Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

sveikutės,

planuojam ir mes jau sūnelio krikštynas balandžio mėn.
Su kunigu sutarta, vieta krikštynoms surasta, muzikantai užsakyti.
Norėčiau jungtis prie jūsų smile.gif gal būtų galima gauti prisijungimo duomenis, gal rasčiau ką tinkamo? Labai palengvintumėte mano rūpesčius smile.gif Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi. Tik ar nereiktų naujos temutės mums užsivesti? smile.gif)).
Atsakyti
QUOTE(Chill! @ 2015 01 12, 20:41)
Aš irgi jungiuosi. Tik ar nereiktų naujos temutės mums užsivesti? smile.gif)).

turbūt kad reiktų naujos temos... smile.gif
Atsakyti
Mergaites, kam jums nauja tema ? sita dar nebaigta ax.gif
Tiesiog dar neprasidejo krikstinu bumas, tik vienas kitas krikstija, tai mazai kas raso smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kol įsisiubuos švenčių maratonas paaigsite ir šitą. Naujos neužvesim, kol nepabaigsim šitos.
Atsakyti
Sveikos! Jungiuosi prie jūsų. Dar daug kas neaišku, bet jau pradedu planuotis. Bus antro vaiko krikštynos, tai truputi lengviau viskas.
Atsakyti
QUOTE(Airūna @ 2015 01 17, 00:57)
Sveikos! Jungiuosi prie jūsų. Dar daug kas neaišku, bet jau pradedu planuotis. Bus antro vaiko krikštynos, tai truputi lengviau viskas.

Tai man toks iškart klausymas iškilo. Ko nebedarytum antrą kartą?
Atsakyti
Ir mes planuojamės šiemet krikštynas 4u.gif Gegužės mėnesį smile.gif
Atsakyti
Sveikos. krikstysim ir mes, norėčiau jungtis smile.gif turim sale, vieta, muzikantus, tortas uzsakytas, kvietimai išdalinti. dabar sales dekoras sukas galvoj, ka rengtis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, krikstynu planuotojos smile.gif siemet planuojame krikstyti savo antra vaikuti. dabar renkuosi informacija ir bandau susidelioti mintis, ko noriu, ir ko ne. buvo klausimas, ko nedaryciau antra karta - tai va, pirma dukra krikstijant fotosesija dareme salone, si karta fotografus planuoju uzsisakyti. taip pat noriu daryti krikstynas geguzes-birzelio menesi, nes vidurvasari gali buti per karsta (dukra krikstijome liepos men. buvo tokia karsta diena jog prakaitai varvejo, visi buvo susile, supluke, tikrai nenoreciau tokios karstos dienos ir si syki, nors oro nepasirinksi biggrin.gif)
Atsakyti
Ir mes planuojam pavasari sia svente smile.gif
Atsakyti
Labukas, mes savo dukryte krikstinsim 2015 07 25. Dabar tik galvoju del vietos, sodyba ar seip kokia kavinuke. Zmoniu 20. Patys artimiausi mums zmones. Delioju ir pliusus ir minusus. Bus daug vaiku, tai ka jiem toj salej veikti. Jei sodyba, tai lauke galetu dukti. Aisku bus samdomas personazas uzimti vaikus. Bus ir visai maziuku vaiku iki metu laiko. Ka patartumet? Ar kas Kaune, Kauno raj nuomotu sodyba vienai dienai tokiam mazam skaiciui zmoniu viduri sezono?
Atsakyti