Sveikos mes jau po didžiosios šventės
Prieš bažnytines apeigas surengėm mini pikniką gamtoje. Pasifotografavom visi, tik mažoji iš pradžių ne nuotaikoj buvo, bet paskui apsiprato ir viskas praėjo smagiai
Vėliau keliavom į bažnyčią, tai krikštukė užmigo bevažiuojant ir pusę krikšto pramiegojo, pabudo, kaip tik prieš vandens pylimą, tai nebuvo sužavėta "galvos plovimo procedūra" schmoll.gif o kai kunigas norėjo skraistę uždėt, tai ji susiko į kamuoliuką ir metė atgal kunigui blink.gif žvakę aišku užpūst kėsinosi biggrin.gif
Lietus užklupo įėjus į bažnyčią, Išties įdomiai atrodė kunigo tariami žodžiai ir juos patvirtinantis stiprus griausmas. Paskui pašventino krikštatėvių dovanas.
Lietus truputį sumaišė planus po krikšto, nes dar buvau planavus seneliams vieną atrakciją lauke.
Teko anksčiau į šventės vietą keliaut, kur mūsų aišku niekas dar nelaukė. Bet personalas labai operatyviai susisuko. Tai ir žaidimus paankstinau kol laukėm.
Tradiciškai spėjom, profesiją, visi pasirašė ir vardus kas spėja ir užklijavom voke. Tada buvau paruošus giminės medį nuo senelių, tai visi šventės dalyviai sudėjo savo piršto antspaudus. Vėliau rašėm pasižadėjimus tik ne mažose kortelėse o nedideliam albume. Vėliau prie pasižadėjimų įklijuosiu ir nuotraukas su kiekvienu šventės dalyviu:) ir dar pasinaudojau "laiko kapsulės" idėja, tai visi ką nors į voką įdėjo. Seneliai aišku būtų norėję žinot iš anksto ir pasiruošt, bet liepiau kratyt piniginių, rankinių turinį ir užkonservuot ko negaila smile.gif
Skraistę pavyko pasiūti visai paprastutę, bet "dvelkiančią senove", žvakę irgi papuošė, tik ne visai kaip norėjau, bet čia jau ne nuo florisčių priklausė, nes kaip supratau rugiagėlių negavo (apie tai buvau perspėta iš anksto).
Tai bendrai viskas super thumbup.gif