Įkraunama...
Įkraunama...

2014 m. Krikštynų planavimas

QUOTE(maziulele @ 2014 06 17, 19:39)
Aš užsiėmusi dėžučių svečiams gamyba  lotuliukas.gif

Jau pirštai pūslėm tuoj nueis doh.gif

Porą vnt jau pagaminta  blush2.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif labai gražios thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 17, 21:47)
labai grazios dezutes  bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif  pas mane tai abi rankos kaires  blush2.gif  nu nesugebu as nieko, kam reik bent trupucio kruopstumo  blush2.gif  todel viska, ka reik, uzsakineju is kruopstesniu planetos gyventoju  blush2.gif

aš irgi esu kai ką užsisakiusi, kas noriu, kad būtų gražiau padaryta nei mano pačios bigsmile.gif
Atsakyti
maziulele, nuostabios dezutes.... tavo pacios - vadinasi su meile gamintos ir is visos sirdies dovanotos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2014 06 17, 19:39)
Aš užsiėmusi dėžučių svečiams gamyba  lotuliukas.gif

Nuostabios dezutes tavo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labukas,

Mes dovanojome seneliams po keptuvę el. širdelių blynams kepti. jau ketveri metai kaip močiutės tokius blynus pusryčiams kepa, kai į svečius atvykstam.

Dabar antrojo vaiko krikšą planuoju. galvoju apie medininį šauštą uogienėms virti. Negraviruotą, geriau kokį įdomesnės formos, bet praktišką. gal dar pintinė tiktų uogavimui.

Krikšto tėveliams galvoju dekupažuoti pakabas.
kokių jūs turite idėjų? man patinka kai grožis, mintis derinasi su praktiškumu.
Atsakyti
Gal žinote, kas Raseiniuose gražius ir skanius tortus kepa krikštynoms?
Atsakyti
as uzsakiau siandien personaza krikstynoms, valandai uzims vaikus ir visus svecius bigsmile.gif thumbup.gif su dovanom man labai sunku, neturiu nei menkiausios idejos niekam unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Gal kuri turite ar kur matete drugeliui trafareta ar siaip koki pavyzdi? Kelis turiu pati, bet ne visai tai ko noreciau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2014 06 18, 16:04)
as uzsakiau siandien personaza krikstynoms, valandai uzims vaikus ir
visus svecius  bigsmile.gif  thumbup.gif  su dovanom man labai sunku, neturiu
nei menkiausios idejos niekam  unsure.gif  doh.gif

o kas per personazas bus? kaip uzims derinot?kiek kainuoja tokia programa?
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2014 06 16, 22:44)
Sveiki, mamytes, pasidalinkit, kurios ne pacios darote kvietimus, kur sakotes, kad butu grazu ir kaina ne kosmine  ax.gif domina ne spausdinti, o ranku darbo  g.gif

As uzsakiau kvietimus FB is Toast.lt smile.gif Ten dar ir angeliukai bus prie pakvietimu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimute89: 18 birželio 2014 - 19:53
QUOTE(anileve @ 2014 06 18, 20:07)
o kas per personazas bus? kaip uzims derinot?kiek kainuoja tokia programa?

is minimukai.lt, emem pelyte mine, kainuos 200 programa + kuras iki musu. kolkas tiksliai nieko nederinom, tik parasiau kad rezervuotu mums laika, tada issamiau sutarsim viska. na, man svarbiausia, kad vaikams nebutu nuobodu, bet gavau ju aprasyma, kad i kaina ieina programa ir dovaneles vaikuciams, bei kitiems sventes dalyviams, be to, pazistami pasakojo, kad pora zaidimu zaide visi sventes dalyviai, ne tik vaikai, tai kazko panasaus tikiuos ir as 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri domejotes kur pigiausi helio balionai? Arba helio dujos
Atsakyti