Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 05, 17:16)
Oho, drąsiai čia Jūs, už krikštatėvius kalbat  biggrin.gif
Pagal viską tėvai gali būti nesusituokę, tačiau krikštatėviai, jeigu tai pora, būtinai. Tai čia taip turi būt smile.gif o realybėj viskas nuo kunigo priklauso - vienas neleidžia krikštint, jei tėvai be santuokos sakramento, kitas leidžia krikštatėvius imt tuos, kurie gyvena antroj santuokoj, nors pirma buvo sutvirtinta bažnyčioj. Nuo kunigo priklauso, ir aišku mūsų pačių tikėjimo ir noro smile.gif

Kalbat apie sumas... mm.. aš galvoju duot 70-80 EUR, kadangi bus su mišiom.. mąstau, ar ne per mažai.. gal 100 reiktų, bet mums daugoka..  gal su 80 apsieisim..  g.gif
Papildyta:

O aš tokiu atveju ne uždrausčiau, o gražiai paprašyčiau nedaryt  ax.gif
Papildyta:

Dar faina išnuomot muilo burbulų pūtimo mašiną  smile.gif bet gal batutas geriau..  g.gif  nors esu girdėjus atsiliepimų, kad ant jo šokinėdami daug vaikų susižeidžia, aišku, nežinau, kiek ten tiesos ir rizikos..  unsure.gif
Papildyta:

biggrin.gif gera priežastis atidėt  biggrin.gif abi planuojat?  smile.gif

Na ne mano reikalas bet kodel tokias sumas mokate?
Atsakyti
QUOTE(Mili04 @ 2015 02 05, 19:03)
Na ne mano reikalas bet kodel tokias sumas mokate?

Paklausėt.. g.gif g.gif net ir nežinau... gal dėl to, jog neoficialios "stafkės" vien už krikštą "eina" 100 Lt kaip anksčiau, o jei su mišiom ir vieną vaiką krikština, tai ir apie 200, o kad jau eurai viską apvalina g.gif Galvoju, kad Jūs teisi biggrin.gif perskaičiuosiu smile.gif o čia tuos 100 eur tai man mama įkalbinėja duot. Bet tiek aišku jau tikrai ne... Ačiū, Jūsų klausimas labai laiku ir tikslus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 05, 20:10)
Paklausėt..  g.gif  g.gif net ir nežinau... gal dėl to, jog neoficialios "stafkės" vien už krikštą "eina" 100 Lt kaip anksčiau, o jei su mišiom ir vieną vaiką krikština, tai ir apie 200, o kad jau eurai viską apvalina  g.gif Galvoju, kad Jūs teisi biggrin.gif perskaičiuosiu  smile.gif o čia tuos 100 eur tai man mama įkalbinėja duot. Bet tiek aišku jau tikrai ne... Ačiū, Jūsų klausimas labai laiku ir tikslus  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
bet gal batutas geriau..  g.gif  nors esu girdėjus atsiliepimų, kad ant jo šokinėdami daug vaikų susižeidžia, aišku, nežinau, kiek ten tiesos ir rizikos..  unsure.gif

tikrai taip verysad.gif ir kai nuvykom su trauma priemime isklasem replikas: o dar vienas batutininkas doh.gif
Atsakyti
Del krikstateviu sliubo tai buvo jau daug rasyta - pagr mintis - krikstateviai pasizada vaika padet augint doru kataliku
Tai jei patys gy ena mirtinoje nuodemeje ir tuo dziaugiasi - tai kazkaip kertasi su ju f-jomus wink.gif

Pernai vasara krikstynu pietus turekom TonyResort - nerealu! Skanu grazu, oras paditaike geras rai ir maudedi sveciai... tik ten salyteje iki 15 zmoniu
Papildyta:
O del natutu - turim daugiau nei 5meyus - tfu tfu tfu niekad ne vienas nesusizeide, nes yra tinklas ir TAISYKLES.
as apie pripuciama pili vis svaigstu.. bet kaip ora uzsisakyti?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuos i jusu buri, musu svente numatyta birzelio 13 d. Su kunigu suderinta ir fotografus turiu, didelis klausimas kaip rasti kavinuke aplink Veisiejus, Druskininkus, Lazdijus... pati esu is pakaunes ten pazystsmu neturiu sad.gif noreciau mazos sales bus apie 20 zmoniu, kur galetume papietauti ir suvalgyti torta su kava, pabendrauti, kokioms 3 val...
Atsakyti
Pas mus nors dar visiškai neaišku kada bus krikštynos - faktas tik kad jos bus smile.gif bet pasirodysiu ką jau esu nusipirkusi krikštynoms smile.gif užsikabinau nat Aliezpress.com blush2.gif
čia knygų skirtukai, bus kaip priedas prie dovanėlių šventės svečiams
http://s.click.aliex...m/klk/JQnQ7Y3z3

stiklinių papuošimai - angelai
http://www.aliexpres...=63105879925457

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo draugė_lija: 08 vasario 2015 - 15:28

biggrin.gif gera priežastis atidėt  biggrin.gif abi planuojat?  smile.gif

Kaip cia pasakius, viskas Dievo rankose smile.gif Pirmagime atkeliavo tik po 5,5 metu, tai neaisku kiek ilgai reikes laukti su antru smile.gif Sese tai neplanuoja dar, bet gi buna netyciuku smile.gif Modeliuku vis pasiieskau smile.gif
Atsakyti
Del krikstateviu, tai skambinausi i vyskupija, sake pageidaujama, kad butu susituoke jei krikstyja pora - t.y. vyras su zmona. Jei atskitai vienas is vienos gimines, kitas is kitos - tai nebutina. BET krikstateviai turi tureti sutvirtinimo sakramenta.

Ką būtina žinoti krikšto tėvams?

Krikšto tėvai turi būti vyresni nei 16 metų ir jau priėmę Krikšto, Sutvirtinimo ir Eucharistijos sakramentus. Jei krikštatėviai vedę, turi būti priėmę ir Santuokos sakramentą.

O siaip sake niekas nereikalauja dokumentu santuokos, sutvirtinimo ir pan., palieka ant sazines smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelika: 08 vasario 2015 - 17:42
QUOTE(draugė_lija @ 2015 02 07, 18:29)
Del krikstateviu sliubo tai buvo jau daug rasyta - pagr mintis - krikstateviai pasizada vaika padet augint doru kataliku
Tai jei patys gy ena mirtinoje nuodemeje ir tuo dziaugiasi - tai kazkaip kertasi su ju f-jomus wink.gif

Pernai vasara krikstynu pietus turekom TonyResort - nerealu! Skanu grazu, oras paditaike geras rai ir maudedi sveciai... tik ten salyteje iki 15 zmoniu
Papildyta:
O del natutu - turim daugiau nei 5meyus - tfu tfu tfu niekad ne vienas nesusizeide, nes yra tinklas ir TAISYKLES.
as apie pripuciama pili vis svaigstu.. bet kaip ora uzsisakyti?

Gal zinote, kokios TonyResort kainos blush2.gif
Atsakyti
Mes su vyru krikštijom, nesame susituokę bažnyčioje. Kunigas nebuvo lb patenkintas, bet. Sakė reikia susituokti 5 metų laikotarpyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 02 08, 08:30)
Gal zinote, kokios TonyResort kainos blush2.gif

Speju kad DIDELES.... pagal valgiarascio kainas sprendziu. Galima ju puslapyje bent apytiksliai suzinot. Torta vezem savo.
Atsakyti