Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(RutSi @ 2014 05 26, 08:08)
Sveikos mes jau po didžiosios šventės smile.gif

Lietus truputį sumaišė planus po krikšto, nes dar buvau planavus seneliams vieną atrakciją lauke.

ką planavai seneliams?
Atsakyti
RutSi, graži šventė smile.gif džiugu dėl Jūsų.
Atsakyti
RutSi thumbup.gif šaune švente turejot thumbup.gif

na aciu merginos uz pasiulyma žvake puošt gyvom gėlėm mirksiukas.gif ta idėja man patiko, tai nutarta žvake puošim gyvom gėlytėm bigsmile.gif

kol kas daugiau nieko nepajudejom doh.gif o laikas bėgaaaa.... dabar darau dėžutes svečiu dovanėlei ideti
Atsakyti
Pas mane irgi viskas sustoję... Niekaip nerandam popo, kuris mb krikštijo, kad pažymą gauti, regis, bus tik krikštynos be šliubo :/
Atsakyti
Sveikos, o sakykit kiek "aukojat" baznyciai per krikstynas? na bent kiek ruosiates, kas dar nesventet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 05 27, 16:29)
Sveikos, o sakykit kiek "aukojat" baznyciai per krikstynas? na bent kiek ruosiates, kas dar nesventet?  g.gif

mes kai užrašėm, tai škart 100Lt paprašė, daugiau jau tikrai nežadam duot schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 27 gegužės 2014 - 16:02
1oolt, man regis, minimum duodama kiek klausinėjaus, o jau labai tikinti puskė ir visus 3oolt paaukojo biggrin.gif
Atsakyti
Pajudejom uzsakem baznycia ir su vedeju susitikima suderino... Labai dziaugiuos siuo pliusu:)
Atsakyti
QUOTE(Siksta @ 2014 05 27, 15:29)
Sveikos, o sakykit kiek "aukojat" baznyciai per krikstynas? na bent kiek ruosiates, kas dar nesventet?  g.gif

mes ir sakem tik 100 lt bet kadangi pas mus dvigubos tai nutarem 200 duoti
Atsakyti

pas mus dvigubos sakem duosim 150-200lt
Atsakyti
mes irgi 100 galvojam duot
Atsakyti
mes aukojom 100lt., o krikštatėvis dar nuo savęs davė 50lt., tai dviguba auka gavosi.

O senelius dar norėjau į apžvalgos aikštelę nusitempt, tik tiek.
Atsakyti