Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(Gintariukass @ 2014 06 27, 10:54)
smile.gif Mociutems anuku meile, o seneliams ju isdaigos biggrin.gif

nei per pirmas krikstynas, nei dabar man minciu nekilo, kad kazka seneliams dovanoti.... kazkaip man atrodo per daug cia tu dovanu.... kiekvienam sveciui po dovanele dovanoti, tuomet kriksto tevams dovanos, dar seneliams, dar vaikams.... man atrodo, kad per tas dovans ir tikraja krikstynu prasme galima uzmirsti... ( as nieko nebandau uzsipulti ir tai tik mano nuomone) 4u.gif

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Mūsų šventė po savaitės 4u.gif Dar liko keletas nesudėtų pliusų. Gal žinote kas gamina kokius nors gražius papuošimus (buvau kažkada užmačiusi FB nuorodą bet dabar neberandu). Turiu omenyje, kad tiktų lauke, kokių nors dekoracijų ax.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 06 27, 10:54)
smile.gif Mociutems anuku meile, o seneliams ju isdaigos biggrin.gif

nei per pirmas krikstynas, nei dabar man minciu nekilo, kad kazka seneliams dovanoti.... kazkaip man atrodo per daug cia tu dovanu.... kiekvienam sveciui po dovanele dovanoti, tuomet kriksto tevams dovanos, dar seneliams, dar vaikams.... man atrodo, kad per tas dovans ir tikraja krikstynu prasme galima uzmirsti... ( as nieko nebandau uzsipulti ir tai tik mano nuomone) 4u.gif

labai gera postas. Skaitau skaitau kaip kitos vargsta su dovanom ir vardan ko. Seneliams didžiausia dovana anūkas wub.gif o dovanos svečiam man išvis nesuprantama už ką. Jei padėkot tai tik krikšto tėvams, bet ir tai nėra būtinybės smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano planai vis byra kaip kortų namelis. Tai vestuvių neturėsim kartu su krikštu, tai svečiai atsisakinėja, tai darbai sustojo. O dabar prie visko ir fotografė pareiškė, kad sugalvojo išvažiuot į užsienį. Nu karvė! Dabar jau geri fotografai užsakyti, o bet kam mokėt pinigus neapsimoka...
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėjau paklausti gal žinote kur Kaune gamina skanius tortus ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnnneee @ 2014 06 29, 21:48)
Sveikos smile.gif norėjau paklausti gal žinote kur Kaune gamina skanius tortus ? wink.gif

bent jau musu skoniui Dauksiagires tortai, vaikams uzsakau tik ten, tikina, o ir jauciasi skoniu, kad deda tik naturalia grietinele, nera sintetiniai tortai, ir turi labai dailiai puosyba atliekancias konditeres! sokolada naudoja gera.. super zinokit. uz kokia alkava 100 kart geriau.

http://tortai.eu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukitipu: 29 birželio 2014 - 21:06
QUOTE(pukitipu @ 2014 06 29, 22:05)
bent jau musu skoniui Dauksiagires tortai, vaikams uzsakau tik ten, tikina, o ir jauciasi skoniu, kad deda tik naturalia grietinele, nera sintetiniai tortai, ir turi labai dailiai puosyba atliekancias konditeres! sokolada naudoja gera.. super zinokit. uz kokia alkava 100 kart geriau.

http://tortai.eu

dar pamirsau uz dauksiagire skoniu lenkia nebent sie tortai smile.gif http://www.bellatoscana.lt/
Atsakyti
QUOTE(Meggyy @ 2014 05 17, 08:07)
Sveikos Merginos ir ne tik... Turiu scenariju visa su senesneis paprociais mergaites krikstynu,jei kuri noretumet galiu atsiusti y el.pasta. Su labai daug yvairiausiu zaidimu.

Sveiki,butu idomu ir malonu paskaityti vitalija001@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos,jungiuos prie jusu smile.gif rugpjucio2 krikstijam savo porele. Svente darysim kaime tokia ale turistinis miske su palapinem,vienkartiniais indais. Gal skamba negraziai,bet sveciai su mielu noru sutiko. Vieni kuminai ruosia ar saldainius ar sampe su vaiko nuotrauka,kiti kiek zinau atrakciju. Mergaite kriksto tevai patys norejo apsirengt sukuosena darys. Baznycia uzsakyta,man kirpykla uzsakyta liko tik sumastyt ka valgyt padaryt kaip minimaliai stala papuost truputi atrakciju,padekas ir pasizadejimus krikstateviams. Dar ieskau gal rasiu kokiu ideju
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2014 06 28, 12:09)
Sveikos. Mano planai vis byra kaip kortų namelis. Tai vestuvių neturėsim kartu su krikštu, tai svečiai atsisakinėja, tai darbai sustojo. O dabar prie visko ir fotografė pareiškė, kad sugalvojo išvažiuot į užsienį. Nu karvė! Dabar jau geri fotografai užsakyti, o bet kam mokėt pinigus neapsimoka...

uzjauciu 4u.gif gal dra rasit koki gera fotografa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just me @ 2014 06 30, 04:41)
Sveikos,jungiuos prie jusu smile.gif rugpjucio2 krikstijam savo porele. Svente darysim kaime tokia ale turistinis miske  su palapinem,vienkartiniais indais. Gal skamba negraziai,bet sveciai su mielu noru sutiko. Vieni kuminai ruosia ar saldainius ar sampe su vaiko nuotrauka,kiti kiek zinau atrakciju. Mergaite kriksto tevai patys norejo apsirengt sukuosena darys. Baznycia uzsakyta,man kirpykla uzsakyta liko tik sumastyt ka valgyt padaryt kaip minimaliai stala papuost truputi atrakciju,padekas ir pasizadejimus krikstateviams. Dar ieskau gal rasiu kokiu ideju

Del fotografo nenusiminkit, ju yra kruvos smile.gif FB yra labai geros 2 grupes, REIKIA FOTOGRAFO, paskelbkit ten savo zinute ir sulauksite N pasiulymu 4u.gif Sekmes pasirinkime 4u.gif
Atsakyti
Mes pagaliau išdalinom visus pakvietimus thumbup.gif
Pripirkau muilo burbulų fotosesijau tongue.gif
Baigiu dekoracijas pagaliau rolleyes.gif

Beliks tik pas kunigą dar nuvažiuoti ir suderinti meniu.

Ir laimingai laukti tos dienos wub.gif
Atsakyti