Įkraunama...
Įkraunama...

Grybautojų kampelis, 2014 metai

QUOTE(Vėta @ 2014 07 05, 12:11)
Manau, kad dėl sakinio konstrukcijos  ne taip supratote.

aha matyt netiksliai parašiau, voveruškos geros buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 06, 20:52)
aha matyt netiksliai parašiau, voveruškos geros buvo smile.gif

smile.gif Jau pagalvojau ,kad kokia voveraiciu bacila isiveise... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 07 07, 12:25)
smile.gif Jau pagalvojau ,kad kokia voveraiciu bacila isiveise... biggrin.gif

biggrin.gif

o jau lietaus gavom šiandien neilgo, bet stipraus bigsmile.gif bigsmile.gif o už dešimt km nelyta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Dariau "vojažą"po miškus nuo ankstyvo ryto.Rezultatas:kokie 4 l voveruškų,bet jau sausos,kai kurios suvytusios gatavai,kokie 5 baravykai...čia pušynuose,eglynuose.ūmėdžių keletas,bet nerenku jų.Kitas maršrutas mišrieji miškai,"savi" baravykynai.Vienoje salelėje apie 25 ,visi ratu,kartu,gal kokiuose 20 kvadratų.Grožis nerealus.Ten,kur tikrieji lobynai,absoliučiai nieko neradau.Visumoje 40 baravykų ir 5 raudonikiai.Visi iki vieno kirmėlėti,suėsti negyvai.Iškeliavo į konteinerį po fotosesijos biggrin.gif Miškuose be galo sausa,akliai sutočino kaip kokį arklį fear.gif ...Tiesa,keliose vietose radau kelmučių schmoll.gif ,tad,jei tikėti senolių išmintimi"jei pasirodo kelmučiai,baravykų,deja,nebebus" schmoll.gif .Nežinau,kokios čia anomalijos,bet tokiu laiku kelmučių nepamenu radusi...Pernai liepos 9 d jau grybavome normaliai,pilni krepšiai,o dabar tuštuma miškuose,šungrybių ir tų vos vienas kitas.Kaip jums sekasi?Ar grybaujate kas nors? 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
Šiandien turėjau nulėkti į Šiluvos pušyną, bet deja pasikeitė planai, bet ten tik voveraitės. Dėl kelmučių tikra tiesa, kieme pas mane užaugo ir draugas vakar rado miške. Šiandien susitiksiu su medžiotoju, kuris medžioja mano grybynų miškuose, klausiu ką man su tais šernai daryti, bijau aš ten jau ir eiti doh.gif
Atsakyti
10 minučių užsukau į kraštą miško-7 baravykai,bet sveiki tik du. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip ir zadejau duodu ataskaita po savaitgalio prie Dusios ezero 4u.gif

O ataskaita ne kokia, net ir Dzukijoj ne rojus grybautojams pasirodo siemet verysad.gif Na bent jau mums, tiesa, tik pora vieteliu zinom, ir ne grybaut vaziuojam, o poilsiaut. Taigi virem sriuba 3 kartus 8 zmonems, kai pernai tokiu metu ir parsivezdavom namo grybuku. Tose vietose pagrinde voveraites, tai per pora isejimu kokioms porai valandu gal kokius 4 litrus radom, kai pernai nezinojom uz kurios griebti ir i kuria puse pasinesti, kad tik grazesniu pririnkti, kiek ju daug buvo, deja siemet nebe verysad.gif Radom dar 5 silbaravykius - sveikuteliai thumbup.gif ir siek tiek zyduku. Grybavom beje dviese.

Cia raset apie kelmucius, nepazystu as ju g.gif , na tu, valgomu, gal foto jei kuri turit ikelt galit? blush2.gif
Atsakyti
čia kelmučiai smile.gif, bent jau mačius tikrai būsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2014 07 08, 20:25)
čia kelmučiai smile.gif, bent jau mačius tikrai būsit smile.gif

Tai, jo, as bandziau ieskoti vaizdu, bet cia daug skirtingu rusiu ju foto yra, bet kiek esu girdejus, tai valgoma tik viena ju rusis, ar klystu? g.gif
Atsakyti
Labai gerai matosi LYŽUKOS NUOTRAUKOSE,KETVIRTA nuotrauka,kelmutės būna su sijonėliu ir kepurėlė šiek tiek taškuota.
Šiemet matosi nemažai riešutų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2014 07 09, 07:19)
Labai gerai matosi LYŽUKOS NUOTRAUKOSE,KETVIRTA nuotrauka,kelmutės būna su sijonėliu ir kepurėlė šiek tiek taškuota.
Šiemet matosi nemažai riešutų. bigsmile.gif

Šiemet ne tik riešutų, bet ir šermukšnių begalė bus, o sako, kai būna riešutų ir šerkumkšnių, tada sodai tušti būna .... g.gif

čia aprašyta grybų panašumai, beje tie nevalgomi kelmučiai nėra beveik nuodingi, aš pati mačiau žmones juos renkant miške tongue.gif
Atsakyti
va kokį gražuolį rado thumbup.gif ,keista dar ir sveikas jis kaip supratau iš straipsnio smile.gif
Atsakyti