Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(Mili04 @ 2014 07 31, 09:49)
Tai gal jie taip ir galvoja jog pabus baznycioj ir viskas skirstysites savais keliais. Tokiu atveju jeictaip abejingai tai nenusileisciau vyrui ir imciau kitus.

kadangi tai vyro brolis su žmona, tai gal geriau aš tiesiog pati daugiau paplanuosiu smile.gif Na, tikiuosi, kad toks požiūris nesugadins mūsų šventės g.gif
Atsakyti
QUOTE(dancja @ 2014 07 31, 07:49)
Kad labai iš anksto prašėm, dar nebuvo jokių minčių, jiems irgi nekilo jokių klausimų...vakar pasiūliau susitikti iš anksto apkalbėt, tai atsakė, jog užteks bažnyčioj susitikt...ech, nelabai man patinka toks variantas, bet vyras užsispyręs nori, kad jie būtų  doh.gif

Tai belieka pačiai pasidaryti, ko norite.

O imti kitus krikštatėvius vien dėl to, kad jie kažkokios programos neruošia... Man būtų ne tai svarbiausia. Svarbu, ar jie myli vaiką, bendrauja su juo, domisi ir t.t. Bet čia man. Pas mus ir nebuvo nieko pramoginio (kalbu apie laikraščius, dovanas, pažadus, košytes ir t.t.), krikštatėviai iš anksto mano nuomonę žinojo (nors ir jie tam pritarė), nes man tai neaktualu, svarbiausia buvo krikštas. Bet pas mus ir baliaus nebuvo, tik piknikas, nei alkoholio. ax.gif
O jei jau labai kažko būčiau norėjusi, tai ir būčiau pasidariusi ar konkrečiai krikštatėviams pasakiusi.

P.S. Čia tik mano požiūris ir nuomonė. Niekam asmeniškai netaikoma.
Atsakyti
QUOTE(dancja @ 2014 07 31, 11:57)
kadangi tai vyro brolis su žmona, tai gal geriau aš tiesiog pati daugiau paplanuosiu smile.gif Na, tikiuosi, kad toks požiūris nesugadins mūsų šventės  g.gif

pas mus ta pati situacija, nors krikstateviai extra buvo pakviesti tai nerodo jokio noro mums padet. sako mes skirsim 300 lt tai i ta suma turim itilpt. o as su dviem pametinukais darbuojuos ruosiuos... ai... nelaiku ta mano sesute pastojo blush2.gif

sveikos

kas krikstyjat siauliuose parasykite kokiose sodybose ir kokios kainos. mat drauge labai prase o as zinau tik apie kelme visas sodybas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2014 07 31, 11:03)
Tai belieka pačiai pasidaryti, ko norite.

O imti kitus krikštatėvius vien dėl to, kad jie kažkokios programos neruošia... Man būtų ne tai svarbiausia. Svarbu, ar jie myli vaiką, bendrauja su juo, domisi ir t.t. Bet čia man. Pas mus ir nebuvo nieko pramoginio (kalbu apie laikraščius, dovanas, pažadus, košytes ir t.t.), krikštatėviai iš anksto mano nuomonę žinojo (nors ir jie tam pritarė), nes man tai neaktualu, svarbiausia buvo krikštas. Bet pas mus ir baliaus nebuvo, tik piknikas, nei alkoholio.  ax.gif
O jei jau labai kažko būčiau norėjusi, tai ir būčiau pasidariusi ar konkrečiai krikštatėviams pasakiusi.

P.S. Čia tik mano požiūris ir nuomonė. Niekam asmeniškai netaikoma.

drinks_cheers.gif juk krikstateviai ne sventes organizavimui imami:) jie neprivalo kazko ruost:) ir as manau svarbiausia meile ir bendravimas
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 07 30, 10:04)
Šiaip smalsumas - kiek laiko gaudėt?  bigsmile.gif

sventem ten MB gimtadieni, zvejyba truko 10-30 s smile.gif turiu nufilmavusi biggrin.gif

QUOTE(dancja @ 2014 07 30, 19:49)
Kad labai iš anksto prašėm, dar nebuvo jokių minčių, jiems irgi nekilo jokių klausimų...vakar pasiūliau susitikti iš anksto apkalbėt, tai atsakė, jog užteks bažnyčioj susitikt...ech, nelabai man patinka toks variantas, bet vyras užsispyręs nori, kad jie būtų  doh.gif

Na tai pirma su vyru sutarkit - kokiu apskritsi norit JUS krikstynu ( ne apie kokias SM skaitet o kokios jums artimos biggrin.gif ) jei norit it yikites krikststeviu indelio - imat telefona ir tiesiai sviesiai sakot - mes norim kad jus paruostumet zaidimus-drabuzius-papuosimus-tikimes smagios pramogos.
Pries pora sav krikstijom sunena - tsi tiesiai paklausiau, mama tiesiai atsqke- tikiuos pateisinau viltis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2014 07 30, 21:04)
Šiaip smalsumas - kiek laiko gaudėt?  bigsmile.gif

Šešiolikai žmonių gaudėm apie pusvalandį. Su meškerėm nekibo, tai su tinklais tada mikliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2014 07 31, 10:10)
sventem ten MB gimtadieni, zvejyba truko 10-30 s smile.gif turiu nufilmavusi biggrin.gif

Ėėėė, tai čia nė pasikankint laukiant nespėjot. biggrin.gif Berods ir "Karpynėj" (Raseinių r.) taip pat žvejot leidžiama.

O dėl krikštatėvių ir šventės organizavimo, tai pritarsiu sakančioms, kad žmonėms juos jau kviečiant turi būti aiškiai įvardinta, kokio prisidėjimo iš jų tikimasi. Tegu žmogus sutinka arba ne žinodamas tėvų lūkesčius. O ne tai, kad kad nutyli vieniems "savaime suprantamus" (o kitiems visai "ne savaime suprantamus") lūkesčius ir nusivylinėja. Iš tiesų į krikštatėvių pareigas neįeina joks "šventės paruošėjo ir vedėjo" vaidmuo. Tai tik abiejų pusių susitarimo reikalas, o ne kažkokios pareigos.
Mūsų pačių "krikštatėviavimo" atvejais buvo visokių variantų: ir kur buvo tiesiai pasakyta, kad tikimasi rūbelio (užduočių ne, ruošė tėvai), ir kur buvo pasakyta, kad mums nieko daryti nereikia, nes ne tai šventės esmė (mūsų pačių vaikų krikštynos tokios buvo), ir kur buvo samdytas šventės vedėjas, o mūsų paprašyta laikraštuko, skraistelės ir žvakės. Dar berods vieną žaidimuką pasigalvojom. Ir nė karto nebuvo jokio nesusipratimo. Kuo žmonės atviriau vieni su kitais apie savo šventės viziją kalbasi, tuo tos vietos nensusipratimams mažiau lieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 31 liepos 2014 - 12:12
Iš savo mazosios krikstateviu neprasau nieko pasakiau kad tik kuo maziau pinigu isleistu pati viska supirksiu,bet kazkokia iniciatyva rodo. O svarbiausia yra tai kad domisi vaiku ir esam tarpusavi draugai, o imti tik del to kad ten brolis ar sesuo nu ne. o paskaicius susidare toks ispudis kad net nelabai bendrauja. NA cia man taip pasirode sad.gif
Atsakyti
sveikos,mes krikstijam 2 vaikucius,tai vieni krikstateviai intencyviai dalyvauja pasiruosime,padejo daug ka suplanuot,ruosia zaidimus dar ir mergaitei nupirko suknele ir sukuosena uzsake.Kiti krikstateviai dirbantys nelabai turi laiko,bet buvau uzsiminus apie zaidimus tai sake pasidairys.
Siandien padariau tokius ale rozancius vaikams kaip manot ar galima prasyt,kad pasventintu? Ideciau vaikams i prisiminimu skrynute
user posted image
O cia padariau po priza zaidimams smile.gif
user posted image
Ir dar toks reikaliukas. I palinkejimu ir foto albuma tureciau kazka grazaus vaikams palinket tik beda ta,kad nezinau ka blush2.gif Gal kas galit pagelbet?Acius
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2014 07 31, 23:17)
Siandien padariau tokius ale rozancius vaikams kaip manot ar galima prasyt,kad pasventintu?

Prašyt galima visko biggrin.gif , bet klausimas - kam to reikia? T.y. kokia šito daikto paskirtis? Nes melstis rožančiaus maldą tai jis kažkaip nelabai tinkamas, skaičiuoju karoliukus ir "nesusiveda". Na būna arba "vieno slėpinio" rožantėliai su 10 karoliukų arba pilni, o čia atrodo kažkoks atsitiktinis karoliukų skaičius, kuris neaišku kaip gali prisidėt prie tikėjimo praktikos. Jei tam, kad "laimes nešt", "saugot" tai su šventinimais siūlyčiau nežaist...

Va prizai žaidimams (kaip atiminimo dovanėlės) man gerokai aiškesni. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 01 rugpjūčio 2014 - 10:12
nu nors tures maziukas ka paveikt su tais verinukais kol klebonas snekes lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,valiooo krikstynos jau praejo thumbup.gif,oras buvo geras, nuotaika super zodziu ir vaikams ir tevams buvo ka veikt. smile.gif Tiesa tie verinukai tikrai praverte baznycioj kol kunigas kalbejo maziukui buvo ka veikt smile.gif
Sekmes planuojancioms smile.gif
Atsakyti