Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(jowiciukas @ 2015 02 01, 17:16)
Labukas, musu reikalai irgi pajudejo. Vakar atsiunte pavyzdius kvietimu ir stalo korteliu. Dabar belieka kavine rasti. Yra nemazai variantu, bet issirinkti sunkiausia.

Laba diena, matau, kad Jūs iš Kauno, tai noriu paklaust iš kokių kavinių renkatės krikštynom? 4u.gif Mes ir planuojam krikštinti savo mažiuką, gegužės men, ir net neisivaizduoju kokią kavinę rinktis/ pasirinkti..
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 02 02, 12:53)
Laba diena, matau, kad Jūs iš Kauno, tai noriu paklaust iš kokių kavinių renkatės krikštynom? 4u.gif  Mes ir planuojam krikštinti savo mažiuką, gegužės men, ir net neisivaizduoju kokią kavinę rinktis/ pasirinkti..

Mūsų vienų draugų buvo "Katpėdėlėj", visai nieko. Tik dabar "užkrito", kaip vadinas ta vieta.. hu, nuo HEso reikia į dešinę pusę pasukt smile.gif Kiek žinau, kaina nebloga buvo, maistas skanus, ir vieta nuošalesnė, ne centras..
Papildyta:
QUOTE(denyxe @ 2015 02 02, 10:59)
Sveikos!!

mes planuojam labai kukliai su atimiausiais zmonem.. ir man dabar kilo klausimas.. vaziuosim i kavine, kur busim rezervave staliuka, papuose balionais, drugeliais ta musu patalpele.. o kaip su maistu?? ar uztenka tik karsto? ar ji sakyt iskart, ar tegul patys zmones uzsisako ka nori? ar reikia saltu??? na, mes planuojam kad kavinej praleisim kokias 3 val.. papietausim, torciuko, kavytes.. gal sampano po taure..  g.gif

Patarčiau užsakyt viską iš karto. Pirma karštas, paskui minimaliai kokių užkandžių, salotų, tada kava ir tortas smile.gif

Ai, dar kur žiauriai faina kavinė Kaune - lyg ir Žaliajame pasaže įsikūrus, Savanoriuose. Pora kartų šventėse buvau, labai patiko!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukste.rima: 02 vasario 2015 - 14:36
Sveikos, kas kokias kavines renkatės Vilniuje? Kad būtų vaikams ten kažkokios veiklos ir pan.?
Atsakyti
QUOTE(paukste.rima @ 2015 02 02, 15:42)
Mūsų vienų draugų buvo "Katpėdėlėj", visai nieko. Tik dabar "užkrito", kaip vadinas ta vieta.. hu, nuo HEso reikia į dešinę pusę pasukt smile.gif Kiek žinau, kaina nebloga buvo, maistas skanus, ir vieta nuošalesnė, ne centras..
Papildyta:

Patarčiau užsakyt viską iš karto. Pirma karštas, paskui minimaliai kokių užkandžių, salotų, tada kava ir tortas smile.gif

Ai, dar kur žiauriai faina kavinė Kaune - lyg ir Žaliajame pasaže įsikūrus, Savanoriuose. Pora kartų šventėse buvau, labai patiko!

čia turbut turit galvoje "Migdolą" savanorių pr.
Dar būtų įdomu sužinoti, kiek kainuoja kavinėj daryt krikštynas, gal kuri mamytė pasidalintų patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 02 02, 12:53)
Laba diena, matau, kad Jūs iš Kauno, tai noriu paklaust iš kokių kavinių renkatės krikštynom? 4u.gif  Mes ir planuojam krikštinti savo mažiuką, gegužės men, ir net neisivaizduoju kokią kavinę rinktis/ pasirinkti..

Laba diena, daug variantu yra tik reikia apsispresti, noriu ir vidu apziureti kaip ten kas. Vienas is variantu berneliu uzeiga Silainiuose. Dar galvoju pas ponia Budriene. Seni vartai vilioja. Kavine Tinklas. Dar yra tu kavinukiu Garliavoj, tai reikes sest kuria diena ir pavazineti, pasiklausineti.
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2015 02 02, 18:12)
Laba diena, daug variantu yra tik reikia apsispresti, noriu ir vidu apziureti kaip ten kas. Vienas is variantu berneliu uzeiga Silainiuose. Dar galvoju pas ponia Budriene. Seni vartai vilioja. Kavine Tinklas. Dar yra tu kavinukiu Garliavoj, tai reikes sest kuria diena ir pavazineti, pasiklausineti.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Garliavoje yra Klajūnė, apie šitą aš ir galvojau, manau ten nebus labai brangu.
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 02 03, 09:19)
Ačiū už atsakymą 4u.gif 
Garliavoje yra Klajūnė, apie šitą aš ir galvojau, manau ten nebus labai brangu.

Atrase Budriene man, tai brangoka pas ja. Sake maistas zmogui nuo 30 euru o puosimas jau pagal susitarima, tai ir nuluptu nemazai. Ieskom toliau smile.gif Jei ka suzinom apie kainas paskelbiam smile.gif Bus lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jowiciukas @ 2015 02 03, 11:33)
Atrase Budriene man, tai brangoka pas ja. Sake maistas zmogui nuo 30 euru o puosimas jau pagal susitarima, tai ir nuluptu nemazai. Ieskom toliau smile.gif Jei ka suzinom apie kainas paskelbiam smile.gif Bus lengviau smile.gif

tai jau tikrai, kad labai daug 30 eur. Aga, kai ką sužinosit, viską skelbkit 4u.gif lauksiu naujienų, labai labai smile.gif
dar turiu klausimėlį.. o Jūs planuojat ilgesnį pasisėdėjimą kavinėj, taip? neporai valandų kaip suprantu?
Papildyta:
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 02 03, 11:42)
tai jau tikrai, kad labai daug 30 eur. Aga, kai ką sužinosit, viską skelbkit  4u.gif  lauksiu naujienų, labai labai  smile.gif
dar turiu klausimėlį.. o Jūs planuojat  ilgesnį pasisėdėjimą kavinėj, taip? neporai valandų kaip suprantu?

Ir dar klausimėlis? ax.gif kiek reikia duoti pinigėlių kunigui? ax.gif
Atsakyti
Mes užsisakėm kavinėj Laumes peda Kaune. Zmogui 20 euru, bet maisto sakė užtektinai ir l.skanus. Man ten patiko ir aplinka, šalia parkas, nuosali vieta. Galima švesti lauke ( yra pavėsinė ) arba viduje.
Atsakyti
pas mus per krikstynas kunigui duodavo 50 Lt, krikstynos bendros, ne vienas vaikas krikstijamas smile.gif

antros krikstynos, plius dvieju vaiku kriksto mama esu ir jiems beveik viska ruosiau, tai dabar atrodo kaip ir lengviau, bet kartu ir norisi kazkaip biski idomiau, kad nesikartotu smile.gif bet laikrastukas bus, patinka man sis reikalas tik reik kad nesikartotu tekstas smile.gif Kadangi balandis, ale atgimsta gamta, galvoju pamerkti katik prasiskleidusiu akeleiu ir ant ju kad zmones segtukus dekoruotus prisegtu uzrase palinkejima, kazin kaip ziuretusi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 02 03, 10:46)
tai jau tikrai, kad labai daug 30 eur. Aga, kai ką sužinosit, viską skelbkit  4u.gif  lauksiu naujienų, labai labai  smile.gif
dar turiu klausimėlį.. o Jūs planuojat  ilgesnį pasisėdėjimą kavinėj, taip? neporai valandų kaip suprantu?
Papildyta:
Ir dar klausimėlis?  ax.gif  kiek reikia duoti pinigėlių kunigui?  ax.gif

Taip planuojam ilgesni, nuo kokiu 2 iki vakaro 21-22 val. Mes dvieju vaiku kriksto teveliai, tai po 100 lt kunigui davem. Nematau reikalo duoti daugiau uz 15 min ceremonija.

QUOTE(Ingbri @ 2015 02 03, 12:15)
Mes užsisakėm kavinėj Laumes peda Kaune. Zmogui 20 euru, bet maisto sakė užtektinai ir l.skanus. Man ten patiko ir aplinka, šalia parkas, nuosali vieta. Galima švesti lauke ( yra pavėsinė ) arba viduje.

Reikes ir mum cia pavaziuoti paziureti smile.gif
QUOTE(_chery_ @ 2015 02 03, 13:14)
pas mus per krikstynas kunigui duodavo 50 Lt, krikstynos bendros, ne vienas vaikas krikstijamas smile.gif

antros krikstynos, plius dvieju vaiku kriksto mama esu ir jiems beveik viska ruosiau, tai dabar atrodo kaip ir lengviau, bet kartu ir norisi kazkaip biski idomiau, kad nesikartotu smile.gif bet laikrastukas bus, patinka man sis reikalas tik reik kad nesikartotu tekstas smile.gif Kadangi balandis, ale atgimsta gamta, galvoju pamerkti katik prasiskleidusiu akeleiu ir ant ju kad zmones segtukus dekoruotus prisegtu uzrase palinkejima, kazin kaip ziuretusi  blush2.gif  biggrin.gif

Nuostabi ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2015 02 03, 11:46)
Ir dar klausimėlis?  ax.gif  kiek reikia duoti pinigėlių kunigui?  ax.gif

pas mus dauguma duodavo 100lt, bet eurais manau duosim 50eu smile.gif
Atsakyti