mes irgi jau po krikstynu. diena buvo karstoka. tai po ceremonijos, fotosesijos perengiau maziuke. pacios ir greit issokome is aukstakulniu
dar uz 3sav maziukes 1m tikiuosi ir kukliai pasidaryti, nes kriksto tevai islekia bus i uzsieni.
QUOTE(Meggyy @ 2014 05 17, 07:07)
Sveikos Merginos ir ne tik... Turiu scenariju visa su senesneis paprociais mergaites krikstynu,jei kuri noretumet galiu atsiusti y el.pasta. Su labai daug yvairiausiu zaidimu.
as noreciau poz.jolanta@gmail.com
QUOTE(AnetaS @ 2014 06 03, 12:57)
Jei ne sunku ir ne gaila, aš irgi labai norėčiau to scenarijaus i aneta.stankeviciute@gmail.com.
Ačiū
Ačiū
as taip pat noreciau aciu poz.jolanta@gmail.com
Sveikos planuotojos
Gal zinote, kokio dydzio auka skiriama baznyciai uz krikstynu ceremonija? Krikstysime Bernardinu baznycioje Vilniuje.
Gal zinote, kokio dydzio auka skiriama baznyciai uz krikstynu ceremonija? Krikstysime Bernardinu baznycioje Vilniuje.
QUOTE(dancja @ 2014 08 05, 08:16)
Gal yra kas iš varėnos ar alytaus, ir galėtų patarti kur krikštynų tortą užsakinėt?
Na gerai, apie tą kraštą visiška tyla tai gal kas nors ką nors gali rekomenduoti vilniuje? man reikia, kad būtų galima užsakyti savo sugalvotą, o ne iš katalogo
QUOTE(dancja @ 2014 08 06, 13:31)
Na gerai, apie tą kraštą visiška tyla tai gal kas nors ką nors gali rekomenduoti vilniuje? man reikia, kad būtų galima užsakyti savo sugalvotą, o ne iš katalogo
Vilniuje daug kas padarys pagal foto ir bijola ir mazojo ragaine.pastaroji darys man torta.
Dar yra fb liucijos hobis,kuri kepa grazius tortus.paziurek daugybe groziu.ji berods is lazdynu
QUOTE(just me @ 2014 08 03, 21:35)
Tiesa tie verinukai tikrai praverte baznycioj kol kunigas kalbejo maziukui buvo ka veikt
Bet kas taip praverčia: ir mėgiamas žaisliukas, ir gėlės, ir net batukas nuo kojytės... )) O yra šiaip vaikučių, kuriem viskas įdomu, ir kurie, turėdami laisvas rankytes, bando viską paliest ir patikrint: kunigo rūbą, krikštamotės pakabuką, akinius, žvakę ir t.t.
QUOTE(dancja @ 2014 08 06, 20:07)
Bijola nedaro pagal užsakymą, į ragainės užsakymų skyrių nepavyko prisiskambinti, išsiunčiau el. paštu, laukiu žinių
Kaip tai nedaro? As pas juos visad uzsakineju vaiku gimtadieniams. Ir Elguvoj daro ko paprasai
QUOTE(hi (: @ 2014 08 06, 21:56)
Bet kas taip praverčia: ir mėgiamas žaisliukas, ir gėlės, ir net batukas nuo kojytės... )) O yra šiaip vaikučių, kuriem viskas įdomu, ir kurie, turėdami laisvas rankytes, bando viską paliest ir patikrint: kunigo rūbą, krikštamotės pakabuką, akinius, žvakę ir t.t.
As specialiai imantru verini buvau uzsisegusi bet auskarai pasirode idomesni.... o fotosesijai tai sauja mazu sausainiu pasiruosiau
Sveikutes
Mergaites labai atsiprasau,kad taip isiterpsiu. Buvau suradusi 10 isakymu
kriksto teveliams ir seneliams ,bet neissisaugojau,o dabar vat vartau visas temutes ir neberandu Gal kuri turit issisaugojusi? Buciau labai dekinga
kriksto teveliams ir seneliams ,bet neissisaugojau,o dabar vat vartau visas temutes ir neberandu Gal kuri turit issisaugojusi? Buciau labai dekinga
QUOTE(dancja @ 2014 08 07, 08:07)
Bijola nedaro pagal užsakymą, į ragainės užsakymų skyrių nepavyko prisiskambinti, išsiunčiau el. paštu, laukiu žinių
Elguva mums torta pagal uzsakyma dare, bet ner lb grazu pas juos. uztat daro ir mazus tortus ir tik pries kelias dienas uzsakyt reik. skanu
QUOTE(viva 37 @ 2014 08 07, 11:27)
Sveikutes
Krikštatėviams
1.Mylėkite ir branginkite krikštadukrą ( krikštasūnį), kad jau įsivėlėte į šį reikalą.
2.Padėkite tėveliams... dorai užauginkite
3.Patarkite, iškilus problemoms dėl meilės reikaliukų (kai paūgės truputį).
4.Kartą per pusę metų praleiskite kartu dieną: išradingai, naudingai, linksmai...
(vaikui irgi turėtų būti linksma).
5.Nesišvaistykite pažadais, nes juos reikės ištesėti.
6.Moksleivei padėkite paruošti pamokas ir pasidaryti šperų.
7.Švęskite kartu šventes, net ir po 50 metų.
8.Nepamirškite dovanoti dovanų
9.Nelepinkite saldumynais,nes gausite sąskaitą už dantų gydymą.
10. Labai nepykite už iškrėstas išdaigas, nes nervinimasis kenkia grožiui ir
sveikatai.
10 įsakymų krikštatėviams 2var
1. Mano atvaizdą privalote pasikabinti matomiausioje savo namų vietoje;
2. Mylėti ir branginti mane, kaip savo vaiką;
3. Nepamirškite mano gimtadienių ir kitų man svarbių dienų, nes privalėsite sveikinti ir dovanoti dovanas;
4. Ginsite mane visose gyvenimiškose situacijose, net ir tose, kai reiks ką nors nuslėpti nuo tėvų;
5. Taupykite pinigus mano būsimoms užgaidoms ir norams įgyvendinti;
6. Nepamirškite, kad ir aš pretenduoju į Jūsų turtą;
7. Jau šiandien dairykitės man žmonos, kad turėčiau pasirinkimą iš daugelio variantų;
8. Turėsite mane ugdyti ir mokinti, o tam geriausias būdas - ekskursijos;
9. Nesišvaistykite pažadais, nes juos reikės ištesėti.
10. Mylėkite mane taip stipriai, kad šią meilę jaustų visi esantys aplinkui
Įsakymai seneliams
1. Mylėkite, gerbkite ir visada mane lepinkite.
2. Kartą per mėnesį nueikite kartu į miesto parką.
3. Išmokykite mane smagių ir gražių žaidimų.
4. Padėkite mano tėveliams mane auginti kultūringu ir protingu žmogumi.
5. Kartą per savaitę pasiimkite mane pas save, kad mano tėveliai galėtų pabūti dviese, nueiti į kiną.
6. Neduokite lengvai pinigėlių mano smulkioms išlaidoms, nes aš nežinosiu pinigų vertės ir užaugsiu godi.
7. Kartu leiskime laiką linksmai, smagiai ir žaismingai.
8. Skaitykite man pasakėlių prieš miegelį.
9. Visada laukite manęs pas jus atvykstant, nes atvykusi padovanosiu jums savo šypsenėlę.
10. Per mano gimimo dienas, ir kitas man svarbias šventes, nustebinkite mane smagiomis dovanėlė
Mes, Augustės seneliai, savo valia, apakę iš meilės anūkei, visų čia dalyvaujančių akivaizdoje pasižadame:
1. Kad ir kas benutiktų, nepamiršti, vaikai turi būti švarūs ir laimingi.
2. Pasižadame nepykti, kai Augustė riebaluotais pirštais nučiupinės namų sienas, žemėtom kojytėm nutrepsės per ką tik išsiurbtus kilimus ar išplautas grindis, kai norėdama nusiskinti obuolį nulauš visą šaką.
3. Pasirūpint, kad kiekvieną žiemą Augustė turėtų skanios uogienės, gardžių kompotų, ir, aišku, bent dvi poras vilnonių kojinių.
4. Be jokių atsikalbinėjimų prižiūrėti Augustę savaitgaliais, švenčių dienomis, per jos tėvelių ir krikštatėvių atostogas.
5. Smulkioms išlaidoms duoti ne metalinių, o popierinių pinigų: lengviau nešti iki parduotuvės. Jei į parduotuvę eisime kartu, tai leisime pinigėlius pripildydami vežimą.
6. Mylėti, sugoti, tausoti, būti itin švelniems ir negailėti šokolado.
7. Būti tikrais seneliais ir lepinti anūkėlę!