QUOTE(Wilina @ 2014 06 24, 15:51)
Sveikos, mamytes,
as taip pat noriu keisti mazajai darzeli. Siuo metu lanko Sypsenele, tai esu pakraupusi tiek direktore tiek aukletojom ( apie aukletojas, tai kitose grupese yra ir fainu, nu bet jau musiskes tai siaubas...) Nu kart ir pavyzdziui visas iskilusias problemas ar klausimus sprendzia per vaika, manipuliuoja vaiku, i plaukus gumukai buna taip ivelti kad reikia iskirpti ir t.t.
Tokiu aukletoju nelinkiu net priesu vaikams!
Galvoju apie Zibureli arba Deguciu darzeli, gal galit patarti ar parasyti atsiliepimu kaip sie darzeliai?
as taip pat noriu keisti mazajai darzeli. Siuo metu lanko Sypsenele, tai esu pakraupusi tiek direktore tiek aukletojom ( apie aukletojas, tai kitose grupese yra ir fainu, nu bet jau musiskes tai siaubas...) Nu kart ir pavyzdziui visas iskilusias problemas ar klausimus sprendzia per vaika, manipuliuoja vaiku, i plaukus gumukai buna taip ivelti kad reikia iskirpti ir t.t.
Tokiu aukletoju nelinkiu net priesu vaikams!
Galvoju apie Zibureli arba Deguciu darzeli, gal galit patarti ar parasyti atsiliepimu kaip sie darzeliai?
Prieš daug metų sūnus lankė Degučių darželį ir pradinę mokyklą. Prisiminimai ir mano ir jo - tragiški. Dukra dabar lanko Šypsenėlę. Man patinka, ji irgi su džiaugsmu eina.
Dabar apie Degučius girdėjus gerų atsiliepimų, gal pasikeitus valdžiai ir kai kuriems darbuotojams įvyko pokyčiai ir bent jau sūnaus auklėtojų "stebuklingųjų fėjų" Degučių darželio puslapyje fotkėje nesimato. Darželis pats kaip darželis buvo, nebuvo pavykę su pedagogėm.
Šypsenėlėje grupėje tikrai labai geros ir auklėtojos ir auklytė. Nieko nenešiau, ėjom be jokių protekcijų, tiesiog pavyko. Kol kas labai džiaugiuosi ir aš ir dukra.