Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(draugė_lija @ 2015 02 08, 22:17)
Speju kad DIDELES.... pagal valgiarascio kainas sprendziu. Galima ju puslapyje bent apytiksliai suzinot. Torta vezem savo.

Vat as ir ta speju biggrin.gif na gal reiks bandyti pasiskambinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 02 08, 19:30)
Gal zinote, kokios TonyResort kainos blush2.gif

Didelės biggrin.gif nors tikslių įvardint negaliu..
Atsakyti
Skambinausi i Verkius, tai kaina 15 zm. 803€ g.gif cia tipo all incliusive paketas biggrin.gif kaip manot norma ar daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 02 09, 14:12)
Skambinausi i Verkius, tai kaina 15 zm. 803€ g.gif  cia tipo all incliusive paketas biggrin.gif kaip manot norma ar daugoka g.gif

oho blink.gif daugiau nei 50 euru zmogui, labai daug
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2015 02 09, 17:44)
oho  blink.gif  daugiau nei 50 euru zmogui, labai daug

Nu man ir pasirode daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 05, 18:16)
Oho, drąsiai čia Jūs, už krikštatėvius kalbat  biggrin.gif
Pagal viską tėvai gali būti nesusituokę, tačiau krikštatėviai, jeigu tai pora, būtinai. Tai čia taip turi būt smile.gif o realybėj viskas nuo kunigo priklauso - vienas neleidžia krikštint, jei tėvai be santuokos sakramento, kitas leidžia krikštatėvius imt tuos, kurie gyvena antroj santuokoj, nors pirma buvo sutvirtinta bažnyčioj. Nuo kunigo priklauso, ir aišku mūsų pačių tikėjimo ir noro smile.gif

ne drasiai, tik jau esam pakviesti rugpjuti i ju vestuves baznytines ir mergaites krikstynas 4u.gif nors aisku kol faktas neivyko, teigti kad susituoks 100 proc. negaliu ax.gif

laukiu kvietimu... smile.gif

ir dar neapsisprendziu siutis suknele, pirkti ar nuomotis g.gif vien pasiuvimas pas norima siuveja nuo 70e, pirkti man sudetinga, retai kada randu ko noriu, nuomotis paprasta, bet jei kazkas idomesnio, kainos nuo 100-150 e. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelika @ 2015 02 08, 18:37)
Del krikstateviu, tai skambinausi i vyskupija, sake pageidaujama, kad butu susituoke jei krikstyja pora - t.y. vyras su zmona. Jei atskitai vienas is vienos gimines, kitas is kitos - tai nebutina. BET krikstateviai turi tureti sutvirtinimo sakramenta.

Ką būtina žinoti krikšto tėvams?

Krikšto tėvai turi būti vyresni nei 16 metų ir jau priėmę Krikšto, Sutvirtinimo ir Eucharistijos sakramentus. Jei krikštatėviai vedę, turi būti priėmę ir Santuokos sakramentą.
O siaip sake niekas nereikalauja dokumentu santuokos, sutvirtinimo ir pan., palieka ant sazines smile.gif

Vat šitą mums labai pabrėžė kunigėlis. Bėda ta,, jog krikštatėviai sutvirtinimo neturi. Nu bandysim prasmukti, žinau, jog negerai, bet o ką daryt??

Niekaip dorai nepajudu krištynų organizavimo link. Tik idėjų pamažu prisirankioju internete ir tiek. Kolkas esu tik apsiprendus dėl spalvų. Nenoriu tos tradicinės mėlynos, todėl imsim mint spalvą ir derinsim su sendinta aukso (nežinau kaip kitaip tą svalvą įvardint) ir vietoj baltos bus dar ivoy arba buttermilk. Tokia nei tai balta nei tai gelsva.
MAn spalvos labai daug reiškia.Tada labai lengva pamažu derinti visas smulkmenas.
O visa kita dar po klaustuku dideliu... doh.gif
Atsakyti
Kolkas esu tik apsiprendus dėl spalvų. Nenoriu tos tradicinės mėlynos, todėl imsim mint spalvą ir derinsim su sendinta aukso (nežinau kaip kitaip tą svalvą įvardint) ir vietoj baltos bus dar ivoy arba buttermilk. Tokia nei tai balta nei tai gelsva.
MAn spalvos labai daug reiškia.Tada labai lengva pamažu derinti visas smulkmenas.
O visa kita dar po klaustuku dideliu...  doh.gif

pritariu nuomonei del spalvu. as taip patnenoriu melynos, todel renkuosi zalia (zoles atspalvi), planuoju derinti su ruda ir kuno spalva. na, dar nelabai isivaizduoju, kaip tai atrodys g.gif jusu spalvu derinys patraukliai skamba thumbup.gif
taip pat planuoju naudoti dekoracijoms medi g.gif
Atsakyti
QUOTE(basadore @ 2015 02 10, 14:22)
pritariu nuomonei del spalvu. as taip patnenoriu melynos, todel renkuosi zalia (zoles atspalvi), planuoju derinti su ruda ir kuno spalva. na, dar nelabai isivaizduoju, kaip tai atrodys  g.gif  jusu spalvu derinys patraukliai skamba  thumbup.gif
taip pat planuoju naudoti dekoracijoms medi  g.gif

Mes irgi galvojom apie žalia, bet kažkaip vyras sako per vestuves derinom žalią su alyvine, tai nusprendėm šį kartą kitokias rinktis.
maždaug taip įsivaizduoju kolkas
user posted image
Tik visgi norisi gal kažkokio ryškumo, visgi pavasaris bus...

Beja, labai superinis puslapiukas apie spalvas jų derinius ir t.t.
Atsakyti
o man melyna grazi spalva, noriu berniukisku melynu krikstynu tongue.gif biggrin.gif vieta radom pigiai, baznycia gal pakeisim smile.gif

o siaip gal turit graziu zodziu tetei? Mamoms visko pilna o teciams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 02 08, 20:30)
Gal zinote, kokios TonyResort kainos blush2.gif

Gavau meniu pasiūlymą 15 žmonių, tai su alkoholiu ir 2 desertukais 850eu mirksiukas.gif

Dėl spalvų, ir aš nenoriu tradicinių mėlynų berniukui, todėl žadam daryti geltona-ruda-kreminė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryžiukė @ 2015 02 10, 19:54)
Gavau meniu pasiūlymą 15 žmonių, tai su alkoholiu ir 2 desertukais 850eu  mirksiukas.gif

Dėl spalvų, ir aš nenoriu tradicinių mėlynų berniukui, todėl žadam daryti geltona-ruda-kreminė  ax.gif

Man kai skambinausi sake nuo 25€/zm.

Gal galetumet atsiusti, kaip atrido meniu blush2.gif
Atsakyti