QUOTE(Hippie @ 2014 05 21, 23:28)
Sotieji riebalai, tai lašiniai, grietinėlė, kiaulės taukai, kokoso aliejus, riebi mėsa, žuvis ir pan.? Avokadai jau ne?
Man irgi panašūs klausimai kyla: Kas yra FERMENTUOTI produktai?
Fermentiniai sūriai - aišku, o kt. sūriai (Feta), kur koks šliužo fermentas? Kefyras, rūgpienis, jogurtas - taip pat?
Visos raugintos daržovės - burokėliai, agurkai, kopūstai ir t.t. - taip pat skaitosi fermentuotos?
QUOTE
Kurį konrečiai perki kokiom dozėm, kaip dažnai ir kada vartoji?
O šio kur įsigyji?
O šio kur įsigyji?
Žiūriu sudėtį, nepraleidžiu pro akis nuolaidų Naudoju ŠĮ
O juodgrūdės labai gerą latvišką buvau įsigijusi Jūros šventėje, deja, paskui jau neradau galimybės jo užsisakyt, tai siunčiausi iš internet. parduotuvės (nebepamenu, kokios) - žiūrėjau, kad būtų nerafinuotas ir nebūtų tik kosmetinės paskirties
QUOTE
Greit atrasi, kad daržvės, tai ne tik salotos, pomidorai ir agurkai Ypač dabar, kai tiek šviežių žalumynų, o kur dar šakninės, stiebinės, lapinės daržovės...
Kažkaip ir man striuka su tom daržovėm - ypač jei nightshadow nuėmus (pagal rekomendacijas autoimunininkams) ir turinčias daug krakmolo, sacharidų (pagal FODMAPs, nes nevirškina jų) - salotos, pekino kopūstai, ridikėliai... ir morkos, burokėliai, salierai, nors nelabai galima... O dar kai vien alyvuogių aliejum užpilu, mat pieno riebalų vengti (kaip anabolikei)