Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(w_ilt_e @ 2014 07 02, 07:53)
sveikos,
o pas mus permainos, atsisakė mūsų krikšto tėvai  verysad.gif  nes sesuo pastojo ir įsitikino tuo senų bobučiu prietaru. bandžiau perkalbėt bet veltui... 3 vaikas jai minusinė grupė kraujo tai dabar viskuom tiki kas ką pasako  doh.gif  tai va paėmėm vyro sese suo draugu, nenorėjau bet nėra daugiau ko paprašyt  blush2.gif
Mano nuveikti darbai:
- užsakėm vaikams pripučiamą batutą  thumbup.gif
-užsakėm moteriškę kuri pagal snovinius papročius išlydės iš namų  thumbup.gif  dabar tereikia susirast kuo daugiau papročių, nes ji labiau su vestuvėmis mergvakariais dirbo iki tol
-bažnyčia užsakyta, bet va reiks vykt vėl kad pavardes pakeisti  doh.gif
o daugiau ramuma, darbų pilna bet nieko daryt nesinori, per šią savaitę turi u krikštuką parašyt savo jaunuoliui tikiuos spėsiu  blush2.gif

o tai vyro sese su draugu nesusituoke? nebus problemu?
Atsakyti
Sveikutes, na ka pas mus arteja laukta diena thumbup.gif atrodo viskas padaryta su viskuo susitarta ir persitarta lotuliukas.gif dabar tik liko nieko rytoj is namu nepamirsti, nes jau rytoj isvykstam. ir laukti gražaus oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2014 07 02, 11:48)
o tai vyro sese su draugu nesusituoke? nebus problemu?

abejoju kad kils problemu, kunigelis normalus biggrin.gif
Atsakyti
Liuks idėja, padėjo apsispręst smile.gif 14-15 nuotraukos smile.gif
Foto
Atsakyti
Sveikos,gal galit pasidalint ar pasiulyt ideju vaikiskui ir ne tik stalui? Ir dar iskilo klausimas bus 12 zmoniu nezinau koki torta uzsakyt mat visu skoniai skirias. Viena dideli ar 2maziukus kiekvienam vaikui po torta?
Papildyta:
Dar susimasciau. Skaiciau keleta straipsniu kur mamos dalinos patirtim. Nedare ten kvietimu ir dar visokiu smulkmenu,nes daugelis sveciu tik pavarte tuos laikrastukus ir tiek. Nesinese namo ir nesaugojo. Susimasciau ir as. Laikrastuko kvietimu nedarysiu,tik darysiu pasizadejimus krikstateviams ir palinkejimu albumus vaikams. Kaip jus manot ar busiu baisi mama? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Prisijungiau ir as i jusu gretas. Musu dukrytes krikstynos liepos 26. noreciau padaryti laikrastuka. bet net nzn nuo ko pradet. gal butu galima prieigos prie pasto, taip pat prie albumo. taip pat noreciau paklaust, su kokiom programom darote? Butu didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2014 07 03, 23:57)
jus manot ar busiu baisi mama? blush2.gif

biggrin.gif Tu praktiška mama smile.gif aš irgi nieko tokio nedariau smile.gif svečiams tai nėra tiek svarbu smile.gif bent, jau mano atveju. Aš verčiau po visko, kokią foto knygą- pasaką dukrai padarysiu, Jai bus atsiminimas ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2014 07 04, 00:57)
Dar susimasciau. Skaiciau keleta straipsniu kur mamos dalinos patirtim. Nedare ten kvietimu ir dar visokiu smulkmenu,nes daugelis sveciu tik pavarte tuos laikrastukus ir tiek. Nesinese namo ir nesaugojo. Susimasciau ir as. Laikrastuko kvietimu nedarysiu,tik darysiu pasizadejimus krikstateviams ir palinkejimu albumus vaikams. Kaip jus manot ar busiu baisi mama? blush2.gif

del pasizadejimu krikstateviams tai man jie nekaip... nes jie ir pasiziures ir pasides, o tu taisykliu pazadu tikrai nesilaikys ax.gif dėl palinkėjimo albumus liux įdeja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2014 07 03, 23:57)

Aš laikraštuką darau, tik todėl, kad man baisiai malonu vartyti vaikų nuotraukas ir prisiminti akimirkas.. Tiesio smagus užsiėmimas blush2.gif ir dar dėl senelių, - kad turėtų, ką veikti, kai jaunimas užsiėmęs baliavojimu smile.gif spausdinu ant paprasto (ne foto) popieriaus, tad išlaidos minimalios..
Be to, jei jau ne kart buvote krikštynose, laikraštukų turinys daugiau ar mažiau, labai panašus.. O dar jei tie patys žmonės.. kam apsikraut darbu, jei jis nebus niekam įdomus.. 4u.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 07 04, 06:27)
biggrin.gif Tu praktiška mama smile.gif aš irgi nieko tokio nedariau smile.gif svečiams tai nėra tiek svarbu smile.gif bent, jau mano atveju. Aš verčiau po visko, kokią foto knygą- pasaką dukrai padarysiu, Jai bus atsiminimas ir man smile.gif

Foto knyga - būtinai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien su mergaites krikstamote apsilankem akropolio parduotuvej skirta sventems ten nusipirkom pasizadejimus,diplomus,profesiju spejimo korteles,ji dar paeme sampanui etikete.Musu atvejus kai abieju namuose siaucia 1m ir 2 m monstriukai lotuliukas.gif sunku kazka padaryt tai buvo geriausia iseitis smile.gif . Krikstateviai nupirko mergaitei suknele zvake ir papuosima,sakiau batus jau pati parupinsiu ax.gif ,nes jie dar ir i kirpykla ja vesis. O del albumu mastau kokius geriau pirkt ar kur nuotraukos isikisa ir yra vos pora eiluciu parasymui,ar kur nuotraukos klijuojamos ant lapu?Kaip jus manot?
Atsakyti
Na va, musu svente jau praejo...Oras buvo nuostabus, fotosesija panasu, kad pavyko. Truputi buvo streso del lekimo atliekant paskutinius darbelius, bet viskas praejo gana sklandziai tiek baznycioje, tiek po to. smile.gif
Po sventes liko graziu, dar puikiai tinkanciu pasipuosti pom pomsu. 35 cm skersmens dailiai deranciu tarpusavyje baltos, rausvos ir rusvos spalvu. Gal kam reikia? Yra 10 vnt. perleisciau uz simboline kaina. Plunge, Kretinga, Rietavas, kartais Klaipeda.

Atsakyti
O man toks klausimas iskilo, kas daroma iskart po ceremonijos baznycioje? Na, po vestuviu, visi geria sampana prie baznycios biggrin.gif o kaip po krikstynu? ar iskart keliaujama i fotosesijos vieta? (jei numatyta fotosesija?) bandau susidelioti dienos planeli...tad visokiu "idomiu" klausimu iskilo blush2.gif ax.gif
Atsakyti