Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

as uzsisakiau is cia SPAUSTI smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
as susiduriau su problema del skraistes doh.gif noriu pacios paprasciausios (nes nenoriu išvis aš jo, bet dėl to kad į krikštadėžė ideti noris ) kur jus perkat?
ir ant žvakės papuošimo nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 05 21, 22:24)
Sveikutes  4u.gif
as susiduriau su problema del skraistes  doh.gif noriu pacios paprasciausios (nes nenoriu išvis aš jo, bet dėl to kad į krikštadėžė ideti noris ) kur jus perkat?
ir ant žvakės papuošimo nerandu  doh.gif

Aš tai pirksiu turguj. Gariūnuose gal ir kičas, bet nebrangiai ir pasirinkimas nemažas smile.gif Skraistės kraštelį tik išsiuvinėsiu inicialus ir datą.
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 05 21, 20:24)
Sveikutes  4u.gif
as susiduriau su problema del skraistes  doh.gif noriu pacios paprasciausios (nes nenoriu išvis aš jo, bet dėl to kad į krikštadėžė ideti noris ) kur jus perkat?

as pasiuvau pati.nusipirkau viska tai isejo 24lt uz 2skraistes.dar liko medziagos
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 05 21, 21:24)
Sveikutes  4u.gif

aš turiu panašią bėdą, ne todėl kad nenoriu, o gražios nerandu ax.gif be skraistės nelabai pakrikštysi, nebent visi rūbeliai balti g.gif

Mano naktinė fix idėja persiūt iš savo krikšto baltinių, nes man jie daug gražesni, nei dabar esantys prekyboj ax.gif

O žvakę puošiu gyvom gėlėm, jei jau bus rugiagėlių, bus vainikėlis iš jų aplink žvakę, jei ne tegul floristės suka galvas smile.gif
Atsakyti
as savo didziaja kai krikstyjau, neturejau jokios skaraistes, visiskai balta suknyte buvo. dabar man tos skaraistes irgi nesinori, bus matyt, kokia suknyte rasiu
Atsakyti
O Mes užsisakėme kad nunertu pazystama,is pradziu nesitikejau kad taip graziai atrodys,nors iki galo suknele nebaigta bet jau dabar nuostabiai atrodo.Taip pat nuners skraiste ir galvajuoste smile.gif
Atsakyti
Ačiū kas patarėte dėl krikštynų knygos 4u.gif
Užsisakiau iš čia: http://ordeko.blogspot.com/ . Gal kam pravers rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vengana @ 2014 05 21, 21:24)
Sveikutes  4u.gif

aš skraistės išvis nenoriu... dičkei turėjau megztą, bet per ceremoniją kunigas net neminėjo, kad reik uždėt..
žvakei papuošimo- bandyk į IKI mačernyne gėlių skyrių nueit ax.gif

QUOTE(RutSi @ 2014 05 22, 07:29)
Mano naktinė fix idėja persiūt iš savo krikšto baltinių, nes man jie daug gražesni, nei dabar esantys prekyboj ax.gif

O žvakę puošiu gyvom gėlėm, jei jau bus rugiagėlių, bus vainikėlis iš jų aplink žvakę, jei ne tegul floristės suka  galvas  smile.gif

labai faina dėja dėl skraistės wub.gif o dėl žvakės floristėm labai lengva įgyvendint... pati mąstau kažkuom gyvu puošt...
Atsakyti
Merginos zinau kad ne y tema as cia rasau bet tikrai reikia pagalbos...Sestadienį pirmasis musu Katalėjos gimtaidenis, noriu kazkoky zaidimuka ar kakokia uzduoty duoti sveciam. Nezinau kaip tai paaiskinti bet noretusi kad tai kokia uzduoty atliks per 1metuku gimtadieny sveciai visa tai mergaite gautu 18gimtadienio proga. Padekit labai prasau ir nepykit kad ne apiee krikstynas as o apie gimtadieny. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
gal kuri zino kur galima isigyti 10stikliniu buteliuku sultims?
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2014 05 23, 00:04)
gal kuri zino kur galima isigyti 10stikliniu buteliuku sultims?

o konkreciau? ziurint kokiu reikia, gal su tom paciom sultim nusipirkt ir isegert?
Atsakyti