Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(Savory @ 2014 06 24, 14:58)
Sveikos smile.gif mes tai susidurem su problema, kad fotografo nerandame sad.gif Mums reikia Anyksciuose, o visi padoriau fotografuojantys ta diena uzimti...pati kalta, kad tik dabar pradejau ieskoti, nors...visa laika planavom, kad krikstysim sekmadieni, o gavosi, kad teko perkelti svente i sestadieni. Gal galetumete parekomenduoti koki fotografa, ar fotografa/megeja, kuris noretu iamzinti musu vaiku svente rugpjucio 16d., Anyksciuose? Buciau amzinai dekinga! 4u.gif

Pabandyk Mindaugas Dulinskas paziureti. Jis nera megejas, bet minejo, kad sia vasara mazai vestuviu tures...

O dabar man toks klausimas iskilo... krikstijant mergaite 2 metuku ar reikia po suknele deti pedkelnes? g.gif Gincijames su mama juodai biggrin.gif nu man su pedkelnem mergaites atrodo tragiskai doh.gif
Ir kokiu ju reikia (jei reikia? ) Kuno spalvos, baltos ar kt...?
Atsakyti
Kam tu pedkelniu jei oras bus geras?Mes baltas grazias trumpas kojinytes uzdesim ir tiek,na nebent rugpjucio 23d bus labai salta tai tada desim jau,o taip tai grieztai pries.O spalva manau kiekvieno reikalas.
Atsakyti
sakykit, kada dedamas medalionas ant kaklo,jei norime jį per krikštynas pašventinti? ar jis išvis nedadamasmant kaklo, o paduodamas kunigui? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Va va... man irgi idomu, kaip del pasventinimo? Nors bijau, kad jei paprasysim, kad vestuvinius ziedus pasventintu, tai gali ir nebekrikstyti vaiko:D

Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 06 24, 21:56)
Va va... man irgi idomu, kaip del pasventinimo? Nors bijau, kad jei paprasysim, kad vestuvinius ziedus pasventintu, tai gali ir nebekrikstyti vaiko:D

tai kai vaika pakrikstys, tada paprasyk del ziedu biggrin.gif

O su tom pedkelnemis, kazkaip nuo seno iprate sventei mergaites redyti balta+juoda ir baltos pedkelnes. Seip as pati nezinociau kaip net rengti mergyte.
cia neitema... o rugsejo 1d mergaites ir dauguma rengia balta+juoda, tai ir deda baltas pedkelnes ar ne (jei grazus, siltas oras) ?
Papildyta:
pirkau is vieno pardavejo 3komplektukus vaikuciams. 2jau atejo, o vienas vis stovi toj pacioj vietoj 2014-05-18 14:11, 北京国际, 出口总包直封封发, 立陶宛, Departure from outward office of exchange, LT
pratesau jau ir laika 20d. kai sis istikses, dar pratesti ar prasyt pinigu ?
Atsakyti
nereik pėdkelnių. Pačios užsidėkit, kai karšta lauke, pamatysit, kaip vaikam "faina"
Atsakyti
Sakykite, o kada teikiamos dovanos krikstateviams ir seneliams ?

Ar sakoma kokia kalba pries tai ?

Dabar susimasciau, kad nieko apie tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariukass @ 2014 06 24, 20:56)

cia yra nemazai atsakymu
http://www.tavovaika...u.d?id=64906953
Atsakyti
Straipsnyje atsakymo i savo klausima ir nesuradau smile.gif ax.gif parasyta, kad pasventinti galima tik sventus su baznycia susijusius daiktus, kitokiu dovanu ne.... vestuviniai ziedai su krikstu lyg ir nesusije, bet... nu nezinau:)
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2014 06 24, 13:58)
Sveikos smile.gif mes tai susidurem su problema, kad fotografo nerandame sad.gif Mums reikia Anyksciuose, o visi padoriau fotografuojantys ta diena uzimti...pati kalta, kad tik dabar pradejau ieskoti, nors...visa laika planavom, kad krikstysim sekmadieni, o gavosi, kad teko perkelti svente i sestadieni. Gal galetumete parekomenduoti koki fotografa, ar fotografa/megeja, kuris noretu iamzinti musu vaiku svente rugpjucio 16d., Anyksciuose? Buciau amzinai dekinga! 4u.gif

Bet tai galit ieskot bet kuriame mieste, nebutinai anyksciuose, vistiek dauguma ju dirba visoje Lietuvoje. Mes pvz krikstysim ne Vilniuje, o Moletu rajone, nes abu su vyru esam is ten kile, bet fotografe musu vilniete. Tiesiog kuro islaidas reikes padengt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2014 06 25, 14:27)
Bet tai galit ieskot bet kuriame mieste, nebutinai anyksciuose, vistiek dauguma ju dirba visoje Lietuvoje. Mes pvz krikstysim ne Vilniuje, o Moletu rajone, nes abu su vyru esam is ten kile, bet fotografe musu vilniete. Tiesiog kuro islaidas reikes padengt.  4u.gif

mes ir ieskome visur, tik ne visi nori vaziuoti, o antra, dauguma jau uzimti sad.gif gavau vienos fotografes laiskuti, bet norisi rinktis ne is vieno varianto smile.gif
Atsakyti
vėl aš dėl laiko kapsulės biggrin.gif ne man dėt, bet vistiek įdomu ką į ją žmonės gali įdėt, pinigus jei visi sudės neįdomu, talonėlių ir tų nebėra, kad ir būtų vėl gi visi nedės g.gif

Atsakyti