Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

Prisiduodu ir aš smile.gif Vakar miške buvau, grybų yra ir net nemažai, bet... visi kirmėlėti, negali nei baravyko, nei lepšės paimt, nesvarbu ar didelis grybas ar mažas- visi kiaurai suėsti schmoll.gif Ir kas bebūtų keista- miškas šlapias, aš su savo "kaliošėliais" vietomis nei perbrist negaliu, bet grybai sausi kaip kempinės, voveraitės ir tos gatavai džiovintos jau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, nulėkiau vakar po darbo į Šiluvos pušyną. Grybautojų sočiai, nugrybauta kaip reikiant, bet voveraičių prisirinkau ir aš. yra jau ir didelių, ir dar labai daug mažučių. Bet sausa doh.gif , braška viskas.
Atsakyti
user posted image

nu kokia graži nuotrauka smile.gif

O tokius gal kas radot pas mus?

user posted image

čia dar vieną nuorodą išsenos temos įkeliu,nu negaliu aš ja atsigrožėt doh.gif biggrin.gif

http://www.liveinter.../post280435671/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 10 liepos 2014 - 09:29
pas mus voveruškų buvo nemažai, bet dabar sausa baisingai, viskas traška. Ir po to, kai radau įsisiurbusią antrą erkę (visą gyvenimą tose pačiose vietose grybauju, nėkart erkės nebuvau mačius), nutariau grybaut daugiau neit. Bent jau kol baravykai nepradės augt.
Atsakyti
biggrin.gif Saintlina, kategoriškas nutarimas. Tik kažkaip greit didelės išlygos atsirado thumbup.gif .
Atsakyti
Mūsų pernykštis radinys dydžiu irgi panašus į straipsnyje... rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
šiandien per tris valandas 2 litrai vytintų voveraičių tongue.gif pravalas 4u.gif ...
Atsakyti
Sveikos, radau vakar nemazai grazuoliu raudonikiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , net prifotkinau, nu bet nuotraukos nemoku ikelt, neiseina man kazkodel... g.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
ir aš nemoku nuotraukų čia įkelt umn.gif gal kas galėtų mus abi pamokyti,kaip ką daryti nuo A iki Z? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 11, 13:13)
ir aš nemoku nuotraukų čia įkelt umn.gif gal kas galėtų mus abi pamokyti,kaip ką daryti nuo A iki Z? wub.gif

Paprasčiau nebūna biggrin.gif

einat į čia, spaudžiat "talpink paveikslėlį", tada "pasirinkite" jus nukreipia į jūsų kompą smile.gif, susirandat savo kpmpe tą paveikslėlį,kurį norit dėt, spaudžiat ant jo, tada punkte "keisti paveikslėliodydį" pasirenkat 640px arba mažesnį, nes didesni labai bus nenormalūs smile.gif, ir spaudžiat "talpinti",kai nubėga ta mėlyna juostelė smile.gif nukopijuojat punktą "paveikslėlis forumui" ir ikopijuojat į žinutę smile.gif

nu stengiausi detaliai, šiaip ten tikrai paprasta ir aišku ką po ko daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 liepos 2014 - 12:23
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 11, 12:13)

Norint cia ikelti nuotrauka ,ja reikia patalpinti internetiniame albume.
Kiek teko naudoti tokiu albumu,tai paprasciausias ir suprantamiausias kogero yra Fotki com.Prisiregistruojate ,spaudziat sukurti nauja albuma (ji pavadinate kaip norite ),tuomet i ji ikeliate nuotrauka/as is savo kompiuterio ir nieko keisti daugiau nebereikes ,norint ikelti i si foruma,tiesiog paspauskite ant norimos nuotraukos desiniu peles klavisu :"kopijuoti paveikslelio URL"... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 11 liepos 2014 - 13:00
QUOTE(Teoleda @ 2014 07 11, 12:13)

einat į part.lt, išsirenkat foto, sumažinat, kad būtų ne daugiau 400 mpx, įkeliat, nukopijuojat antrą nuo apačios nuorodą (forumui) ir įkeliat ją čia. Viskas smile.gif
Atsakyti