius gal kas radot pas mus?
čia dar vieną nuorodą išsenos temos įkeliu,nu negaliu aš ja atsigrožėt
http://www.liveinter.../post280435671/
pas mus voveruškų buvo nemažai, bet dabar sausa baisingai, viskas traška. Ir po to, kai radau įsisiurbusią antrą erkę (visą gyvenimą tose pačiose vietose grybauju, nėkart erkės nebuvau mačius), nutariau grybaut daugiau neit. Bent jau kol baravykai nepradės augt.
Saintlina, kategoriškas nutarimas. Tik kažkaip greit didelės išlygos atsirado .
Mūsų pernykštis radinys dydžiu irgi panašus į straipsnyje...
Sveikos, radau vakar nemazai grazuoliu raudonikiu , net prifotkinau, nu bet nuotraukos nemoku ikelt, neiseina man kazkodel...
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 11, 13:13)
ir aš nemoku nuotraukų čia įkelt gal kas galėtų mus abi pamokyti,kaip ką daryti nuo A iki Z?
Paprasčiau nebūna
einat į čia, spaudžiat "talpink paveikslėlį", tada "pasirinkite" jus nukreipia į jūsų kompą , susirandat savo kpmpe tą paveikslėlį,kurį norit dėt, spaudžiat ant jo, tada punkte "keisti paveikslėliodydį" pasirenkat 640px arba mažesnį, nes didesni labai bus nenormalūs , ir spaudžiat "talpinti",kai nubėga ta mėlyna juostelė nukopijuojat punktą "paveikslėlis forumui" ir ikopijuojat į žinutę
nu stengiausi detaliai, šiaip ten tikrai paprasta ir aišku ką po ko daryt
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 11, 12:13)
ir aš nemoku nuotraukų čia įkelt gal kas galėtų mus abi pamokyti,kaip ką daryti nuo A iki Z?
Norint cia ikelti nuotrauka ,ja reikia patalpinti internetiniame albume.
Kiek teko naudoti tokiu albumu,tai paprasciausias ir suprantamiausias kogero yra Fotki com.Prisiregistruojate ,spaudziat sukurti nauja albuma (ji pavadinate kaip norite ),tuomet i ji ikeliate nuotrauka/as is savo kompiuterio ir nieko keisti daugiau nebereikes ,norint ikelti i si foruma,tiesiog paspauskite ant norimos nuotraukos desiniu peles klavisu :"kopijuoti paveikslelio URL"...
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 11, 12:13)
einat į part.lt, išsirenkat foto, sumažinat, kad būtų ne daugiau 400 mpx, įkeliat, nukopijuojat antrą nuo apačios nuorodą (forumui) ir įkeliat ją čia. Viskas