Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

Atšventėm krikštynas, oras puikus, vaikas buvo nuostabus, labai gražiai elgėsi bažnyčioj, jokių priekaištų, kad buvo "palaistytas" biggrin.gif

Savory, bent mes tai po bažnyčios važiavom tiesiai į ąžuolyna, ten vaišinomės sultymis, krikštatėviai vaišino šampanu ir dar vienu spec gėrymu biggrin.gif , paskui buvo fotosesija kurios metus, kas link restorano keliavo, kas šiaip po ąžuolyną bimbinėjo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(just me @ 2014 07 03, 23:57)
Kaip jus manot ar busiu baisi mama? blush2.gif

nebūsi lotuliukas.gif , aš irgi tik kvietimus kelis dariau nes neteko pas visus nuvažiuot, nei laikraštukų, nei dovanėlių, nei spec saldainių
Papildyta:
QUOTE(w_ilt_e @ 2014 07 04, 07:22)
del pasizadejimu krikstateviams tai man jie nekaip... nes jie ir pasiziures ir pasides, o tu taisykliu pazadu tikrai nesilaikys  ax.gif dėl palinkėjimo albumus liux įdeja  thumbup.gif

pasižadėjimų ir aš nenorėjau, bet krikštatėviai buvo paruošę tokias kortelės tai tikrai nemažai žmonių labai realius, išpildomus, net truputi su jumoru surašė, bet atsirado tokių kur tikrai negalės taip padaryt rolleyes.gif šiaip visai įdomi mintis, karts nuo karto paskaitysių ir priminsiu kai kuriems biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplaukė: 07 liepos 2014 - 14:29
QUOTE(kristynka* @ 2014 06 30, 23:52)
mes zadejom rugpjuti, bet tetis tikriausiai negris ta menesi i LT tai teks rugsejo gale, arba spali doh.gif
gal kas turi kur uzmate foto vesiu oru kaip aprengti mergyte krikstynoms ? nes baznycioj tikrai vesu bus. o ir laukia pagal menesius - ruduo

aš savo pirmą krikštadukr krikštijau per Kalėdas, o po to šie drabužiai atiteko ir maniškei (nors turėjo mocherinę megstą suknelę, bet atsisakė ją rengtis wink.gif ) tai mano variantas buvo toks - megsta suknelė ir kelnės, plona vilna
user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(just me @ 2014 07 03, 11:57)
Kaip jus manot ar busiu baisi mama? blush2.gif

manau, kad REALISTĖ mama wink.gif aš irgi nieko tokio nedariau, nes gerai žinau, kad visa tai svarbu tik MAN wub.gif
dabar ruošiuosi būti krikšto mama - siūnu maišiukus dovanėlėms ir kenččiu aplinkinių kmentarus - o kam čia? pas mus tai tokių nebuvo
gun_bandana.gif (čia mna miego trūksta)
padariau pasižadėjimų gėles, nupirkau žydrų ir baltų balionų (įdomu kas juos pripūs?)
svarbiausia - neturiu ką apsirengti... o ką turiu - negražiai atrodo...
Atsakyti
Iskilo klausimas.
kaip rengete vyrus (teti, kristo teti, maziukus berniukus) per krikstynas?
Planuoju vyra rengt kelnes, marskinukai trumpomis rankovėmis. Panasei ir sunu rengsiu.
o ar reikia kaklaraiscio ar peteliskes ?
Gal kas foto pasidalytu ar vyru rubus deryti prie kazko ar ne.?
Atsakyti
sveikos mergaites,as esu pakviesta buti kriksto mama,kriksto tetis is kitos seimos. tai kol kas viska planuoju viena (nes krikstynos ir kriksto tetis Lt ,o as uk) esu sumascius viena zaidima,dovaneles maziukui (kaip pirmasis dantu sepetukas,pirmasis puodukas ir t.t. viska kas bus pirma karta) gal galetumet pasidalinti kokiais linksmais isakymais teveliams ir taip kokiu linksmu pasisakymu prie stalo.
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2014 07 04, 15:23)
Sveikos,siandien su mergaites krikstamote apsilankem akropolio parduotuvej skirta sventems ten nusipirkom pasizadejimus,diplomus,profesiju spejimo korteles,ji dar paeme sampanui etikete.Musu atvejus kai abieju namuose siaucia 1m ir 2 m monstriukai lotuliukas.gif sunku kazka padaryt tai buvo geriausia iseitis smile.gif . Krikstateviai nupirko mergaitei suknele zvake ir papuosima,sakiau batus jau pati parupinsiu ax.gif ,nes jie dar ir i kirpykla ja vesis. O del albumu mastau kokius geriau pirkt ar kur nuotraukos isikisa ir yra vos pora eiluciu parasymui,ar kur nuotraukos klijuojamos ant lapu?Kaip jus manot?

Jei turite laiko, pasidarykit nedidelę foto knygą - ir vietos pakankamai linkėjimų "kūrybai", ir darbas originalus, vienetinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2014 07 07, 18:58)
Iskilo klausimas.
kaip rengete vyrus (teti, kristo teti, maziukus berniukus) per krikstynas?
Planuoju vyra rengt kelnes, marskinukai trumpomis rankovėmis. Panasei ir sunu rengsiu.
o ar reikia kaklaraiscio ar peteliskes ?
Gal kas foto pasidalytu ar vyru rubus deryti prie kazko ar ne.?

aš nupirkau du kaklaraiščius derančius prie mano suknelės, bet vaikui persiuvau į peteliškę, nes kaklaraištis negražiai ir per storai atrodė smile.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif pagaliau grįštu į planavimą thumbup.gif
pagaliau susitarėm su bažnyčia thumbup.gif kvietimus padariau - liko išdalint, o tada jau dekoracijas-papuošimus po biški gaminsiu ir galvosiu ką ant ant stalo valgomo ir greito padėt, nes švęsim namuose - kieme pavėsinėj ax.gif
visokiais žaidimais pasirūpins krikšto tėvai wub.gif
aj man dar dovanėles reikia sugalvot - seneliams ax.gif
Atsakyti
Pamaciau kad vyksta konkursas laimeti nemokama sventines atributikos maketavima,
Gal kuri laimetu, verta pabandyti manau.

https://www.facebook...7...e=1
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif ir pas mus liepos 26 d. krikstynos musu trecio sunelio
baznycia uzsakyta
tortas uzsakytas (2 aukstu )
fotografas
kvietimai,pasizadejimus,diplomus,profesiju spejimo korteles,sampanui,saldainiams etiketes
girlianda,daug daug pom-pomu(labai lengva) ,angeliuku ,pati viska padariau,man labai patinka smile.gif
svesim namuose,bus apie 20 zmoniu
savo vyrams irgi nupirkau kaklarascius derinancius prie mano sukneles ir kriksto kostiumelio ,melyna-balta spalva...
liko nupirkti krikstateviams dovanos(ranksloscius su uzrasu) ir meniu doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ziuriu plepesiai jau apstoje, turbut, kad per darbus nera laiko.

musu krikstynos jau kita savaitgali tai is esmes kaip ir viskas jau suruosta.
tortas uzsakytas, tevai aprangas turim jau, tik as dar bateliu neradau nusipirkti. dukrytes kriksto rubeliai jau pasiuti, kartu derantys yra ir apsiaustelis bei zvakei papuosimas, tiesa ir galvajuoste prie sukneles.
dekoracijomis rupinasi drauge meniskos sielos, kuri nori pradet versliuka dekoravimo, tai su sia pagalba pati praktikuojas.
dovanos krikstateviams, seneliams ir mociutems taip pat turim smile.gif
zodziu reikia atspausdinti krikstateviu pazadus krikstukei ir esmes viskas bus.. gal dar pagalvot keleta uzsiemimu, kad kriksto mamai vienai nereiktu rupintis sveciais smile.gif
tad manau laukia gana lengva paskutinioji savaite smile.gif blush2.gif gal del to, kad papuosimai ne ant mano peciu g.gif blush2.gif

P.S. kad ilgai neieskoti cia forume, gal galit trumpai priminti apie ta "pramoga" surinkti daiktus, kas ka turi prie saves? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uch, ir mūsų krikštynos jau greitai, kitą šeštadienį wub.gif
Taip laukėm, o ims ir praeis greitai rolleyes.gif
Tiek darbo įdėta kad viskas būtų gražu tongue.gif

Kita savaitė nusimato darbinga, mamytės grožiui lotuliukas.gif

Dar susiderinti meniu, ir nuvažiuoti į bažnyčią su kunigu pasikalbėti.
Atsakyti
Sveikutes, na mūsu šventė praėjo praita šeštadieni, bet niekaip neprisėdau parašyti, nes dar mažosios gimtadieni šventėm thumbup.gif
na apie krikštynas tik galiu pasakyti tiek: labai atydžiai merginos rinkites fotografa, nes teko nusivilti laaabai verysad.gif atrodo ziurejau jos foto bet pasirodo ji daugiau tikus buvo asmeninem fotosesijoms o ne šventems...na bet ka jau padarysi teks pasitenkinti tai ka turim.
ir laaabai atsakingai rinkites kūmas, as buvau persigalvojus dar keli menesiai pries krikstynas bet pabijojau keisti, ir nezn kaip bus toliau bet dabar net per švente teko nusivilti ir net apšaukti (na bjauri esu kai mane sunervina )
o šiaip šventė man patiko viskas buvo thumbup.gif šaunu, super gera organizatore turėjom thumbup.gif oras buvo kaip užsakytas thumbup.gif

sekmes planuojančioms, ir geru oru per šventes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti