Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(MonikisSs @ 2014 05 18, 11:38)
mes uzsidejom 2 pliusus didelius

thumbup.gif su pliusais 4u.gif
mūsų krikšto dieną bus įšventinimas į kunigus, tai net raštinės darbuotojai buvo kilęs klausimas ar bus kas pakrikštys g.gif bet ceremonija įvyks mūsų pasirinktu laiku

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 05 18, 13:30)
Mums jokių kursų lankyt nereikia  g.gif

mes ir prieš 4 metus nelankėm kursų, bet gal todėl kad mažoj kaimo bažnyčioj tuokėmės ir gavom daug savarankiškai literatūros studijuot g.gif

Radau mano akims tobulą skraistę tik kad kaina netobula verysad.gif nusipirkau atlaso eisiu siuvančių draugių zyst, kad pagelbėtų smile.gif ax.gif arba naudosiu savo krikšto rūbą.
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 05 18, 14:59)
mes ir prieš 4 metus nelankėm kursų, bet gal todėl kad mažoj kaimo bažnyčioj tuokėmės ir gavom daug savarankiškai literatūros studijuot

Manau, nuo kunigo priklauso, mes Trakų bažnyčioj būsim. Ten kunigas jokių problemų nekėlė ir dėl to, kad vyras sentikis, o aš katalikė, vistiek palaimins.
Atsakyti
o mums sake reik butinai lankyt suzadetiniu kursus, berods 5 savaites, karta per savaite apie 2 val reik eit I paskaiteles ir butinai abiems verysad.gif kad butu kokia galimybe per diena viska isklausyt, tikrai sutiktumem visa diena atsedet ten, bet sake tokios galimybes irgi ner unsure.gif

ryt bandysiu nueit uzsirasyt makiazui ir sukuosenai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 05 18, 11:38)

o baznytines santuokos ir mes noretumem, bet teks dar palaukt, ner kada kursu lankyt  verysad.gif  B dirba uzsieny, grizta namo kas 8 savaites, pabuna 2 savaites ir vel isvaziuoja, tai nesigauna niekaip mums kolkas  verysad.gif

mes srautiniuose kursuose buvom, tai niekas ten neziurejo ar dviese ar vienas eini, taip kai nori viskas imanoma mirksiukas.gif

mes nusprendem neimti pirties, bandysim uzsukt vakareli kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Stai mes jau ir po sventes!:) Viskas praejo super, oras buvo kaip uzsakytas. Smagiai pasifotografavom Bernardinu sode.
Tema buvo vejo maluneliai.
Atsakyti
QUOTE(anaya @ 2014 05 18, 22:53)
mes srautiniuose kursuose buvom, tai niekas ten neziurejo ar dviese ar vienas eini, taip kai nori viskas imanoma mirksiukas.gif

pas mus miestellis mazas tai nepavyktu vienai prasmukt. zodziu,kai sugalvosim kitakart kad sliuba imt, reiks gal bandyt I Klaipeda vaziuot, gal tikrai ka susitarsim g.gif dabar jau susitaikiau su ta mintim rolleyes.gif

man prasidejo krikstynu kosmarai doh.gif sapnavau, kad isauso krikstynu rytas o as neturiu ka apsirengt lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
Sveikutes planuotojos. Noreciau prisijungti prie jusu burio. KEtiname krikstinti abi mergaites vienu metu liepos men 4u.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 05 18, 18:11)
o mums sake reik butinai lankyt suzadetiniu kursus, berods 5 savaites, karta per savaite apie 2 val reik eit I paskaiteles ir butinai abiems  verysad.gif  kad butu kokia galimybe per diena viska isklausyt, tikrai sutiktumem visa diena atsedet ten, bet sake tokios galimybes irgi ner  unsure.gif

vyro giminaičiai vasarą tuokiasi, tai mergina viena kursus praėjo, nes vaikinas užsienį dirba, bet čia Kaune.
o kursus gali lankyt kokiam nori mieste, bažnyčiai tik pažyma svarbu. Ar jau ir šitas pasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(RutSi @ 2014 05 18, 14:59)
Radau mano akims tobulą skraistę tik kad kaina netobula verysad.gif

wacko.gif nu ir kaina
Atsakyti
mes jau baigiam kursus atvaiksciot, apie menesi truko, karta per sav. po valanda laiko. Siandien buvau viena, niekas ten per daug grieztai neziuri, buna tokiu po viena smile.gif
Atsakyti
uzsirasiau sukuosenai, makiazui, manikiurui thumbup.gif sumokejau uzstata uz sale thumbup.gif dabar fb uzsisakiau kvietimus thumbup.gif ir pasiule pom pomsu, kazi kiek ju reiktu? kas darotes/perkat tai kiek daugmaz vienetu? blush2.gif 4u.gif nes suprantu, kad 3 kokiu nepakabinsi, bet ar uzteks kokiu 20? sale didele. arba, kad nebutu per daug, nu neisivaizduoju kiek anu gali reiket doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 05 20, 21:06)
uzsirasiau sukuosenai, makiazui, manikiurui  thumbup.gif  sumokejau uzstata uz sale  thumbup.gif  dabar fb uzsisakiau kvietimus  thumbup.gif  ir pasiule pom pomsu, kazi kiek ju reiktu? kas darotes/perkat tai kiek daugmaz vienetu?  blush2.gif  4u.gif nes suprantu, kad 3 kokiu nepakabinsi, bet ar uzteks kokiu 20? sale didele. arba, kad nebutu per daug, nu neisivaizduoju kiek anu gali reiket  doh.gif  blush2.gif

Šaunuolė, daug darbų atlikta smile.gif
Pompomsus darausi pati iš servetėlių pigiausių, faini gaunas, tai gaunas visai pigiai biggrin.gif bet galiu sau tą leisti, turėdama laiko smile.gif aliexpress'e mačiau 50vnt už 9 eurus, man regis.
Internete daug variantų puošybos pomsais, gal kas patiks smile.gif

Aš tai pakibus virš meniu. Galvoju, kokius užkandžius aperityvui...

Kokių idėjų turit fotosesijai? Ar imsit kokių detalių- muilo burbulų, balionų... Ko dar?
Atsakyti