Ai tiesa, dar Kalio ant mažiausios ribos
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 19, 10:52)
Mergaites, ka jus valgot uzkandziams?
NeBEužkandžiauju. Net per šventes, kai valgau vieną kartą-ryte pradedu, vakare baigiu
QUOTE(Vai2lka @ 2014 05 19, 11:11)
Na popiet dar galiu susilaikyt, bet po darbo niekaip nes rankos dreba silpna daros,
Man su Paleo alkis susitvarkė, jis nėra žvėriškas, tikrai dabar ramiai jausdama alkį galiu pasigaminti grįžus iš darbo vakarienę.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 05 19, 11:57)
Mano skrandis susitraukes, as jau nepajegiu vienu valgymu daug prisikimsti.
Kiek tu jau Paleo? Ir kada susitraukė, nes mano dar OI didelis
QUOTE(jaicy @ 2014 05 19, 12:24)
svtgali valgiau mesyte ant lauzo ... mmmm
na karts nuo karto netaktiskos kaimietes paklausia- o tau sito galima?????
- kas tau leido???
Mes irgi šašlykiuką pasikepėm

man irgi dar tokių perliukų pamėto..
QUOTE(Jolė*** @ 2014 05 19, 13:49)
Pirkau ir dorojau šviežius kalmarus, tuno didkepsnius čirškinom, ech...
Ouuujeeee
QUOTE(nomore @ 2014 05 19, 18:29)
knygas ir info apie paleo

kad žinotume, kodėl užkandžiauti nereik
QUOTE(aFREAKa @ 2014 05 19, 19:58)
O aš pasigendu jūsų meniu idėjų. Nes dabar smegenys kaip užsikirtusios, nervuojasi tik dėl to ko man nederėtų valgyt. Kavos-ne, arbatos-ne, žuvies- ne....jei nesunku pasidalinkit, ką skanaus sugalvojate pavalgyt.
Tai, kad viskas labai paprasta. O nepaprastų galima rast kaskart google paspaudus norimo patiekalo ar daržovės/mėsos panaudojimą pridedant žodį Paleo.
Mano pusryčiai/pietūs: kalakutienos troškinys su morkom, svogūnais, pievagrybiais ir salierų lapkočiais. Vakarienei: liežuvis, pomidorai ir šviežių burokėlių su lapkočiais sriubytė su riebia giretine

Puodelis cikorijos su kokoso pienu ir šviežiu kokosu pakramtymui.
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2014 05 20, 07:37)
išsiviriau du kiaušinius, valgiau su 1/2 obuolio ir keliom riekelėm avokado.
Dar noriu pasitikslinti dėl kavos, skaičiau kad jūs atsisakot whole30 metu, bet knygoj to neradau, kad būtų nerekomenduojama
O kur daug daržovių?

Mano pusyčiai: 3 kiaušiniai, lašinuko, daržovių salotos arba patroškintos kartu.
Per whole 30 atpratau nuo jos, bet dabar karts nuo karto išgeriu. Pagrinde dabar geriu cikorijų kavą su kokoso grietinėle. Beje kava atitolina Parkinsoną, Alzhaimerį.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 20, 11:45)
Gal daugiau apsiribok didesniu darzoviu kiekiu, jos cia svarbiausias maistas, ne mesa ar riebalai
aFREAKa, as beveik negaminu

Omletas su grybais ar darzovem, ar virtas kiausinis su darzovem, kokia virta sonine ar liezuvis su krienais ir daug virtu burokeliu salia, troskintos darzoves, darzoviu uztepele su agurku ar morka. Viskas
Labai gerai viską surašei, aš dar pridėčiau vasaros meniu-lauke keptą mėsytę, daržoves, kepenėlių/širdelių paštetus. Vakar pasidariau
Pate su brendžiuku, Ghi, daug morkyčių keptų, svogūniuko, ančiuo kepenėlės ir širdelės
QUOTE(melynas dangus @ 2014 05 20, 12:02)
kodėl obuoliai nevalgomi?
Paskutinį obuolį suvalgiau spalio mėnesį-dingo pilvo pūtimas. Dabar lauksiu rudens derliaus natūralių, šviežių lietuviškų, nepurkštų obuolių. Žiūrėsim ar dar bus likęs poreikis jiems
QUOTE(Nidulia @ 2014 05 20, 18:27)
Paziurek sita apie baltymus, o gal jau matei? Taip iseina, mazai turi baltyminiu nesiku, kurie ant savo kupros nunestu gelezi ten, kur jai reikia.
https://www.youtube....h?v=8jgMC8Rymkk
Nemačiau. Kaip padidint tų nešėjų kiekį? Neturiu laiko pažiūrėt, turiu užleist mažiui kompą.
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2014 05 20, 12:25)
dabar galvoju, kaip vaisiai gali būti kaip atskiras maistas, jei dienoje rekomenduojami trys valgiai
Dėl to jie ir nėra kaip pagrindinis Paleo maistas, nes fruktozė tas pats cukrus, kaip ir gliukozė, laktozė ir kitos -ozės.
QUOTE(dianytis @ 2014 05 20, 16:42)
kaupiu motyvaciją ir kartu noriu paklausti tų, kurios jau kuris laikas taip maitinasi - kokie organizmo pokyčiai įvyko?
Man nukrito 7kg, pagražėjo oda (nors tik pradėjus laikytis (apie mėnesį, kitą) buvo dar labiau pablogėję), nustojau valgyti naktį, užkandžiauti, dingo nuotaikų šokinėjimai, "miegojimai" po pietų.
QUOTE(" voresta " @ 2014 05 20, 17:46)
iš wikipedijos :
Vidutinė skrandžio talpa 1,31,5 l, tačiau gali svyruoti 13 litrų ribose.
O, man čia patinka
Papildyta:
Čia galima paskaitinėt apie mikroelementus, pasiskaičiuot ką reikia, papramogaut
http://www.megaukismaistu.lt