Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

Man ir kirba mintis del pom pomsu...bandziau daryti pati viena pasidariau ir nebenoriu daryti daugiau biggrin.gif Kur perkate,gal kas padarytu is nariu?
Atsakyti
turiu 25pom ponsu skirtingu dydziu 15ir 25cm baltus,ruzavus ir alyvinius.pirkau is aliexpress.

tema musu peledziukai.siandien pasidariau girlianda beveik.liko tik atdispausdinti ir suklijuoti.fotosesijai reikalingais dalykais rupinasi pati fotografe.

pakvietimus gamina jau daugiau nei menesi.idomu kiek dar reiks lauktu.
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 20, 22:28)

Kokių idėjų turit fotosesijai? Ar imsit kokių detalių- muilo burbulų, balionų... Ko dar?

as irgi apart muilo burbulu ir ballionu nieko daugiau nesugalvoju g.gif dar reiks su fotografe pakalbet, gal ka pasiullys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 20, 20:28)
Šaunuolė, daug darbų atlikta smile.gif
Pompomsus darausi pati iš servetėlių pigiausių, faini gaunas, tai gaunas visai pigiai biggrin.gif bet galiu sau tą leisti, turėdama laiko smile.gif aliexpress'e mačiau 50vnt už 9 eurus, man regis.
Internete daug variantų puošybos pomsais, gal kas patiks smile.gif

Aš tai pakibus virš meniu. Galvoju, kokius užkandžius aperityvui...

Kokių idėjų turit fotosesijai? Ar imsit kokių detalių- muilo burbulų, balionų... Ko dar?

As taip pat bandziau darytis is favorit serveteliu ( gerai gaunasi) o kadangi dar laiko turiu, tai ir pasidarysiu. As jais puosiu pavesine lauke, ir namuose siek tiek.
MAn meniu kolkas paskutinej vietoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O fotosesijai, tai dar pasidarysiu tu pompoms ant kokiu saku pakabinsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif muilo burbulu ir net nezinau ( balionu as kazkodel nenoriu, bet tikriausiai neissivesim be ju sad.gif )

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur03 @ 2014 05 21, 09:33)
As taip pat bandziau darytis is  favorit serveteliu ( gerai gaunasi) o kadangi dar laiko turiu, tai ir pasidarysiu. As jais puosiu pavesine lauke, ir namuose siek tiek.
MAn meniu kolkas paskutinej vietoj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O fotosesijai, tai dar pasidarysiu tu pompoms ant kokiu saku pakabinsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif muilo burbulu ir net nezinau ( balionu as kazkodel nenoriu, bet tikriausiai neissivesim be ju sad.gif )

4u.gif

o kiek pomponu is pakelio serveteliu iseina? gal kokia nuoroda turit kaip gamint?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 05 21, 07:42)
o kiek pomponu is pakelio serveteliu iseina? gal kokia nuoroda turit kaip gamint?

Pakelyje yra 20 serveteliu ( kiekviena turi dar 3 sluoksnius). 1 pompom'sui as naudoju 3 serveteles tai...gaunas 6 pompom. ( gali ir is 4 servetelliu, kuo daugiau sluoksniu tuo grazesnis gaunasi wink.gif )

http://onelittleproj...paper-pom-poms/

Tik kad spalvu skurdokas pasirinkimas , bet ... as pasirinkau, balta, koraline ir svelniai geltona. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 05 21, 09:42)

Vienam pomsui apie 20servetėlių naudoju, kaip gamintis youtube'j pažiūrėjau smile.gif
Servetėlės optima linija mano naudojamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brashkiene:): 21 gegužės 2014 - 09:18
QUOTE(lamur03 @ 2014 05 21, 10:13)
Pakelyje yra 20 serveteliu ( kiekviena turi dar 3 sluoksnius). 1 pompom'sui as naudoju 3 serveteles tai...gaunas 6 pompom. ( gali ir is 4 servetelliu, kuo daugiau sluoksniu tuo grazesnis gaunasi wink.gif )

http://onelittleproj...paper-pom-poms/

Tik kad spalvu skurdokas pasirinkimas , bet ... as pasirinkau, balta, koraline ir svelniai geltona.  blush2.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 05 21, 08:16)

nera uz ka , kad tik MACYTU kaip sakoma wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 05 21, 08:17)
as irgi apart muilo burbulu ir ballionu nieko daugiau nesugalvoju  g.gif  dar reiks su fotografe pakalbet, gal ka pasiullys  g.gif

galima balionų, kokį žaislą pasiimt, va jei lis tai nesmagu būtų, bet kažkas siūlė botus su skėčiu biggrin.gif

tuos pačius pompomsus glima panaudot, padėt ant dekučio g.gif
Atsakyti
Mamos, kur užsakinėjate palinkėjimų knygas? Buvau nusižiūrėjusi vieną auksarankę facebooke, bet pasirodo užsakymų kurį laiką ji nepriima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2014 05 21, 17:20)
Mamos, kur užsakinėjate palinkėjimų knygas? Buvau nusižiūrėjusi vieną auksarankę facebooke, bet pasirodo užsakymų kurį laiką ji nepriima  doh.gif

lelialankis aksesuarai bandykit smile.gif
Atsakyti