Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(Silver sky @ 2014 06 19, 17:52)
Pas mus krikštynose Zoo buvo, esu labai patenkinta drinks_cheers.gif
Klaipėdoje 3 lt/vnt. 4u.gif

aha sakyk kur biggrin.gif

va radau http://www.sventines...lionai-su-heliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo w_ilt_e: 19 birželio 2014 - 18:38
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 19, 18:52)

cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2014 06 19, 16:52)
Pas mus krikštynose Zoo buvo, esu labai patenkinta drinks_cheers.gif
Klaipėdoje 3 lt/vnt. 4u.gif

vo, geras bigsmile.gif jei imt, kaip planuoju 20 balionu, tai man visai apsimoka i klaipeda vaziuot ju ax.gif
Atsakyti
Šiandien aš ir užklausiau kainos kur žadėjau pirkti iš Kelmės helio balionu...tai sakyciau brangoka vienspalvis 5 lt doh.gif
Atsakyti
Aš parašiau tiems Rasoti žiedai. Nes mane domino būtent šokoladiniai, persikiniai, kreminiai balionai. Sakė turi įvairių, užeikite lotuliukas.gif Kaina parašė nuo 3lt.

Jaučiu čia tie balti, mėlyni tiek kainuotų, maniškiai turbūt brnagesni.

Nu reikės paprašyti brolio nuvažiuoti pažiūrėti ar tikrai jie visokių spalvų turi, ir kiek ta kaina yra tiksli, kokią ją nurodo biggrin.gif

Aš pagaliau baigiau savo dėžutes thumbup.gif

Dabar eilė girliandai iš apskritimų wub.gif Oij bus karpymų doh.gif

Jau turėčiau pagaliau gauti pakvietimus ir smeigtukus bei korteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 06 20, 18:15)
Jaučiu čia tie balti, mėlyni tiek kainuotų, maniškiai turbūt brnagesni.

Visko gali būti, aš ėmiau baltus, mėlynus ir žydrus po 3 lt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! na stai musu sventei vis daugiau ir daugiau jau padaryta....jau sale uzsakyta, pakvietimai issiuntineti, tortas uzsakytas smile.gif
Atsakyti
Laukiam Geltonožuvies pasakojimo kaip praėjo krikštynos šį šeštadienį jiems wub.gif

Mūsų pakvietimai ir kitos grožybės wub.gif

user posted image user posted image

Didelis ačiū As Sol už šiuos grožius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 06 23, 16:36)
Mūsų pakvietimai ir kitos grožybės  wub.gif

Labai gražūs thumbup.gif

Mum iki krikštynų liko tik mėnuo su biškuti, o tiek daug darbų nepadaryta. Reikės susiimti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 18, 21:29)
pas mus gargzduose, vietinej parduouvej dovanu, helio balionas- 5 litai. man irgi idomu, kaip kitur g.gif

Prienuose 7lt blink.gif doh.gif
balionas su uzrasu 5 (metai), ar "Su gimtadieniu" - 3Lt., kitoje pramoninei parduotuveje toki patys 1,20lt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif mes tai susidurem su problema, kad fotografo nerandame sad.gif Mums reikia Anyksciuose, o visi padoriau fotografuojantys ta diena uzimti...pati kalta, kad tik dabar pradejau ieskoti, nors...visa laika planavom, kad krikstysim sekmadieni, o gavosi, kad teko perkelti svente i sestadieni. Gal galetumete parekomenduoti koki fotografa, ar fotografa/megeja, kuris noretu iamzinti musu vaiku svente rugpjucio 16d., Anyksciuose? Buciau amzinai dekinga! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2014 06 24, 12:58)
Sveikos smile.gif mes tai susidurem su problema, kad fotografo nerandame sad.gif Mums reikia Anyksciuose, o visi padoriau fotografuojantys ta diena uzimti...pati kalta, kad tik dabar pradejau ieskoti, nors...visa laika planavom, kad krikstysim sekmadieni, o gavosi, kad teko perkelti svente i sestadieni. Gal galetumete parekomenduoti koki fotografa, ar fotografa/megeja, kuris noretu iamzinti musu vaiku svente rugpjucio 16d., Anyksciuose? Buciau amzinai dekinga! 4u.gif

vabaliuko foto fb paziurek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 24 birželio 2014 - 14:12